Ráhajtok én is a szavazásra. A harmadik helyezett Crosstown blues-ban is vannak cimbik, nade rájuk majd legközelebb nyomkodok...
MCSing - kössz, majd megbeszélem vele.
Civil
Na jó, bár tudod vannak dolgok, ahol nem a mennyiség, hanem a minőség számít...:)
Amúgy én is dolgozom, de szerencsére fél óra múlva téphetek haza. Amúgy mi lett volna az a Jailhouse-os koncert még decemberben, amiről az Ogi írt és végülis elmaradt?
Sk: hogy érted hogy lassú? az lehet hogy koncerten gyorsabban játszuk ezeket, de szerintem ezek elég tempos dalok. De hogy mégjobban megilyesszelek , a most készülő dalok jóval lasabbak:))) de azért nem megyünk el doomig
Jól van na!:) Nem akarlak bántani! Tegnap elkezdtem írni neked egy mailt, melyben megértésemről biztosítalak, de jött a főnököm, aztán megkaptam a kioktatást, hogy ne használjam a Freemailt. Nem mintha ezentúl nem tenném meg, de akkor ki kellett lépnem.
bedoo: Én csak hétvégén hallom majd a számokat, de akit megbíztam a letöltéssel (mellesleg ő is szavazott régen), azt mondta, hogy tök jó!:)))
Olyanok vagytok naaaaaa! Bár tudom én vagyok a bűnös, dehát ilyen az akinek nincs egy perc nyugalma sem. Pedig a jézuskától nem kértem távirányítós autót sem hajas babát, csak egy nap nyugalmat. De úgylátszik rosszkislány voltam, mert nem kaptam:-))
Balthazar: neked már sikerült.
Mcsing: neked meg ma csütörtökön becsszó:-)))
Bedoo: leszedtük az oldalról a mp3-akat, egy kicsit meglepődtem, mert lassúnak tűntek ezek a számok. A koncerten nekem a zúzós számok nagyon bejöttek.
Mi van a demoval?