Hűtlen kezelés gyanújával, ismeretlen tettes ellen rendelt el nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda az Ökotárs Alapítvány által koordinált Norvég Civil Támogatási Alap gyakorlatával kapcsolatban – írta a Magyar Hírlap az Országos Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.
Meg ez hogy jön ide? Nem vagyok fideszes, írtam már. Nem tisztem megvédeni őket. Egyszerű a gondolkodásod. Az hogy valaki utálja Fleto és Bajnai-féléket, még nem feltétlenül fideszes.
Ertem. Erre te visszazuhantal sajatos mély àlomvilàgodba, ahol még Ceausescu uralkodik és vàrja a felkelo tomegeket.... Esetleg te àlmodtad meg egyik atszellemult pillanatodban a bronzszinure festett hungarocell-szobrot is, ami ugye kicsit Sztalin, kicsit Csau, de a feje azért leginkàbb egy népszavàs Orbàn-karikatùràé volt? Es milyen jol esett azt rugdosni, ugye? Akkor volt az àlmok felszbadito végkifejlete hirtelen valosàggà vàlt.....
"Próbálták elkapni Fletót, de széttépte poltékat."
Persze, a "nagy diktatúrában" nem tudnák leültetni Fletót, mikor rengeteg gyanús cége van. Tegyük fel ügyes a könyvelője. Akkor is előszedhették volna azért amit 2006-ban csinált. Mubarakot is leültették Egyiptomba.
WElsz halála inkább a balos politikusoknak jött jól, elvégre a Simon féléknek gyártott útleveleket, úgyhogy szerintem ne nagyon utalgass arra hogy a Fidesz van mögötte. Amúgy nem vagyok fideszes. Rájuk is haragszom, de a komcsikat jobban utálom (meg persze a fiókpártjaikat, DK, Együtt...).