Why are there HIDDEN Jewish Tunnels in New York City?
Authorities discovered underground tunnels built into Orthodox Jewish buildings in New York City. Roughly 20,000 people reportedly live there and the tunnel system was built illegally in response to pandemic restrictions. Police forced people out and arrested at least 10 people. What is this about?
válasszuk kétfelé a dolgot és egyben tisztázzuk is a határokat.
Legyen.
én tudom, hogy zicharonot olyan buta, mint tíz méter földút
1. Te a világon semmit nem tudsz.
2. Zigi kurva okos. Általában is, nem még hozzád képest.
és az itteni működése erősen kontraprodiktív (most nagyon decens voltam).
Ezt szeretik mondani, többnyire antiszemiták vagy buták, szerintem legalábbis, mert az égvilágon semmit nem számít. Érvként próbálják használni ezt a semmit, érv helyett.
de ebben az adott esetben izraelnek van igaza,
Nincs igaza.
nem, izrael nem tömeggyilkos, izrael védekezik.
Izrael nem egyszerűen tömeggyilkos, hanem népírtó. Ennek semmi köze a védekezéshez. Mint ahogy ezt egyébként is száz éve csinálják és tervezik, okt. 7.-nek semmi jelentősége ebből a szempontból.
Nem véletlen vádolják Izraelt népírtással a Nemzetközi Bíróságon, már el is kezdték sürgősséggel az eljárást. A legegyszerűbb eset: semmit nem kell bizonyítani, az elkövetők maguk büszkén bejelentették, 66-szor egyfolytában, hogy népírtanak.
tudom, ezzel etette be a népet, miután kissé megpuccsolta a fatahot gázában (kvázi kiirtotta őket onnan). gazdasági fejlődést, virágzást valahogy nem sikerült teremtenie, pedig biztosan nagyon akart és nagyon értett is hozzá.
A csatorna kénytelen volt helyreigazítást közzétenni, miután egy decemberi adásukban tévesen vádolták meg Izraelt azzal, hogy gyorsított eljárásban végez ki palesztin civileket.
A Fox News szerint a BBC kénytelen volt helyreigazítást közzétenni, mivel egy decemberi adásukban a Hamász meg nem erősített állítására alapozva, azzal vádolták meg Izraelt, hogy gyorsított eljárásban végeznek ki palesztin civilekkel. Az eset nagy felháborodást keltett a zsidó közösségben.
Az állítás hamisnak bizonyult, így az objektivitás nemzetközi mércéjének tartott csatorna kénytelen volt visszakozni. Helyreigazításukban maguk is elismerték:
Nem tettünk elég erőfeszítést arra, hogy bizonyítékokat keressünk, amelyek igazolnák a Hamász állítását. Elnézést kérünk ezért a hibáért.”
Emellett szintén nagy port kavart, hogy a BBC a műsoraiban sokáig nem voltak hajlandó terroristáknak nevezni a Hamász tagjait, inkább a valamivel finomabb „militáns” kifejezéssel illették őket.
igen, gyermekek ezreit elpusztítva. akiket a hamasz lökött oda a célkeresztbe, fogyóeszköznek tekintvén a gázaiakat. rettenetes és tragikus az egész, de nem izrael akarta és tervelte ki így, hanem a hamasz.