Keresés

Részletes keresés

idooogeep Creative Commons License 2021.04.10 0 0 84

Akkor ez a mérkőzésünk döntetlenre áll:-)

Előzmény: erobika (82)
erobika Creative Commons License 2021.04.10 0 0 83

Ebben viszont teljesen egyetértek!

Előzmény: idooogeep (81)
erobika Creative Commons License 2021.04.10 0 0 82

Kedves Gép!

Ebben az egy dologban nem értünk egyet. A küzdőtéren, - mint már írtam - soha nem megy egyenesben a játék. Akkor sem, mikor ott ülsz a gép mellett. Így akivel éppen akkor játszol, az egy későbbi időpontban tudhatja csak meg, hogy megverted-e.

De teljesen tisztességes a játék, mert ugyanazokkal a kérdésekkel kell megbirkózni és egymás reakció idejével.

Előzmény: idooogeep (79)
idooogeep Creative Commons License 2021.04.10 0 0 81

Egyelőre én is így vagyok vele, de az időfelhasználásra valami megoldást kell találnom.
Soknak tartom a vele töltött időt (aminek javarésze  várakozás, sokszor a semmire)

Előzmény: erobika (80)
erobika Creative Commons License 2021.04.10 0 0 80

Én is belefutottam már 20 perces ládanyitásba. A Felfedezés kártyák és néha a kincsesláda nyitása nagyon le tudják lassítani a játékot. Amúgy a kártyák egy részével legálisan lehet csalni az előnyért. De gondolom a Honfoglalón is volt lehetőség a legális csalásra.

Egyelőre nem tudom még, mikor fogom megunni, de az nem mostanában lesz. :)

Előzmény: idooogeep (77)
idooogeep Creative Commons License 2021.04.10 0 0 79

Én a labirintusban el tudom fogadni a robotok jelenlétét. Hiszen   ha valódi játékosok ellen menne a játék, akkor mindenkinek mindig ott kellene lenni. Robot= névtelen.
Viszont továbbra sem értek egyet azzal , hogy    akkor is felhasználják az ember nevét, amikor  nincs is jelen. Akkor úgy tűnik, hogy  adott név ellen játszol, pedig végül az is csak egy robot, sőt sarkítva még az sem, csak valamikori  valaki elleni valamilyen eredmény felhasználása.

És ez továbbra is zavar.
itt egy kicsit félresiklott a történet.

Előzmény: erobika (78)
erobika Creative Commons License 2021.04.10 0 0 78

Köszi az értékes információkat. Nem gondoltam volna, hogy a labirintusban robotokkal játszunk. Azt hittem, ez is úgy működik, mint a küzdőtéren.

Ki miért játszik? Egy kiemelés a labirintus fórumból:

181. Ez egy stratégiai játék, mindenki másra "utazik". Még csak 5 napja vagy itt, gondolom nem figyeltél meg sok mindent. Vannak akiket a minél több arany érdekel. Vannak akik nem mennek végig a labirintusokon, a bejárat után egyből a kijáratra hajtanak,hogy minél több labit járjanak végig. Vannak akik az ezüstöt gyűjtik és a küzdőtér összes ellenfelével játszanak érte. Vannak akiket a bajnoki szék motivál, míg mások vagy meg sem keresik, vagy meg sem próbálják elfoglalni. Azok, akik a pontos válaszadásra hajtanak, minden a játék adta eszközt bevetnek (a válaszadás idejének hosszabbítására van több is). Volt is egy játékostárs aki leírta, hogy a gyorsasággal nem tudja felvenni a versenyt, ezért ezt a taktikát választotta. Nem ítélhetünk el senkit, nem tudhatjuk mi okból játszik úgy, ahogy, nem beszélve arról, hogy a játékszabály megengedi.

Előzmény: idooogeep (77)
idooogeep Creative Commons License 2021.04.10 0 0 77

És még nem beszéltünk a kincsesláda kiürítéséről sem. Ujabban már ez is egy időrabló feladattá vált, most már nem ritka a 15 perces nyitási idő, de tegnap találkoztam egy 20 percessel is. S ha így folytatódik nem ez lesz a csúcs..

Előzmény: idooogeep (76)
idooogeep Creative Commons License 2021.04.10 0 0 76

Még egy kiegészítés:  a győzelmek száma egyébként abszolút nem érdekel, mint ahogy a veresége sem. Az csak egy fázis a cél teljesítéséhet, a kijárat megtalálásához.

Engem egyébként az arany, ezüst pontok sem nagyon érdekelnek, amit használni is lehet és érdemes:

az a felfedező kártyára történő átváltás. Ennek van egyedül értelme, a többi felesleges sallang.

Előzmény: erobika (73)
idooogeep Creative Commons License 2021.04.10 0 0 75

Szia!

Szerintem is a játék egyetlen hátulütője a rendkívül hosszú időtartama.

Szerintem átlagosan 4 ciklus szükséges (4x30 felfedezőkártya) szükséges egy labirintus bejáráshoz.

Ez már egymaga is rengeteg idő, és akkor még tényleg nem beszéltünk csapdákról, időzárakról, és a  néha 3 x lejátszandó mérkőzésekkel, hogy tovább tudj lépni.
Így általában minimum 1 egész napra szükség van, hogy kijuss a lapirintusból.

Előzmény: erobika (73)
idooogeep Creative Commons License 2021.04.10 0 0 74

3. Kvízlabirintus      (válaszként erre: 1. - Kvízes srác)tegnap 08:09

A labirintusban haladáshoz gépi ellenfeleket kell legyőznöd. Amennyiben nem sikerül, egy idő után odébbállnak és továbbengednek.

A Küzdőtéren más játékosok ellen játszhatsz, a kihívhatóak listája 2 óránként frissül. Itt valóban a kihívottak korábbi eredményei ellen kell küzdened, így nekik nem kell a számítógép/mobiltelefon előtt tartózkodniuk, amikor kihívod őket.

A Bajnokságban és a Kupákban szintúgy a játékosok elleni kvízmérkőzések szabályai érvényesülnek. A legközelebbi bajnokság április 15-én indul. Ennek mezőnyébe bekerülés egyik feltétele, hogy fejts legalább 100 kvízt, de ez még nem jelent teljes garanciát az indulásra. Azzal növelheted az esélyeidet, ha addig is többet játszol a labirintusban vagy a küzdőtéren.

Megegyezik a Te elméleteddel.

erobika Creative Commons License 2021.04.10 0 0 73

Szép jó napot játékostársaim!

Nagyon szeretek a labirintusban játszani, de van egy hátulütője. Folyamatosan érdemes játszani (értem ezalatt, hogy min. napi 1 vagy 2 labirintus) akkor pedig szenvedéllyé válik. A folyamatos játékra azért van szükség, hogy jól begyakorolhasd a játékot, hogy egyre több győzelmed lehessen. Nem az a baj, hogy szenvedéllyé válik (mert értelmes játék), hanem az, hogy időigényes.

Nem figyeltem még  meg számszerűen, de egy labirintus befejezéséhez nagyon sokFfelfedezés kártyára van szükség. Minden kocka 1 Felfedezés kártya. Hamar elfogynak, és lelassulhat a játék. Pláne ha olyan csapdakártyád van, hogy megduplázza a Felfedezés kártya automatikus újratöltődésének idejét. (10 perc) Persze ingyen is lehet kapni a piactéren, de csak egyet. Vásárolni is lehet, de nem vég nélkül, mert minden egyesnél megduplázza az érte utoljára fizetett összeget.

Örülnék, ha ti is elmondanátok a tapasztalataitokat. Nemcsak a Felfedezés kártyával kapcsolatban, hanem ami éppen az eszetekbe jut.

idooogeep Creative Commons License 2021.04.09 0 0 72

Köszönöm!

Előzmény: Törölt nick (65)
idooogeep Creative Commons License 2021.04.09 0 0 71

Köszönöm!

Előzmény: erobika (68)
idooogeep Creative Commons License 2021.04.09 0 0 70

Kedves Anikó!

Köszönöm.

A fő a játék. Biztos vagyok benne, ahogy nő a játékszámom és vele együtt a szintem is, én is egyre  kevesebbszer részesülök ilyen sikerben. De addig ki kell használni a lehetőséget.

Előzmény: zaniko1 (69)
zaniko1 Creative Commons License 2021.04.09 0 0 69

Kedves Gép!

Nagy-nagy gratula neked:)))

Én ezt sosem fogom elérni.

Előzmény: idooogeep (64)
erobika Creative Commons License 2021.04.09 0 0 68

Gratulálok!

Előzmény: idooogeep (64)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.09 0 0 67

Eroboka, Idooogeep!

A játék már csak ilyen, hol nyerünk, hol vesztünk! :)

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.09 0 0 66

Nagyon szívesen !

Előzmény: zaniko1 (63)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.09 0 0 65

Gratula!

idooogeep Creative Commons License 2021.04.09 0 0 64

Hosszú harc után elfoglaltam. Pettadoktort sikerült trónfosztani, akitől ezideig 6 alkalommal mindig kikaptam-

zaniko1 Creative Commons License 2021.04.08 0 0 63

Lering köszönöm szépen a tájékoztatást.

idooogeep Creative Commons License 2021.04.08 0 0 62

Én is:-)

Előzmény: erobika (61)
erobika Creative Commons License 2021.04.08 0 0 61

Ma érdekes napom van. Már kettőtökkel is összeakadtam. Chillyvel is párbajoztam a küzdőtéren. Jelentem: kikaptam. :)

Előzmény: idooogeep (60)
idooogeep Creative Commons License 2021.04.08 0 0 60

Nem kell mentegetőzni, mégegyszer is  gratulálok!

Előzmény: erobika (59)
erobika Creative Commons License 2021.04.08 0 0 59

Az eredményt szándékosan nem írtam ki. Neked sem kellett volna. Egyáltalán nem akartam dicsekedni ezzel, nincs is rá okom.

Majd az összefoglalóban nézd meg a párbajunk kérdéseit. Ezekre te már válaszoltál és az időeredményeidet is elmentették. Én ezekkel küzdöttem.

Sokadszor mondom, hogy nem élesben megy a játék, Ettől még tisztességes, hiszen ugyanazokra a kérdésekre válaszolunk párbajban, és az időeredményeink is a sajátjaink, amit összehasonlítanak.

Az, hogy most nyertem a párbajban, egyáltalán nem azt jelenti, hogy jobb lennék nálad. Ez csak egyszeri alkalom, és nekem ezek a kérdések úgy látszik jobban feküdtek. Ennyi.

Előzmény: idooogeep (58)
idooogeep Creative Commons License 2021.04.08 0 0 58

Eroboka - Időgép 4:1. Legyőztek a Küzdőtéren. Ugrás az összefoglalóra

Gratulálok.

Bár ki kell hangsúlyoznom, hogy semmi közöm nem volt hozzá:-)

Előzmény: erobika (57)
erobika Creative Commons License 2021.04.08 0 0 57

Kedves Gép!

Most játszottam veled a küzdőtéren! Úgy örültem, hogy ismerősre akadtam újra! Nézd meg majd  az összefoglalót!

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.08 0 0 56

Köszi :)

Előzmény: idooogeep (48)
Törölt nick Creative Commons License 2021.04.08 0 0 55

Köszönöm, neked is :)

Előzmény: erobika (51)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!