A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
Valószínűleg a dolog veszélyesebb ennél, mert számos helyen olvasható, hogy a frissítés leállt hibával és onnan semmi. Külön fogalom lett erre: "Bricked", vagyis tégla lett belőle... Létezik vész-mód, ahol vissza lehet állni korábbi verzióra, de az sem százas mindig...
Én még nem voltam elég bátor ehhez. Most, hogy V6 van, már annyira nem tragikus, az a kirakható óra nem ér ekkora rizikót.
Mivel über gyorsak voltunk az utalással, ha minden igaz már holnap délután (szerda) itt lesz, úgyhogy szerintem este, hazafelé már nézegetheted Te is! 8)
Milyen térképet szeretnél rá? BMW-s teljes európát lane guidence nélkül, vagy vw v6 kelet, vagy vw v6 nyugat (zoli jóvoltából)? Szerintem az utóbbi kettőből válassz! Én a keletet javaslom. Ahogy már írták a többiek is, a lényeg bőven rajta van, továbbá, ha tőlünk keletebbre, vagy netán Hrvátská-ba vágysz, akkor sem esel le a térképről.
P.
Apropó, Gyerekek! Egy vw v6 keletet és egy vw v6 nyugatot nem lehetne összerakni egy lemezre? Nyilván az átfedések nélkül... Vagy ez kivitelezhetetlen totálisan?
Csakhogy végre én is beleszólhassak az emelkedett társalgásba valami qrva okos megjegyzéssel, nekem milyen térkép lesz az rns-emen? (amit már epedve várok. Tényleg hol jár vajh?)
ez a V6 (a gyári eredeti) letöltés engem is érdekelne, mert nekem is csak a HDD-n van meg, oszt ki tudja, hátha egyszer kell. Van valami elérés? Jöhet Emailban is. Köszke
Amikor mentem Horvátországba, simán betöltötte a V3-at, pedig előtte V5 volt.
Amikor megérkezett az első V5+BMW térkép, akkor gondot okozott, hogy mivel látszólag nem használta, honnan vegyem észre, hogy nem használja ? Akkor azt csináltam, hogy elkezdtem betölteni a V3 térképet (engedte) és bemásolás közben leállítottam és kidobattam a lemezt. Így navigáció nélkül maradt a HDD, csak lemezről működött. Ekkor tudtam tesztelni, hogy használja-e valójában. Beraktam a BMW DVD-t és nem jelent meg térkép. Ha V4, V5 DVD-t raktam ott meg igen. Utána V5 visszatölt HDD-re és ment minden a régiben.
A "B"-re való frissítéssel csak egy bökkenő van: nekem nem sikerült annak idején használható 1100-ás firmware-t találnom... Amiket letöltöttem, azok nem futottak végig a navin és megálltak gateway error 202-vel. Nekem végül a márkaszervizben sikerült megoldanom ezt a kérdést. Aztán nem sokkal utána 2660 került rá, azzal meg minden szép és jó (most már).
Varshi kolléga, Neked megváltozott a számod? Vagy hordoztad? Vagy mi? 8) Tegnap hívtalak és beszélgettünk pár mondat erejéig, mikor kiderült, hogy nem Te vagy a vonal másik végén... Szégyen és gyalázat, mégcsak nem is ismertek Téged.
Attila, köszönöm a lehetőséget, élnék is vele, és igen, a bmw-s verzió érdekelne.
Meg az is, hogy akkor, ha ezt feltöltöm, miért nem tudom "visszabutítani" egy korábbi térképpel a készüléket? Biztos ez?