Legközelebb akko szóljatok, ha mán eléri a nega vagy a dia felbontását / 83 Mpix / körül ezek a szar elektronyos képrögzítő csodák. Kezdek visszaszokni az analógra.
Itten vok! epp most gurultam be az autoval :) Nem Drava volt, jegmadaraztunk picit a pacsmagi halastavaknal, meg bejartuk Gyulaj vegtelen erdejeit. Erdekes augusztusban egymast picsazo damokat latni..
Nalatok mar mozgolodnak a bikak vilagosban? Legkondicionaltad az erdoszeleket ?;) A Dravai resztol tartok egy picit, eleg suru arrafele a novenyzet. Mi a helyzeti a Szerengetiben ? :) Illetve mi a helyzet a web-eddel?, nem jelentkeztel! Nekem meg addig nem nagyon van pofam jelentkezni amig nem teljesitettem amit igertem :)
Kedves Canonos fotós kollega - ,aki bár olvassa a fórumot nem szól hozzá - juttatta el hozzám azt az infot, hogy a Forrás üzletházban (Árkád mellett) lévő Oké Fotóban végkiárusítás van, 20-30-50%-os árengedményekkel. Van pár Manfrotto meg más állvány is, monopod (mondjuk én a kicsit megbízhatatlannak találtam, de van egy nagy is), akksik, szűrők, stb...Táskák is vannak, bár Lowepro nincs. Szóval ha valakinek van szabad kapacitása érdemes benézni, most még, amíg nyitva vannak, én végülis egy 5 az 1-ben tisztítókészlet boldog tulajdonosaként tértem haza (800Ft körül volt).