Hm.... én akárhogy nézem a mérleget, még mindig kell 2 kg a 100-hoz... persze azt izomból kellene felszedni, nem pocakból, de az első edzésre hasból tuti meglesz... :D
Week 17: Atlanta Falcons - St. Louis Rams Buffalo Bills - New England Patriots Cincinnati Bengals - Kansas City Chiefs Green Bay Packers - Detroit Lions Houston Texans - Chicago Bears Indianapolis Colts - Tennessee Titans Minnesota Vikings - New York Giants New Orleans Saints - Carolina Panthers Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns Tampa Bay Buccaneers - Oakland Raiders Baltimore Ravens - Jacksonville Jaguars New York Jets - Miami Dolphins tv-s meccs sport1 22.00 2008.12.28. Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys Arizona Cardinals - Seattle Seahawks San Francisco 49ers - Washington Redskins San Diego Chargers - Denver Broncos
Miért nekünk van olyan hogy off.koordinátor,:)) én eddig azt hittem hogy van HBéla aki HC és minden egyben mert neki minden ott van a fejében pl. a spec team playek meg minden ilyen.Meg miért is menne el egy ilyen jó csapattól mint a Soldiers....
A Pats (Bill) újra kinevelet egy jó HC-t? legyen így.......
Egyébként meg már nem sok van hátra és indul a PO aztán már minden egy kicsit tisztább lesz.............és meccsről meccsre egyre tisztább azt hiszem és nem soká vége a bajnokságnak de után a jön egy másik és a miénk is ami nagyon fontos. ja meg lesz egy aréna is tehát jó évünk lesz he he he he he he
Ha jól emlékszem akkor Cassel jövőre free agent lesz és megy a valahová főleg ha bejutnak a PO mert akkor elég sok pénzt kérhetne és azt a Pats nem fog fizetni mert nem szoktak olyat:))) és ez is nagyon szimpatikus bennük.....meg még Bill is.....tehét nagy az esélye hogy nem lesz kispados a srác
Szerintem meg minden csak nézőpont kérdése....de ha mégis igazam lenne akkor mi lesz?:)
Ha jobban megnézed akkor a Steelers nem annyira az alapszakasz legjobbjai közé tartozik inkább csak a def ami jó, az off idén nem túl "acélos" a stílszerűség kedvéért:)) ezért aztán még a te véleményed is igaz lehet az én "jóslatomra".
ja egyébként nekem mindegy kinyeri a SB ha azt olyan csapt teszi ahol jó a def.Nekem csak ez számít:)))
Hát nehéz megmondani....Ha a Pats bejut akkor elég erős lehet...De a Titans is nagyon erős...Én az Arizonának szurkolok de amit a pats ellen játszottak az nem volt valami jó...finoman fogalmaztam...Ha az Arizona kiesik akkor én a patriotsnak illetve az Atlantanák szurkolok...De kemény lesz jó meccsek lesznek király lesz nézni őket meg jó látni hogy milyen sportszerűen és keményen játszanak...I love this Game!!!
Elég kiszámithatatlan ez az egész az a "baj", jobbanmondva ez a jó ! Mindenesetre ha a Patriots nyerné a Bowlt, kiváncsi lennék hogy mi lenne Cassel sorsa... Azok után leültetni a padra... : Viszont ha átigazolna mondjuk a Vikingshoz... hihihiiii lenne ám öröm bódottág :)))
Ha a Pats bejut a rájátszásba(hajrá jets:-) akkor nagy esélyes és ezt nem csak az elfogultság mondatja velem.nem mindig az alapszakasz legjobbjai nyerik a SB-t.Sőt gondoljunk csak a tavalyi giantsra, a steelers-re a ravens vagy akár a pats első sikerére amelyet Brady hasonló körülmények között nyert meg mint amilyenben most Cassel van.Ja és láttam az arizona elleni meccset Mr.Hall elég meggyőző volt.rossz lóra tettél.
Szerzett pontok a 16. héten 1. hbela74 63 pont 16 tipp - 12 kimenetel - 3 teli 2. Sziszkó12 54 pont 16 tipp - 11 kimenetel - 1 teli 3. kiraly.z 51 pont 16 tipp - 8 kimenetel - 2 teli
.
.
. 12. Csonti-Linebacker 42 pont 16 tipp - 9 kimenetel - 0 teli
Összesített állás a 16. hét után 1. BéKa d2 783 pont 240 tipp - 159 kimenetel - 12 teli 2. apick 764 pont 240 tipp - 160 kimenetel - 10 teli 3. gsn 759 pont 240 tipp - 153 kimenetel - 13 teli .
.
. 22. hbela74 704 pont 236 tipp - 145 kimenetel - 10 teli .
.
. 28. Csonti-Linebacker 670 pont 239 tipp - 144 kimenetel - 3 teli
Nálam jelenleg 3 csapat az esélyes de elég nehéz dönteni (pénzt nem raknék rá az biztos)Giants Titans Steelers és a Ravens is elég jó. de hogy ki fog neyerniazt nem tudom. Vikings is jó csapat lenne ha nem a Bearses csoportba lenne de ott van így nem lehet bajnok mert nem fog PO-ba jutni.
Viszont a Vikings bejut a Po-ba akkor lehet hogy a Giants ha összekerül vele nagyon nehezen tud majd nyerni ha nyer egyáltalán.
Na de szerintem AFC döntő: Titans vs Steelers és a Steelers nyer
NFC döntő Giants vs Vikings és a Vikings nyer
SB Steelers vs Vikings és a Steelers nyer
Itt jegyezném meg hogy nem néztem meg hogy ez a fajta párosítás össze jöhet-e vagy nem.Ez teljesen szubjektív vélemény (kivéve a Vikings mert mint már említettem a Bearst szeretem)
Pittsburgh Steelers nyeri bár az eddigi játékuk ezt nem predesztinálja:)))
Én nem akartam felírni semmit mert lehet hogy van aki még nem tudta megnézni.Szerintem ez volt az első olyan monday night football meccs amit nem néztem meg előre az eredményt és nem is bántam meg.Komoly izgalom volt végig.Én is nagyon remélem hogy meglesz az a play off.