Szóljon ez a topic csak a MANDOLINról. Nem igaz, hogy az egész országban 3 év alatt nem sikerül 2-3 embernél többel találkoznom, akinek van ilyen hangszere. Úgyhogy írjatok bármiről, a mandolinotokról, kedvenc zenéről, példaképekről, itthoni koncertekről, tapasztalatokról.
Csoki mindenkinek!!!!Mégegyszer köszönöm a mandolint Attének,simán ment minden!!Lazán hazaértem aztán gyooo rágizdultam a cuclira,szép meg minden,de öö....mondjuk szerintem eltudnék viselni néhány segitő órát valakitől....nem tudok mennyi esélyem és lehetőség és ídeje van valakinek,de ha lenne ilyen válalkozu személyiség akkor megkérném,hogy egy pici segítsen,mert aszem rámfér!!......?.......nah jah....szép napot mindenkinek!!!
Szoval apam lejatszott egy karacsony elotti felvetelt mikor is bent volt a HirTVben interjura. Egy tok szep, helyes, es minden szempontbol normalis riporter csaj interjuolta a zenekar 30 eves evforduloja alkalmabol.
Szoval bevitte a Morrist es elmeselte a tortenetet. Ahogy elloptak, s ahogy az 50dik szulinapjara kapott egyet amit ugy vadasztam le az USAban. (Kene a volt tulajnak irnom.) Jo erzes volt. Ezek szerint orult neki. (Nala sosem lehet az ilyet tudni :)
Ugy ertettem hogy a belinkelt dunatv nagyszebeni unnepsegen volt nyugalom - hogy itt marjak-e egymast azt nem tudom, ritkan jarok magyarok koze. De valszeg marjak egymast...
Hegyen lakoknak meg nincs miert uccan harcoskodni, sosem volt :-)
En meg felteszek egy dawg cd-t s cincegek vele hazafias banatomban :P
Relativ beke van. Rosszabbra szamitottam. Az meg nem igaz hogy a Kanadai magyarok nem marjak egymast. A Torontoi haverom nem ezt meseli.
Minderrol a velemenyem, hulye mindenhol van. De nem baj mert ez elvileg jot tesz a videki turizmusnak. A vartnal is tobben menekultek videkre. En meg itthon vagyok es dolgozom mert azt is kell... (Ide a hegyre az a tunteto biztos nem jon fel aki tavaly azert ment haza mert hideg volt. Pedig nem is. Akkor ezeknek kurva magasan lakok... ergo engem beken fognak hagyni.)
Azert ennek az utazasnak is meg van a bojtje. Aludtam az ejjel 4 orat s most az istennek sem tudok aludni. Egesz nap mosott szar leszek. Hogy fogok tudni igy verekedni a rendorokkel? :P (Hat meg dolgozni, egy csomo leadasom van ma olyan orszagok iranyaba akik nem fogjak fel hogy nekunk hosszu hetvegenk van :) Kellemes unnepet mindenkinek.
Nalam is mar itt varja a hurkeszlet hogy megtalaljam a hurtatot (mert a mostani csereszavatos) es felrakjam a hangszerre. Iszonyu kenyelmes flatwoundon jatszani. (S most nem a D'Addario flat topra gondolok :)