Gyakorlott fórumozó szerintem egy idő után ki tudja szűrni a sima provokátorokat, akármilyen hosszan is fogalmazzák... Majd kiderül, M.Café etekintetben gyakorlott fórumozó-e.
És az a kettő közötti modell a zsebében van? És mennyire kompatibilis az azokhoz a rendszerekhez, amelyekbe beágyazódva létezünk mi (Magyarország), eléggé kis pontként e földi mindenségben?
Nem kell nagy távolságra mennünk, és időben sem sokat visszatekinteni, hogy előszedjünk emlékeket az egyedi modellek sikeréről! (Lásd: az enverhodzsai Albánia.)
Most kezdjem el sorolni, hogy ki érdemli meg az eltávoltást a hatalom környékéről?
Itt van pl. Farkasházy! Nem lesz majd milliós támogatás a Hócipő felé.
Ott van pl. a Klubdáridó nevezetű gittegylet. Nem lesznek majd állami cégek által támogatott műsorok, nem lesz majd 200 milliós honlap.
Vagy kezdjem el a digitális táblák iskolába való megjelenítését, miközben az iskoláknak arra nincs pénzük, hogy tatarozzák az épületeket. De digitális tábla az kell.
Tőlem. Igazából én azért szeretnék előrehozott választásokat, mert bár én nem megyek el, de aki igen, annak mégiscsak kéne mondani valamit, hogy mire szavazzon. Egy-egy bajusz, konyt vagy ördögkép felmutatása meg szerintem nem elegendő indok a vasárnapi program megszakítására, így valamit csak fognak mondani.
Egyiknek se érdeke abbahagyni. Az a nép, meg középvezetői réteg fogja abbahagyni, amelyik halálosan unja, hogy hétfőn ezt kéne utálnia kedden meg amazt. És akkor a felszínen megmaradnak esetleg a primadonnák egy darabig, de a közepe már tudni fogja, hogy nagy marhaság a. az embereket egymás kinyírására buzdítani b. kinyírni és kellő távolságtartással fogják tudni ezt kezelni.
orbán: ... Magyarországnak új útra kell találnia. (A kötet bevezetőjében az szerepel, hogy sem a szabadversenyes angolszász modell, sem a Nyugat-Európára jellemző szociális piacgazdaság nem alkalmazható, valahol a kettő között kell megtalálni a megoldást.)...
Majd ha közíró, újságíró, közszereplő, megmondó ember leszek, akkor küldhetsz nekem is tükröt.A MIÉP vagy -mittudomén - a Jobbik kerül a köztévébe okoskodás céljából és ott mondja a tutit, akkor azt a nép a választásokon értékeli.Nekik a nép mutat tükröt.
Annyira de annyira kíváncsi vagyok, hogy most október 23.-án mi lesz az indok arra, hogy ne lehessen normálisan ünnepelgetni. Egész belejöttem, hogy olyankor elmegyek világot látni, rokonokat látogatni.
Inkább a 2002 óta zajló hecckampány ellen kellett volna harcolni. Ha megkérdezed a legtöbb fideszfant, nem tudnák elmagyarázni, Gyurcsánynak miért kell eltakarodnia.
Hát akkor hajrá! Győzzön a Fidesz, már ezért megéri rájuk szavazni! Legalább egy gyönge oktatóval kevesebb lesz az egyetemen.
Tudom én, tudom, hogy jönnek majd a Bayer Zsoltok, a sertések helyett jönnek a disznók túrni, röfögni, de ez egy ilyen játék. Semmi gond. Mert a Pixy-féléknek el kell tűnniük, tanulják meg, hogy ennyire cinikusak nem lehetnek büntetlenül.
Válságban van az ország. Mindenféle válságban, s a kérdésre, hogy mi történjék ebben a helyzetben, az a döntő válasz a Pixyk részéről, hogy mi lesz a Pixykkel személy szerint, jaj, hogy ők taníthatnak-e tovább az egyetemen?!
Menjenek a francba! Lassan már valóban úgy vagyunk vele: teljesen mindegy, kik dúródnak a helyükbe, csak ezek a nyíltan, arcátlanul cinikus fazonok húzzanak el a bánatba!
Egyébként pedig Babarczyt személy szerint egyáltalán nem kell félteni. Az ő karrierje az új kurzusban nem hanyatlik, hanem fölfelé ível majd. Ezt most borítékolom.
A dolgok körbeérnek. Iskolaigazgatókat főorvosokat valószínűleg azért rúgnak ki, mert ők meg kirúgták a még előző rendszerben pozícióba került munkatársakat.
Abba kéne már ezt hagyni és munkahelyen dolgozni kéne, nem politizálni. Ha csak a fele engergiát arra fordítaná mindenki, hogy egymás fúrása helyett a munkára koncentrálna, fele ekkora nem lenne a válság.
Közben azért elmondom, hogy az jutott az eszembe, hogy ha baj van, és a főnököm megkérdezné tőlem, hogy "és most akkor mi is legyen", akkor arról kezdenék hablatyolni, hogy mik az értékeim, meg hogy a Józsi lesz jobb egy nem ismert feladatra, de nem is, mert a Soma, akkor azt hiszem egy rövid idő után nem lenne munkám. Esetleg valami portugál szappanoperában, Jesuita Esperanza Ramón Imenez-ként, de ott is túlkínálat van ilyesmiből.
Ezúton osztom meg azt a kedves viccemet, mely szerint kis hazánk sajnos néhány kivétellel egyre inkább egy banánköztársaságra hajaz. Ezek:
Na, ha elküldted a fenébe, akkor már világos, beduin ő, nem felejti az ilyesmit és még évtizedek múlva is revansot próbál venni. Amúgy hogy tudd, te mostanság Gallóékkal együtt egyre inkább a Viktor szövegét nyomjátok. :-)