ez a múlt héten készült a Bánki-tónál, estefelé, a képen nem mi vagyunk :), a színpadon, hátul este filvetítés volt, jobbra pedig a tóparti Vendégházban már nem volt szállás, sőt másik kettőben sem, úgyhogy a szállodában kötöttünk ki, kicsit luxus volt, de ennyi "járt már" nekünk, és egy éjszakára elviselhető volt a 13500 ft-os szobaár... hm....
majd rakok fel képeket a szállodáról is, szép helyen van, tóra nézett az ablakunk, szép a kertje, parkja, európai az egész, az tény.
Most mi van??????????, asszed, előkerülsz kb. egy év mulva, és lehet itt poénkodni?
1 férj 2 nászut - ez a variáció nem lehetséges? takarékos esküvő, 2 nászut... :) Rab sziget és Ibiza ez történt... de már akkor nagyon drágának találtuk a RAb szigetet, ugy látszik, semmi sem változott...
gombócka a fűnyirókat nem szereted? az is motor! de én azért látok ott egy első kereket.
Detty 121 megnéztem tényleg nem vagyok publikus ott...hát nem tudtam., meg már kaptam pár emilkét eddig is Sat, Gombóc, B B stb nem gondoltam...
ne bánkódj Rab szigetén lépten nyomon átvertek pl ugyanazon képes lapot ugyan azon a helyen három napon keresztül negy személy 7X hét féle áron vásároltunk volt mikor a legolcsóbbhoz képest 2,5 szeres áron. az utolsó nap dátum és ár megjelőléssel visszaadtam..... remélem azóta becsukta a száját!!!! remélem, remélem. hát igen több férj töööööbb nászút, mintha valami kőhidon is lett volna ilyen probléma........
Hát, mi megjöttünk, csak nem volt erőm még beköszönni, meg már dolgozni kellett.
Szép volt, de baromi drága, igy tudnám talán összefoglalni.
Még ülepednek az élmények, most kezdek mérges lenni, pár átvágás is volt...
de a többség nagyon kedves volt, sokat próbálkoztam arabul beszélni, kizárásos alapon, mivel mindenki franciául beszél, majdnem kizárólag, angolul csak néhol és néhányan.
Az a röhejes helyzet állt elő, hogy itthon melegebb van, mint az óceánnál volt, nem is fürödtünk, még a medencében is csak a gyerek és csak egyszer. Fura volt eléggé.
Amugy Agadir számunkra egy abszolut feledhető drága sima tengerparti üdülőváros, még a müezzint sem hallani. Marrakech nagyon tetszett, és még elkalandoztuk a sivatag kapujába Ouarzazateba is, ott viszont tényleg nagyon meleg volt, de gyönyörű agyagerődöt láttunk.
Ha lett volna még idő és pénz, de főleg az utóbbi, még lehetett volna mászkálni, de ez inkább a franciáknak való hely mint nekünk, mármint a pénztárcánk szempontjából.
Ok, én most Jordániához és Szíriához hasonlítok, lehet, hogy egy nyugat-európai nyaraláshoz képest nem lett volna drága, de egy arab országhoz képest mindenképp.
Viszont a mór építészet egyszerűen lenyűgöz, gyönyörű dolgokat láttunk, tisztára mint Dél-Spanyolország.
Az is nagyon tetszett, hogy sok nő jár hosszu ruhában, mármint ami "csadorra" hasonlít, csak itt nem feketében, mint Jordániában, hanem színesben, kaftánnak hívják, kapucnis, és minden divatos színben hordják, rikító zöldben, pinkben, narancssárgában... persze a hozzá illő árnyalatu kendővel viselik. nagyon szépek, és persze drágák.
HÁt, képek azok lehet, hogy nem lesznek, még nem derült ki, történt egy kis baleset, de nem írom le, mert reggelig röhögtök, vagy esetleg még valaki belefullad a sörébe... :)
de a baleset előtt volt vagy 300.
Rozoga, csakhogy megvagy!!!! Tényleg nem publikus a mailcímed itt!! Kerestünk sokat!!!
Rab sziget!! szép élmények... felismertem ám a képeket, mikor visszaolvastam... ott (is) voltunk nászuton...de régen is volt... :)
Mi is filoztunk a Bánk-ba, de végül is van DÖMÖS előtt egy - teljesen érdektelen - kis hely a Duna mellet. Ott a magas fűzfák árnyékában "döglöttünk" egész szombaton. Nem nagy szám, de olyan jó hűvös hely az ebben a nagy kánikulában.
Kezdem számolni a napokat: Még egy hónap és 9 nap is irány West-South West. Besançon. Oszt tovább Costa Blankácska. Hűűűűűűűűű.
folyton -folyvást jugoszlávia jött a számra és Titó teret kerestem, nem voltam vele túl népszerű, azt hogy az idők homályában magyar királyság része volt már egyenesen hazugságnak tartották. hogy velence az talán talán bár hinni azt sem hiszik...nem az én kikötőm, nem az én motorcsónakom az én naplementém
Rab hát ez tényleg csak egy kis pihenésről szólt. ezt meg nem igazán élveztem. az uncsit sem tudtam megtanitani uszni... pihenésre meg szükség volt öt órát várni a kompra azért az nem semmi...ez nem is a sor vége csak ugy előre kiváncsiskodás
Jól van nyugi a fünyiróra gondoltam, fűgyüjtős , turbó stb stb .ezt már csak megtaláltátok. azért van ott motor is az üvegajtó mögött. talán nem hondácska? talán nem is motor?