Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
hát majd egyszer, ha már olyar szar lesz, de még simán megy jópár órát, ha frissen van töltve. csak havi 1-2 alkalommal minden előzmény nélkül hirtelen kiírja, hogy lemerült, de aztán kis idő múlva megint megy. egyébként magyarországon mennyiért cserélik az akkut?
amikor frankón lefagyott, akkor restartot meg resetet meg semmit sem engedett. semmilyen nyomkodásra meg nyomvatartásra nem reagált. ha rádugtam a töltőre, akkor semmit sem rajzolt a képernyőre.
Most a füles miatt vagy az ipod miatt parázol? A jó füles minden cuccoson jó, amiatt ne parázz. Persze nem árt, ha ki tudod valahol próbálni, hogy érzed magad vele, a hangszigetelős füles pl az asszonynak egyáltalán nem jött be, kényelmetlennek tartja.
iPoddal adott füles nem rossz, már ha nem kezd el recsegni (5-ből 2 nálunk azt tette), bicajozásra pedig kimondottan nem ajánlott a hangszigetelős, mert a közlekedés zajából semmit nem fogsz hallani, veszélyes. Egyébként repcsin, vonaton, metrón hihetelten jó dolog.
ilyen nekem is volt, 1 azaz egy nappal a garancia lejárta után. eléggé beparáztam, mivel hiába nyomkodtam, be sem kapcsolt, se kép se hang, már temettem. hagytam pár napot pihenni, aztán rádugtam a töltőre. magához tért, azóta nincs semmi baja (leszámítva, hogy az akku kicsit beteges, dehát ezzel nincs mit tenni).
Nincs esetleg valakinek dock-hoz adaptere? no hogy mégis milyenhez? Ha jól tudom ez az univerzális dokkoló, de nem rendelkezik távirányítási lehetőséggel, viszont a belső rész, ahová az ipod minimet rakom ott lesz hézag. Szóval egy olyasmi adapter kéne, nincs valakinek?
hát nekem is ez a 70% a határ, de úgy van, hogy a jobb fülhallgatóból nem tűnik el a mélyhang, hanem gyengébb lesz, a bal fülhallgató meg elkezd zörögni...nagyon idegesítő...
az a helyzet hogyha 70% fölé megy a hangerő akkor már semmi mély sincs benne. Nagyobb baj, hogy az iGROOVEon is néhol elgyengül a hang ilyenkor. Ha nem ipodot teszek rá akkor zsír minden....
vaze:P mutasson ár egyszer valaki nekem egy jó fülest, hogy télleg mennyire jó. Nem merek beruházni rá mert miva' ha az én fülemnek nem tetszik az ipod hangzása:P gáz de a télleg az iRIVER T30 egyelőre megeszi (gyári fülessel) :-(
Agyam eldobom, ilyen füles nincs is!! ER 6 (Etymotic Research)-ba befektettem, hát úgy szól, hogy az eddigi csúcsom (inMotion 716) is pironkodik, hogy ö miért nem tud ennyit. A zajszigetelése tökéletes, egy nagygépen szárnynál ülve is tökéletes csendet teremt. A hang visszaadása pedig fantasztikusan szép...
hát elvileg működik úgy, hogy Paypalba beregisztrálsz egy külföldi országot külföldi címmel, ahol van iTMS és a saját kártyáddat, mert az nem egyezteti a kártyát a címmel...aztán ebayről veszel egy paypal kártyát, amely abba az országba szól, amit beregisztráltál és akkor vásárolhatsz. De mivel nekem nincs külföldi ismerősöm nemtudom regelni a címét így buktam az iTunes accountot, pedig csak egy nyamvadt beregelt emailcím kéne...
Áh, reménytelen...paypalon meg azt a visszajelzést kapom, hogy levan tiltva a bankom által a kártyám, közben nagyon nem...mind1 abbahagytam, mert csak idegesitem magam:)
igen, próbáltam, beütöd a kártyaszámot meg a 3 jegyü titkos kódot, akkor választhatsz országok közül és Magyarország nagyon nincs ott, na mind1 majd valahogy kiokoskodom magamnak.
az én iPOD-omat a windows Mass Storage-ként látja, ugyanakkor még nem próbáltam, hogy tud-e azokkal a muzsikákkal valamit kezdeni amit csak rámásolok, mint külsőmeghajtó. Nekem az iTunes nem nagyon akart kommunikálni vele, így felraktam a sokat emlegett EphPod-ot. Azt hogy ezzel lehet-e múvikat rápakolni azt nem tudom, nekem csak iPod mini-m van...
Nos, elvileg Beállítások/Fényerő és ott vagy Settings/Brightness bár nemtudom a Photon van e ilyen funkció.
Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy valaki tudott már Mo.-ról regisztrálni iTunesMS-be? Nekem nem engedi, pedig szükségem lenne egy felhasználó névre bizonyos okok miatt:)
hello, azt szeretném megtudni, hogy ma felraktam az itunes 7 et (windózra) és zeneszámogat betutdom másolni az itunes "music" könyvtárába, de ha rámegyek a "Moviesre" és oda be akarok rakni bármien filmet, nem cisnál semmit...ez mitől lehet?
Ipodom még nincs egy két nap mulva megérkezik csak szeretném addig is hogy minden készelálljon hogy csak fel kelljen tőltenem rá azt kész..szoval még egy, az ipodot "cserélhető lemezként" látja a gép? és akkor ráraksz amit akarsz, vagy az itunesen keresztül kell mindent tőlteni stb?