igen de amit láthattál nem árulták gyári darab 80 as evek végén lehetett elöször amg tuningal autot rendelni addig kizárolag gyári tunung mühely volt a mercedes sportosztálynál
Nem nem. az AMG a 60-as évek végén alakult. 68 körül már ők csinálták a 24 órás Spa versenyre a merci versenygépet. Egy buboréklámpás 300 SEL-t.
W114 -ben is volt tuti AMG motor. Képet is láttam róla. 2.8as DOHC motor volt kicsit feltuningolva. 210 LE körül volt. Tök ugyanúgy néz ki, mint a gyári motor, csak a szelepfedélre rá van írva, hogy AMG.
lehetsges hogy egy 123 motort tuningoltak anno a kérdes melyiket carbisvagy injektorost ha jol tudom az amg 80 as evek ben alakult mint utcai tunuingmühely ahol megrendelhetted a motor tuningolását gyáron belül létezhetett hamarabb de nem földi halandoknak ha van ilyen motor kiváncsi lennék rá érdekelne beleraknám az enyémbe
Sziasztok 123 tulaj vagyok,de megtetszett a használtautós bordó Amcsi kupé.Milyen tételei vannak a forgalombahelyezésnek és mi történik ha megbukik OT-n?Akkor csak a regadós megoldás működik?Köszi
Egy 230.4 motor érdekel valakit? Rajta a Stromberg, önindító, generátor, vízpumpa, osztófej stb. Átforog, de pár éve nem ment. Gyors 20 ezerért vihető.
nem voltam kint a fényezöben van még egy hó és kész
igazábol ha rendszámost alakitasz át és a lámpák müködnek jol és állithatok nem tudnak bele kötni (egy ár amerikait már átszereltük plussz lámőával) OT -st viszont nem lehet azonnal bukik
Többen is vagyunk innen, akik ezt a két típust favorizálják egyszerre :-) Külön-külön, de a kép után már kedvet kaptam egy összeépítésre. Lehet erre itthon engedélyt kapni vajon?
OFF:
Kint voltál a Kübellel esetleg a múlt szombati bogaras rajzáson? Ott három is volt, gyönyörüek.
Épp azt csinálom, pont a kettő típussal! na jó nem W108 hanem W114 van a bogár mellett :-)
Más:
Kormány alatti takarópanelt keresek (a hiánya a lenti képen). Akinek esetleg van a bontott és felesleges cuccai között, kérem ne tartsa vissza. Esetleg ha az Ornbau-i különítmény emberi áron látja a börzén, azt is nagyon megköszönném.
igen nyilatkozni kell hogy szetszedted a kocsi megszünt es végleg kivonják ha késöbb mégis az utcán megtalálják e nyilatkozattal téged szednek elő az okm irodában általában nem szeretik ezt a fajta megoldást nem is ájálják fel mint lehetöséget inkább azt szajkozzák hogy bontási igazolás igen ám de ha már szétszedtem mit bontanak?