DE ha felÜlsz egy buszra, vagy metróra ugyanaz a helyzet. én is ezt csinálom, persze ehhez kell egy hatzónás travelcard. vagy ami mindenhova jó.
De érdekes dolgokat lehet látni.
A piros buszokra, amik nyitottak fel lehet kapaszkodni bárhol ahol lelassít, ez nagyon jó. ugyanígy a leszállás...
busszal érdemesebb menni , mert akkor sokat lehet látni.
Az elárusító kislányt nap mint nap látom, világító rózsaszín haja van, térdigérö magassarkú csizma, börruha, vagyis a szokásos. Eccer meg egy lány leszólított az utcán, mire rájöttem, hogy kurva, és nem mentem be vele a házba. Ki tudja miket hordanak ezek össze, mindenféle alakok mászkálnak az utcán. Egyébként szoktam figyelni a bolt ablakából az utca népét, hát nagyon mulatságos olykor. De a város pozitívuma, hogy rendkívÜl toleráns - vagy közömbös( inkább ez) a mindenféle extra dologgal szemben. Te is nyugodtan hozzad a legnagyobb, legszínesebb kalapodat!
Nálunk viszont a boltban a lányok kapnak csokit. vagy ingyen kávét, csak mosolyogni tessék!!!
Moziban nem voltam, de nem is megyek. Majd otthon.
Színházba szerettem volna menni, megnézni a my fair lady-t, de nem fog összejönni. kár.
Ast!
Van Lonodnban villamos??
Egyszer Prágában történt, hogy felültünk egy vollamspra, és végig mentünk a vonalán. És egy hihetetlen helyre vtt minket. Azóta minden városban csinálok ilyet, és olyan váratlan helyekre lehet így kerülni, hogy csak na.
Londonban lehet ezt?
De nem fogom utálni? (Nem nagyon szeretem a viszkit, inkább a fütyülős barack vagy az unikum. De ha azt mondod, csak meg fogom próbálni)
No és egy szexbolt van veletek szemben? Szerintem figyelned kéne egy kicsit milyen aklakok mennek oda be, és milyen körülményekl között. Egyszer Rómában pont egy ilyen bolt előtt ültem le egy padra, és nagyon jót szórakoztam. Jobb, mint egy burleszk film.
Akkor csak nappal merek majd közlekedni. Megnézem Pénteken. Akkor sokat kell majd mennem, mert kölcsönkapok egy gépet, és az összes helyet, ahol eddig jártam le kell majd fényképezni. De bele kell férnie, mert már megvannak a pozíciók, hogy honnan kell támadni.
Vagyis csak odaszaladok, és tÜz, és továbbállok.
HA kijössz akkor feltétlenÜl vegyél egy Üveggel, mert nagyon jó. ( ár: Ł13.90) eddig ez a legjobb amit ittam, viszkiböl.
Vagy viszek haza párat és megisszuk.
A sok híres utcát még nem jártam be teljesen , pl az Abbey road hiányzik még, de megnézem azt is majd.
A mi utcánkban van még: kávézó ( sok) , a Camiza (sajtbolt - nagyon jó ott szoktam Bocconcinit venni ebédre. De mindenféle sonkák és tészták lógnak a plafonról, meg ezer féle sajt van. meg olajbogyó.) aztán pár újságos, szeszbolt, buzibár, extrémszex bolt (velÜnk szemben is egy ilyen van mindenféle bör micsodával és "fehérnemÜvel" a kirakatban.
Van még ezeken kívÜl: pub. restaurant, irodák. Pedig nem hosszú az utca. De hangulatos.
Ja és van mozi, színház is. még pár koldus, és rengeteg ember.
Két napja egy kép hánykolódik itt az asztalon.
Egy életnagyságú kristály koponya van rajta.
Összesen kettő van belőle a világon. Az egyik a Britsh múzeumban van, az emberiség műzeumában. Azt írják anynira félelmetes, hogy a takaritók csak akkor mernek a közelébe menni, ha letakarják.
Szemei helyén prizmák vannak, és ha belenézel, meglátod a jövőt.
A mai program az lesz, hogy nekem is el kellene rohannom haza, mert meccs lesz a tévében. Egyébként meg egy hete csavarhúzót keresek a fényképezömhöz, de eddig nem sok sikerrel, mert sehol nem lehet kapni, ahol meg lehetne, ott kifogytak a készletböl. Pedig meg akarom csinálni, hogy mÜködjön szegény.
Hát, hogy holnap egy különleges nap lesz.
Olyan különleges, mint a Szilveszter, vagy a születésnapod, vagy mint a napfogyatkozás:)))
Csal figyelj, majd meglátod.
Sőt, ma Tier azt írta, hogy a különleges napban is különleges lesz a 20 óra 02 perc.
Nem dolgozok, csak tejet iszom, meg elolvastam az újságot, illetve megnézegettem a képeket, meg a nagybetűs sorokat.
Nincs kedvem hazamenni.
Ma van anyám névnapja, oda kellett volna mennem, de arra meg egyzserűen nem bartam rávenni magam. Olyan fél nyolc körül odatelefonáltam, óriási buli van. Sejtettem. Ott az egész rokonság és szomszédság.
Anyám omácskát csinált, (paradicsomszósz tótul), azt pedig imádom.