Keresés

Részletes keresés

pitbullman Creative Commons License 2000.12.21 0 0 753
pitbullman néven nyomom amíg tudom, kapok is érte. Szeretem a kutyákat és a pitbull véleményem szerint igazából a hírhajsza áldozata, és innentől általánosítás. Alagsori cenzoroknak üzenem, mindíg lesz olyan kutyafajtanév amiról felismerhető leszek fikázós vakerommal. Hhhrrrr-fffrrrssssss-vvaaaúúúúúúúúúúú.
Előzmény: speaker (751)
naiv Creative Commons License 2000.12.21 0 0 752
Kedves Speaker,

és többi topictársam!

Ma 2000. 12. 20. 20.05 perckor feltettem egy új topicot, címe OsimaBinLaden és Unoka emlékére .. volt, majd elmentem teniszezni. Most 12.15 perc van és a topicnak már nyoma nincs (moderátori bejegyzésnek sem).
A topicban egy-egy idézet volt két kimoderált topictársunktól (egyiket állítólag saját kérésére (most már nem hiszem) másikat minden előzetes nélkül a cenzorok összes hozzászólásukkal együtt eltüntették.
Hangsúlyozom egyik szövegben sem volt valótlan, sértő, trágár hozzászólás, Unokájé végtelenül szellemes volt - Földes elvtárs hittérítéséről adott riportot az eltéről, eredeti idézetekkel - némi kometárral, Osimájé pedig egy átlag beszélgetés volt édesanyával.

A moderátori üzenetek között nyomát nem találtam új topicom kimoderálásának.
Úgy gondolom ez az eljárás súlyosan sérti a szabd véleménynyilvánitás elvét, amiről eddig azt hittem nagyjából működik az Indexen. Ütközik az Index által leírt moderátori alapelvekkel is.

Ettől kezdve az Index nem egy fórum, hanem valamiféle speciális pártszoba, ahol a moderátorok - cenzorok valamiféle felsőbb utasításra a nekik nem tetsző nem kiefjezetten szoclib párti hozzászólásokat egyszerüen - szerzőikkel együtt eltávolítják.

Hosszú távon nem fog ez jót tenni az Index népszerűségének, ebben biztos vagyok, de úgylátszik az Index politikai irányítói annyira elvesztették realitás érzéküket - vörös posztó -bika komplexus - hogy tetteiket már indulataik, elfogultságuk, nem pedig józan mérlegelések vezérlik.

Nem tudom ilyen körülmények között van e érteleme tovább irógatni az indexelt indexre, ezt még átgondolom, de momentán úgytűnik maximum a kultúra és a tudományos rovatba, de oda is csak akkor, ha a kultúra Nyuszi-puszi látogatását jelenti Mókus-bókusnál (mese kétéveseknek) a tudomány pedig megáll a történelmi materializmusnál.

Alapvetően végül is semmi gond, csak ki kellene írni szoclib politikai fórum, jobboldali hozzászólásokat korlátozott és cenzurázott formában jelentetünk meg!

naiv

aki most tényleg naiv volt, mert azt hitte egy bizonyos szinten az emberek átbírják lépni saját árnyékukat.

Előzmény: speaker (751)
speaker Creative Commons License 2000.12.20 0 0 751
Szerintem, ahogy ide költöztünk innen el is költözhetünk.
Előzmény: naiv (750)
naiv Creative Commons License 2000.12.19 0 0 750
Megdöbbenésemnek adnék hangot,

ha ez az első eset lenne.
A moderátoroknak nevezett cenzorok azt csinálnak amit akarnak.
Amit ide felteszünk úgy tűnik, abszolút nincsen biztonságban, néha olyan benyomásom van, a cenzorok hetente összeülnek és eldöntik kit találnak különösen kártékonynak a globalizáció terjedése, vagy mondjuk az SZDSZ következő választasokon parlamentbe kerülése szempontjából.
Ha mondjuk "Unoka" nem tetszik, küldenek egy levelet "Unoka" aláírással maguknak, majd "Unoka kérésére eddigi beszólásai törölve" megjegyzéssel törölnek.
Eddig ez így működött, most már ez megjegyzés nélkül is megy.
Ez a szoclib demokrácia.
Érzésem szerint már mi sem leszünk hosszú "életüek" itt az indexen. Szerencsére az összes internetes hozzászólást a hálón elég nehéz törölni, és vannak más fórumok is :-)))

Előzmény: pitbullman (749)
pitbullman Creative Commons License 2000.12.19 0 0 749
Osama Bin Laden nyomtalanul eltűnt a topicról! Nagy Testvér propaganda gépezete látom jól működik. Szerencsétlen világ ez, ha ezt így lehet csinálni kedves Index-moderátorok. Nem vagytok ti véletlenül a haldokló lib-bolsik utolsó komisszárai?
Görög Creative Commons License 2000.12.18 0 0 747
Szia Osama!
Hát persze, értem, csakhogy az okos fiút is minősíti ha a buta lánnyal parolázik, (vagy akár az okos lányt ha buta fiúval)
arról nem is beszélve madarat tolláról embert koaliciós partneréről (vagy ez hogy is van?)
Előzmény: OsamaBinLaden (745)
Görög Creative Commons License 2000.12.18 0 0 744
"Torgyán József és Szabadi Béla leváltását kéri több FKgP-n kívüli Csongrád megyei kisgazda szervezet, illetve párt. A szervezetek Zsombón tartottak értekezletet a hét végén, és megállapították: a Független Kisgazdapárt egyre messzebbre kerül a megbecsülését és hitelét adó történelmi úttól, elnöke és vezetőinek többsége sem szakmailag, sem erkölcsileg nem felel meg a tőle joggal elvárható feladatnak"

Hogy mik vannak! Pedig ez a Torgyi olyan rendes!

Előzmény: pitbullman (743)
pitbullman Creative Commons License 2000.12.17 0 0 743
OBL! Jól nyomod, Kérlek ne hagyd abba felvilágosító tevékenységedet. Rakd rendbe ezeknek a népbutítottaknak az agyát. Türelmed legyen végtelen.

Én is lököm a frankó vakert, és ha entellektüell próbálkozásaikba belegyalázok egy kis realitást, jönnek a kutyás hasonlatokkal (agresszív, ketrecrázás, harcikutya STB.). Kár, hogy láthatatlan emberek ezek, néhánynak a szemébe néznék.

Előzmény: OsamaBinLaden (742)
joy Creative Commons License 2000.12.17 0 0 739
A .ormány mundérján van egy ronda "közéleti zsírfolt"!
Hát ezt nehéz lesz kipucolni!
:o)))
Görög Creative Commons License 2000.12.16 0 0 738
Oda kell figyelni ott Kaposváron a FIDESZ közeli borbély vállalkozóra, hogy el ne adja a vállalkozását Josip Toth-nak, vagy Kaja Ibrahimnak.
Adózás elött ez bevett szokás Fideszéknél, hacsak nem írnak egy VARGA betűt és nem igényelnek vissza jogosulatlanul fiktív számlák alapján áfá-t.
Előzmény: Görög (737)
Görög Creative Commons License 2000.12.16 0 0 737
A Torgyán mennyit fizetett be?
Előzmény: progress (736)
progress Creative Commons License 2000.12.15 0 0 736
A minimálbérhez egy történet...
Tegnap este hallottam egy érdekes beszélgetést a helyi (Kaposvár) közértben sorban állás közben.
Egy helyi kisvállalkozó fodrász panaszkodott a barátnőjének (kuncsaftjának):
Képzeld jövőre már 37 e lesz az üzlet rezsivel, meg a TB-t is emelik, 18-t kell fizetnem, meg ott van az albérlet 70000, meg a kocsi törlesztés 100000, és még akkor nem is éltünk. Már azon gondolkodom, hogy abbahagyom.

Nahát ilyenkor nyílik ki a nem létező bicska a zsebemben. Valaki, aki testvérek között is 200 körül keres havonta, sokkalja, hogy 20 ezer körüli összeget befizet közteherként. Nahát pontosan ezért kell emelni a minimálbért. Az összes vállalkozó ismerősöm, barátom minimálbérből tengődik :-).

asta Creative Commons License 2000.12.15 0 0 735
Bocs, bocs! De tovább is olvastam, és nem tudok ellenállni a kisértésnek, hogy az előző opusodhoz is fűzzek néhány röpke gondolatot. Mert most olyan gondolkodni való kedvem van.:)))
Szóval csuda jól szórakoztam. Bizisten ! És tudod mi volt benne a legviccesebb? Ha mondjuk 3 éve mondtad volna ezeket, hurrázva egyetértettem volna veled. Egyetérteni, most is egyetértek, csakhogy a listának (ez most ugyis aktuális)van folytatása, ahogy az idő, meg a karaván halad. A kisfiúk is szép lassan felnőnek, növögetnek, aztán ki tudja micsoda rusnya felnőttek lesznek.Ez az élet rendje, nem kell ezen búsulni. Jönnek majd újabb kisfiúk és azok is aranyosak lesznek, meg okosak. Ezért aztán én igazán optimista vagyok. Nem hiszed?! Nahát!!!
űdv
Előzmény: OsamaBinLaden (720)
asta Creative Commons License 2000.12.15 0 0 734
Ohhh! Kedves O.binL

Nagyon felhúzhatott valaki, hogy ennyire kikeltél magadból.Igazából az ingerelt írásra, hogy szerinted aki nem lop az hülye. Igazad van. Igazad van abban is, hogy itt minden a legnagyobb rendben van: ha loptak a komcsik, lophatunk mi is. Rajta! Hát nem. Nem bizony!!! Gyulus bácsit éppen ezért váltottuk le. A magam részéről legalábbis ,és voltak még páran. De nem ám azért, hogy jöjjön a Pubi bácsi!!! És a Fiúk? Hát bizony többet vártam tőlük....Lehet, hogy túl fiatalok mégis, ott nőttek fel a parlamentben és fogalmuk sincs miről szól az élet ott alant, a mélyben.Tudod? Hát ez a baj.
Nyugodj meg szépen....De a Kuncze szerintem akkor is szellemes:))))) Üdv

Előzmény: OsamaBinLaden (724)
Zalancelot Creative Commons License 2000.12.15 0 0 733
Na és?
Akkor már legfeljebb ők rinyálhatnak, hogy vegyük fel őket a Közép-Európai Únióba (Monarchiába?).
:-))))
Előzmény: S.TAJCS (732)
S.TAJCS Creative Commons License 2000.12.15 0 0 732
És csak várják, csak várják...
2010-ben vagyunk, és csak várják, csak várják, hogy elsők között felvegyék kis hazánkat.
1989-ben nálunk járt bizonyos Helmuth Kohl, és azzal biztatott bennünket, hogy 7-8 év múlva tagok lehetünk, csak hajtsunk rendesen, legyünk jók, fogjuk be a szánkat.
Ennek több, mint tízéve...

Sanyi

Előzmény: naiv (730)
pitbullman Creative Commons License 2000.12.15 0 0 731
Felmenőim sorsáról nem akarok írni, ők szégyellnék legjobban mit tettek velük.
Nagyon pontos információid vannak a jelenlegi kormánytagokról. Részletezd már az előző kormányok tagjainak hátterét is légyszíves. Majd vesd össze a "bűnlajstromokat". El fogsz keseredni az eredménytől.
Hadd legyek má' optimista, ha tudok, merek, akkor tehetem.
Előzmény: PuPu (725)
naiv Creative Commons License 2000.12.15 0 0 730
Újabb

elismerésem a koalíció Uniós politikájának.
Nizzában minden további nélkül megszavazták a bővítést, és egyértelmű, hogy Magyarorzságot az elsők között várják.

És ehhez nem kellett KGST-Varsói Paktum módra lefeküdni az EU-nak, lehett EU-tól eltérő Osztrák külpolitikát csinálni, nyugodtan lehetett mondani, hogy az "EU-n kívül is van élet", lehetett hangoztani, hogy Magyarorzszág megakarja tartani magyar identitását az EU-ban is stb.

Emberek, ott a másik oldalon, ébredjetek, le járt a foxi-maxi politizálás ideje, ha még nem dobtátok ki ezeket a könyveitetket, most tegétek meg. Ha még nem felejtettétek el a poltájokat, szemináriumokat, tegyétek meg!

Sétáljatok egy jó nagyot egy erdőben, szellőztessétek ki a fejeteket és próbáljatok a továbbiakban a saját fejetekkel, magyarul gondolkodni!

UI: A francia elnök gennyeskedése nem lep meg, úgy látszik a francia politika nem változott sokat Klemanszó sorry, nem biztos, hogy jól írtam volna) óta. De a világ tovább lépett, és nem
Chirac határozza meg Európa jövőjét. Ez egyébként megér egy külön topicot.

szfr Creative Commons License 2000.12.15 0 0 729
Göncz:"Istenem! Nem is tudom mi lesz ebből!"
-Es milyen igaza lett!!! Bár szerintem Ő ennyire rosszat nem tudott elképzelni!

Előzmény: OsamaBinLaden (724)
szfr Creative Commons License 2000.12.15 0 0 728
Teljesen egyetértek veled, megkiméltél a gépeléstől:)
Csak 1 hozzáfűznivalóm van: és külföldi ösztöndíjakat sem osztogattak akárkinek!!!:)
PuPu Creative Commons License 2000.12.14 0 0 727
:O))))
Előzmény: Görög (726)
Görög Creative Commons License 2000.12.14 0 0 726
Hali!

Bebizonyosodott a mostani kormánykoalició semmivel nem jobb a korábbiak bármelyikénél, ezzel együtt jó vezetők (a Fidesz_ Kisgazda vezetők), mármint jól vezetik az áramot.

PuPu Creative Commons License 2000.12.14 0 0 725
Oszt mitől rettegett a kedves nagypapa? Apukád honnan lett kirekesztve?
A Vityesznek pedig tényleg semmi köze a komcsikhoz, - azon kívül, hogy a kedves papa párttitkár volt, ő maga Kisz titkár, a kormányában van néhány volt párttag, - legjobb haverjai a párt intézményeiben keresték a kenyerüket, szívbéli haverja és kancelláriaminisztere pedig a kommunista belügyminiszter veje. Ehhez képest üldözték őket ugye.
A kor pedig nem érdem, hanem állapot.
És ez az éhendöglés ügy is túlzott optimizmust sugároz...

:O)))))

Előzmény: pitbullman (723)
pitbullman Creative Commons License 2000.12.14 0 0 723
A topicnyitóra:

Nagyapám 45-től 90-ig kínzatások közt, majd rettegésben élt. 90-ben boldognak láttam, 94-ben elkeseredett lett. 98 óta már nem fél, tudja-érzi a bolsevizmus és komisszárai már éhendöglenek.

Apám 56-tól kirekesztett volt, most már ő is fellélegzett.

Én Antalléktól többet vártam, de mindenhol-mindig gátolták őket. Hornék rossz viccek voltak a szadesszel karonöltve.
Ma örömmel tölt el, hogy hazánk miniszterelnöke nem lőtt sehol semmilyen tömegbe, köze nincs a komcsikhoz és hogy nincs még negyven éves sem. A múlt szennye legyen a múltbéli hatalmasoké, akik ma már törpék. Jövőnk egyre jobb lesz.

Előzmény: naiv (-)
szfr Creative Commons License 2000.12.14 0 0 722
Nem mindegyik kedves szavadhoz szeretnék hozzászólni, de van egy - kettő amitol méűg nekem is felment a pumpam:

A Kuncze a legérdekesebb figura... - ezt valószínűleg többek között én is irtam, mert ha egyszer megnéznél egy parlamenti közvetítést, akkor feltünne... a többit nem kommentálom, elég baj lehet az neked, hogy ennyire nem látsz ki a szemed előtt lebegő ködfüggöny mögül! Nem gondolom, hogy baj az, ha egy politikust egy csapat PRos "csinál" meg... Az a baj, ha egy politikus korrupt, buta (ugye nem kell itt példákat is emlegetnem:) ), tehetségtelen, stb...

A Göncz majdnem sírt ijedtében 98-ban hogy semmilyen trükkel nem tudja hatalomba juttatni megint a csontadó gazdáit, így jutott a Fidesznek is a koncból.

Ez undoritó! Hogy vagy képes ilyet leírni????

Ezt kifejthednéd bővebben, mert nem egészen értem. Teljesen jó gyerek vagyok. Ma is átengedtem vagy 3 gyalogost a zebrán, pedig el is gázolhattam volna őket. Hol itt a hiba?

Nálad... az ember azt hiszem ennél többre született, de sokan inkább az alattfaj egyes egyedeire hasonlítanak!!! Erkölcsi alapokról beszélsz, holott úgy tünik te magad sem rendelkezel egy csepp erkölccsel sem, hacsak nem erkölcsi okokból nem ütötted el a gyalogost, bár szerintem inkább a büntetéstől való félelmedben!

Már teccik látni hogy miért nem közbeszerzéses az autópálya?

Még nem jutott az a megoldás eszedbe, hogy az autópálya nem azért NEM közbeszerzés, amit leírtal, hanem pontosan azért, hogy ne kelljen elszámolni a pénzzel... részletezzem? mély a hozzád közelállónak tünő párt zsebe nagyon mély... nem aprózzák el a dolgot! Ja és az feltönt, hogy még a nagy beruházásbül 1 cm autüpályánk sincs??? de a 2-3 vállalkozásnak már tele a zsebe!!!

Előzmény: OsamaBinLaden (720)
fenevad Creative Commons License 2000.12.14 0 0 721
Úgy írtad alá a fijjad nickjét, hogy édesanya?:-O Ettől féltem, hogy megérkezik a fijjad is az indekszre de azt nem tudtam hogy az is te vagy. Gurulok a nevetéstől.:-O))))
Nem változol é'csanya, te semmit nem változol. De azért okos vagy mint a nap.
Előzmény: édesanya (713)
PuPu Creative Commons License 2000.12.13 0 0 719
Már csak a rend kedvéért, kedves terrorista...
1.Azt még csak megértem, hogy a maszopot élből útálod az elmúlt negyven évért, - de hogy a szadival mi bajod, - meg nem értem.
Ők voltak ugyanis azok, akik már akkor pofáztak, mikor az osztályvezetőhelyettesek, - a ma forradalmárai, - még ezerrel nyalták a párttitkár seggét...
2.Nem tudom, hogy kerül a Székely a béketáborba, meg hogy mit lopott a Kuncze, - meg hogy ha már hatalmon vagytok, akkor ezek itten mind miért nem ülnek súlyos vasban a bíróság ítéletének megfelelően?
3. Orbánék nem abba nyúltak bele, amit a Horn elbazilikázott, hanem az államkasszába, - könyékig.
4.Azért attól, hogy vannak a világban tolvajok, nem lenne kötelező rabolnod, - esetleg veled lehetne kezdeni a jó útra térést... Akkor lenne itten erkölcsi alapod oktatgatni...
5.A legenyhébb a Tocsik ügy - +köszönném, ha sorolnád a többit...
Jelzem, a Tocsik a bíróság ítéletéig ártatlan, ugye... A vicc, hogy lehet, hogy utána is az lesz...

Rájöttem, felesleges itten érveket előhozni, - a konklúziódban van a lényeg.
Eddig ti loptatok, most mi fogunk.
Polgári, valláserkölcsi alapon.
Majd meggyónnyuk...
:O)))))))

Előzmény: OsamaBinLaden (716)
szasze Creative Commons License 2000.12.13 0 0 718

Rendben. Jól megmondtad.

Van olyan gondolat is, amitnek a megvitatását érdemesnek gondolnád ?

.

Előzmény: Görög (717)
Görög Creative Commons License 2000.12.13 0 0 717
szasze!(716)

"Valójában az a helyzet, hogy van aki gondolkodik, és van aki helyett gondolkodnak. "

Önkritikád figyelemre méltó!

Előzmény: szasze (715)
szasze Creative Commons License 2000.12.12 0 0 715

Görög !

Ez egy cinikus álláspont.

Valójában az a helyzet, hogy van aki gondolkodik, és van aki helyett gondolkodnak. Te megeszed a szoclib sajtó csócsálmányait. Én ezt undorítónk tartom.

Az viszont már igaz, hogy ízlések és pofonok különbözőek.

.

Előzmény: Görög (709)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!