Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Köszönöm szépen, hogy felhívtad a figyelmemet a versenyre. Csodálatos volt! Végre szép idő volt, kitűnő hó, nem kellett abban a sáros műhóban szenvedniük. Bár az első hely ma nem volt kérdéses, a dobogós helyek sorsáért folytatott harc érdekes volt és fordulatos. OEB imadnivaló ember. Hihetetlen mentális erő, koncentáricós képesség van ebben a kicsi emberben, és nagyon szeretetre méltó egyéniség. A verseny után nyilatkozott a ZDF-nek, miután német nyelvterületen él valahol az Alpokban, anyanyelvi szinten beszéli a nyelvet. Nagyon aranyos volt, nem attól volt boldog, hú hát győzőtt, mert erősebb volt a többinél. Hanem, hogy eltervezte, mit fog csinálni, milyen nyugodtan és pontosan fog lőni, és megtudta csinálni, úgy ahogy elgondolta. Látszik rajta, hogy él hal a mesterségéért, és hallatlan örömet okoz neki, hogy ilyen jó benne.
Az meg csak hab a tortán mennyire jól esett legalább azt a kis sárga jeladót látni verseny közben, amit a kerékpárokra is szerelni szoktak.
Gratula Era! Én gyerekkoromban oceológus vagy fotográfus szerettem volna lenni.Az előbbit egy könyv inspirálta : Hans Hass: Érintetlen mélységekben, az utóbbit egy fénykép amin egy lány fényképezőgéppel és objektívekkel a nyakában mereng valahol Európában.
Köszönöm a figyelmezetést. Megnéztem az eurosport oldalán, nagyon izgalmas lehetett. Holnap megnézem az üldözésest, úgyis az a kedvenc műfajom -nem is tudom miért. :-)
Drága Gibo se járt jobban. Őt meg a kazánkovácsok alapításának 100. évfordulójára rendezett párizsi ünnepségen bedugták a két legmagasabb fiú, Millar és Duran közé.:-)
Tiszteletlenség.
Nem is szólva arról, hogy Mori éket vert a Lobato-Marchente páros közé.
Na majd legközelebb egy Simoni-ról készült alkotást küldök be. :)))
Idén nem is a bringásokat figyelem majd, hanem TDW-t és Watson mestert üldözöm majd a képeimmel. :) Bár TDW-t nem tudom, hogy néz ki, de majd csak ráakadok. :)
Azért az orosz (?) bajnok csak fél fejjel lenne magasabb nála. De nem, odaállátják a két fejjel magasabbak mellé középre, hogy minél kisebbnek látszon.