Ide pattintanám a Duna TV-től most érkezett villanypostaüzenetet.
Valóban itt az ősz, de a Mylord még szabadságát tölti egy ideig, és nem
kerül képernyőre, mert előtte még valami sorozatot leadunk, vagyis tél, jövő
év eleje a várható kezdés. Tudjátok, a Türelem rózsát terem!
Egyébként biztos hogy már hetekkel előtte hirdetni fogjuk, amint kiderül a
pontos dátum.
Üdv
Eszter
Hát ezek nem túl bíztató hírek, de most legalább tudjuk, mire számíthatunk.
Az extra fejezetről csak annyit, hogy ha a társaságnak ez megfelel, tőlem kiváltotta az extrafejezetet, de csak Su Pollardról és Paul Shane-ről vannak benne infók és hát ugye ez nem valami sok.
Szóval ezen mindenki gondolkodjon el. Jó hétvégét.
A könyvről:
Megbeszéltük, hogy az 1. kötet végén lesz egy extra fejezet az eredeti szereplőkről szóló anyagokkal, a 2. kötet végén szintén egy extra fejezet a magyar hangokról.
Nos mindenki elment nyaralni ezért a munka áll. Gyakorlatilag ez van csak vissza ahhoz, hogy a könyv teljes egészében elkészüljön.
A nyomdáról:
Ha valaki küld egy ún. kilövést (az oldalak megszámozva és egymáshoz viszonyítva, ahogyan az a nyomda számára megfelelő, úgy is elkészíthető a PDF. Nem mindegy, hogy hány oldalt nyom egyszerre a nyomda, ezért van szükség az ún. kilövésre.
A sorozat ismétléséről:
Elküldtem villanypostán a levelet a Duna TV információs részlegéhez, várom a választ, eddig még nem érjezett meg.
Igen, igen, ezt tudom, de itt reszenkent vannak kulon pdf-ben. Vagy ez egyetlen konyv sok darabban?
Azt nem igazan hiszem. Szoval nem ertek hozza, de ha ezeket a pdf-eket odaadom nyomdasz havernak, akkor ok mindenfele utomunkak nelkul tudnak belole konyvet csinalni? Vagy nem kell rendezgetni az oldalakat meg?
Mert ugye az lenne az igazi, es ha meg van igy, akkor tobb peldanyban is kinyomnak nagyon barati aron, felteve, ha nem kell vele semmit csinalniuk a levilagitas elott. Erdeklodo?
Mindenképpen meg akarom nézni, de nekem inkább a Woodehouse regények jutottak eszembe, amikor olvastam a filmről írt kritikát, hogy a személyzet az úri közönséget majmolja : )
Azt hiszem a Valami újban írta meg ezt a jelenséget.
Mylordosok,
ha hiányzik a Mylord, nézzétek meg a Gosford Parkot - menjetek el James-szel a legközelebbi kimenőtökön a mozgókép-filmpalotába. Én a film nézése közben jöttem rá, hogy hiányzik a "Mylord", és vigyorogva be tudtam azonosítani "Ivy-t", "James-t", "Lady Agathát", "Mrs. Liptont", sőt a vége felé még egy "Wilson kapitányt" is.
Bocsi a nem idetartozó kérdésért, de szeretném megkérdezni, hogy nincsen meg véletlenül valakinek a Clarence című angol komédia CD-n nézhető formátumban? Vagy nem tudnátok, hogy esetleg honnan tudnám letölteni? Valamikor a kilencvenes években vetítették a TV1-en, és ha jól emlékszem 7 részes volt. Főszereplők: Ronnie Barker és Josephine Tewson. Emlékszik még rá valaki? Ha megvan valakinek, légyszi írjon!
A pdf formátum iránti vágyat jelzi, hogy a 25-26. részeket elcseszve raktam fel, s csak tegnap jött rá panasz, hogy nem letölthető. Mindenesetre már javítva.
Próbáltuk, próbálgattuk, de több giga max 1-1 rész néhány hétig maradhatott volna fel. A Budapest-Miskolc gyorsvonattal jóval nagyobb átviteli sebességet lehetett elérni. (Még úgy is, hogy fiaim néhány napot vendégségben is töltöttek ott)
Itt a szigorúan nyilvános pesti összekötő tiszt beszél !
Nálam lehet jelentkezni, ha vkit érdekel a székes fővárosban. (leggyorsabb mód egy metróban átadott wincseszter, amit másnap mindenféle érdekes dolgokkal feltöltve visszakaphat a szerencsés)
Én digiztem, így utólag visszatekintve, főleg eleinte igen gyatra minőségben, de azért élvezhető. Kb. 20 embernek másoltam le az elmúlt cca. fél évben. Budapesten is megvan már néhány embernek, de eljöhecc érte Miskolcra, ha nagyon akarsz.