Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
de, tényleg rémisztő :)) bár amikor még borotválkozott, egész aranyos srác volt csak szóltak neki, hogy nem elég grizli, gondolom :D de mire eljön a rájátszás, le fog kerülni a "címlapról", mert elég béna a csapata. viszont gyanítom, hogy valóban ő a nemzet sportolója, bár nem értem, miért, lenne kiből válogatni... engem viszont Capello üldöz, ahogy látom, úgyhogy inkább nem nézegetem a Mundót.
Tökéletesen meg lennék elégedve az elmundoval, ha ezzel kezdődne a képgalária. De hektikás görcsöket kapok attól, hogy mindig, minden nap ezzel a Gazollal kezdődik a sportrovat. Sose életemben nem láttam még játszani, de allergiás vagyok rá. Részben azért mert nem szeretem a kosárlabdát, részben azért, mert az újságokból úgy tűnik ki, mintha rajta kívül nem is volna más vlágnagyság a spanyol sportolók között. Meg azért eléggé csodálkozom, hoyg utána senki se érdekldőik, hogy mitől nőt tmeg egy spanyol fiatalember 2 és fél méterre és 130 kilóra. Szerintem, tuti nem a meggyes pitétől.
Teljesen más így! Két világbajnok egymás ellen. Eleve ezt kellett volna írni, hogy csak Paolo Bettini volt képes megállítani. A németek hajlamosak a rossz végéről nézni a dolgokat. Mert erről nézve mindjárt pozitívabb a dolog és ahogy már írtam, Bettinitől kikapni szerintem nem szégyen. :)
Bettinitől kikapni szerintem nem szégyen. Tapasztalt öreg róka, világbajnok, igaz Ciolek is, de azért mégis. Ténylge valami baj van náluk fejben. Cioleket nem féltem fognak jönni azok az eredmények! :)
Komolyan mondom nem bírom. Próba szerencse alapon rákantinttok az el mundo sport képeire. Hogy hátha, egészen véeletlenül bicikli lesz benne. De nem, történjék bármi, spanyol újság sportrovatában, mindig, mindenkor.
Jópofa lehet egy ilyen igazi olasz nagycsalád. A rajongók írták, hogy a Gibo fan club karácsonyi buliján is ott van az egész Simoni-Moser rokonság, sógorok, sógornők, unkaöccsök, unokahúgok. A külföldi rajongók közül volt olyan, akit az egyik sógornál szállásoltak el.
Aranyos ez a Gibo. Az egyik levelező, aki ott volt a versenyen írta a Gibo fórumra, hogy az egész nagycsalád ott várta a papát a riviérán. Anyukája, a felesége, a gyerekei, a nővére, de az anyósa és sogórnője is. Gyönyörű idő volt, meleg, napsütés, kéklő tenger, Gibo elképesztően ment azon a hágón, amit megnyert. MIndenkivel lefényképezkedett, mindenkinek adott autogrammot.
Egy újabb megtévedt heygi zerge talált gazdára. Az írja a tuttobci, hogy Michele Scarponit megvette az Auqua & Sapone. Gondolom, őket magukat is meglepetésként érta a giro meghívó, és most probálják felturbózni magukat.