Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.19 0 0 1575
Egy menyecske Paolonak is jutott, de Pajoló nem a szemébe nézett beszélgetés közben. (Majd jól letöri neki a derekát donna Monica)

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.19 0 0 1574
Ha én ott lettem volna, én egy másik szőke, kék szemű hátát lapogattam vóna meg.:-)

(félreértések elkerülése végett, nem Livájét)
Előzmény: HPéter1978 (1573)
HPéter1978 Creative Commons License 2007.02.19 0 0 1573
Mert szőkekékszemű, és így behozhatatlan előnnyel indult. :-)
Előzmény: el mariachi_ (1571)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.19 0 0 1572

Szia El!

:-)

Előzmény: el mariachi_ (1571)
el mariachi_ Creative Commons License 2007.02.19 0 0 1571

Az idei ToC gálán Thor barátunk szedte össze a legtöbb nőt, gartulálok neki.

A futottak még kategóriában Basso 2, míg Hincapie 1 pontot szerzett.

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.18 0 0 1570
Ez igaz. De én úgy értettem, hogy az eljárás során keletkezett adatokra vonatkozik a kiadás. Mert egy olyan végzést is hozott, hogy a titkos szolgálati eszközökkel összegyűjtött adatok (lehallgatási jegyzőkönyvek, megfigyelések) semmiképpen nem adhatók ki. Arról volt még vita, hogy mi legyen a tanuvállomásokkal. Arról aztán nem is tudott dönteni, úgyhogy Conatodron és Hernadezen kívül nem is hallgatott meg senkit.
Előzmény: drummond (1569)
drummond Creative Commons License 2007.02.18 0 0 1569

Akkor csak azt nem értem, hogy miért írták azt le többször, hogy az O.P. lezárásának az időpontjáig semmilyen bizonyítékot nem tudnak átadni, ami kb. 2007. júniusában várható.

Nekem ebből az jőn le, hogy lehetséges az átadás. De nagyon bízom benne, hogy úgy lesz, ahogy leírtad, mert akkor lényegében a kerekesek megússzák egy fekete ponttal.

Előzmény: Törölt nick (1568)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.18 0 0 1568
Hagsúlyozom, hogy erre soha semmilyen esély nem volt, ezt már tavaly ősszel leszögezte a bíró. Ezeket a mintákat büntető eljárás során foglalták le, kizárólag a bíróság előtt lehetett felhasználni őket. Sose adta volna ki őket senkinek. Ullrich azért kivétel, mert ellene rendes hivatalos büntető eljárás indult csalás miatt. Másik büntető eljáráshoz az EU igazságügyi együttműködése értelmében ki lehet adni a bizonyítékot. De csak büntetőeljáráshoz.

Illetve a fiúk vigyázzanak, pl apasági perben is:-)
Előzmény: drummond (1567)
drummond Creative Commons License 2007.02.18 0 0 1567

Nem. Én nagyon örülök ennek a cikknek, mert ez akár a végét is jelentheti ennek a 8 hónapos rémálomnak:))

Véleményed arrak akkor ezek szerint semmi az esély, hogy mégis az UCI-nál vagy a Wadánál kötnek ki a zacskók?

Előzmény: Törölt nick (1566)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.18 0 0 1566
A megsemmisítés nincs benn a cikkben se a cn-ben, se a spanyol változatban. Azt csak én tettem hozzá, mint jogász, ha megszüntetik bizonyíték hiányában az eljárást, akkor a lefoglalt tárgyakat vagy kiadják, vagy ha azok az erdeti formájukban már nem használhatók, vagy romlandóak, akkor megsemmisítik őket.

Remélem nem zavartalak meg ezzel az információval.
Előzmény: drummond (1565)
drummond Creative Commons License 2007.02.18 0 0 1565
Van a Spanyol változatban konkrétan a megsemmisítésről valami írva vagy esetleg új a cyclingnewshoz képest?
Előzmény: Törölt nick (1563)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.18 0 0 1564
Ja a végén benn is van, amint ez Merino mindig is mondott, hogy ők csak tárolták ezeket a mintákat, de sose manipulálták.
Előzmény: Törölt nick (1563)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.18 0 0 1563
Szerintem még nem fordították le, ez egy hosszú cikk a mai el mundo-ban:

el mundo

Az auszik az időeltolódás miatt hamarabb kezedenek el dolgozni, mint a többi site munkatársai.
Előzmény: drummond (1562)
drummond Creative Commons License 2007.02.18 0 0 1562
Ez, azért nagyon nagy hír:))) Tele kéne kürtölni az összes kerékpáros forumot. Azt nem értem, hogy nem szerepel a többi külföldi nyelvűben?
Előzmény: Törölt nick (1561)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.18 0 0 1561
"Véget ért a móka mára, zárult Miki móka tára."

"The EPO levels found in the frozen blood plasma bags seized in Eufemiano Fuentes' home have been analysed by the National Institute of Toxicology in Madrid, with the conclusion that they did not put one's health at risk. The experts elaborated a report ordered by the magistrate of the national Court number 31, who instructs the Operación Puerto affair.

According to daily newspaper El Mundo, the mentioned report, which is dated December 22, 2006 and signed by doctor Rafael Cabrera and the Department director, Josefa Gomez, could be used in the judicial resolution of the investigations into the doping affair.

The analysis was required by the judge at the end of November after the Barcelona anti-doping laboratory reached the conclusion that the sanitary parameters of the blood bags were within normality and that only in eight of the 99 analysed samples high levels of exogenous EPO were detected. (Also see Cyclingnews' 2005 feature on blood doping methods.)

In the Puerto dossier, three samples would correspond to n°5 and the rest to the pseudonyms of Klaus, Fault, Mari, n°18 and Gemma. According to the investigations of the Guardia Civil, n°5 could correspond to former T-Mobile rider Oscar Sevilla and n°18 to the pseudonym VAL (PITI), which some have linked to Alejandro Valverde.

The report will be essential to determine if the accused persons (Manolo Saiz, Eufemiano Fuentes, Merino Batres, Vicente Belda, Yolanda Fuentes, Ignacio Labarta, Alberto León and Alfredo Córdova) have committed any crimes against public health. Court number 31 asked for clarification if the EPO levels found in the seized plasma samples in Fuentes' house were detrimental to the health. To which, the Institute of Toxicology responded: "The administration of the existing amounts (of EPO) in the bags would not be sufficient to cause detrimental effects and the doses used in patients who need it therapeutically are much greater.""

Írta a mai CN.

A barcelonai akrediált doppinglabor december 22-én kelt szakvélemény szerint megvizsálták az összes olyan lefegyszatott vérmintát, amelyet Fuentesnél foglatak le. A kielncvenkilenc közül nyolcban volt magasabb az epo szintje. A jelentés összeségében megállapította, hogy a vérmintákban annyira alacsony az epo szintje, amely mennyiség nem jelentett semmilyen egészségügyi kockázatot a versenyzők számára.

Miután a szakértők megállapították, hogy a vér nem tartalmazott egészségkárosító anyagot, drága jó Serreno vizsgálóbírónak nem lesz más választása, minthogy bizonyíték hiányában megszünteti az egészség veszélyeztetése miatt indított bírósági eljárást. Az eljárás megszüntetésekor a legfoglalt bizonyítékokat vagy kiadják az eredeti tulajdonosonak, vagy megsemmisítik.

Szóval arra ezért ne nagyon várjunk, hogy Serrano bíró úr a közeli jövőben bármit is átadna a német nyomozó hatóságoknak. A távoli jövőben sem, mert ha megszünteti az eljárást, el fogja rendelni a bizonyítékok megsemmisítését.

A német nyomozóhatóságok majd egyszer -ha már nem figyel senki, Ullrich már hivatalosan visszavonult, és meg tudnak egyezni az ügyvédeivel, hogy mennyi kártérítést kapjon - megszüntetik a csalás miatti eljárást.

Úgyhogy jó volna, ha végre kérne már egy engedélyt, és elfogadná azt az ajánlatot, amelyik, ha nem is közelíti meg az egykori t-mobilos fizetését, de legalább nem túl megalátó, oszt hajrá.

e. Creative Commons License 2007.02.17 0 0 1560
Azért kinagyítani engedhetné, ha menteni nem is! Nagy kár! :(
Előzmény: Törölt nick (1555)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.17 0 0 1559
A Boonen Eráé, Toni Colom és legfőképp Toni Colomné Petié, köztük lévő Mayo a tied.
Előzmény: oscarsevilla (1556)
e. Creative Commons License 2007.02.17 0 0 1558
Nem is! Egy kicsit lejjebb vizsgálódj! :)
Előzmény: oscarsevilla (1556)
e. Creative Commons License 2007.02.17 0 0 1557
Hát kár, de nekem elé az is ha megnézegethetem a képeit. :)
oscarsevilla Creative Commons License 2007.02.17 0 0 1556

Kaptam egy Boonent? :DD

Köszönön ;))

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.17 0 0 1555
Meglepve tapasztaltam, hogy Tim de Waele kint volt a mallorcai versenyen. Aztán rájöttem, hogy valahonnan megsejthette, hogy a Rabobank az öt szakaszból elvisz kettőt. Sajnos Tim barátunknak jók a megérzései, valahonnan megsejtette azt is, hogy lopjuk a képeit, mert már nem lehet a szokott módon meghekkelni őket. :-(

1. Husss
2. Az ezerszínű kigyó
3. Erának
4. Osinak
5. Petinek
6. Magamnak
7. Ezt is (hogy lehet szégeny Millarról ilyen jó képetkészíteni?)
8. Viszont arról meg megvan a véleményem, aki ezeket a fekete sportzoknikat rendelte. A fiúk ebben se fogják megnyerni a tourt( legalábbis nem az idén), viszont állati csúnya)
9. Éljen a tavasz. Nem soká hozzánk is elér:-)
e. Creative Commons License 2007.02.17 0 0 1554
Annyira büszke vagyok. :) Nemzetközi megmérettetésen, egyből egy 27. hely. :) Bízom benne, hogy sok jó eredményt érnek el a srácok!
Előzmény: ccsőszami (1552)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.16 0 0 1553
Köszi szépen az ajánlatot. Nagyon jó kis video. Ráadásul a végén Gibo is látszik, úgyhogy fel is tettem a Gibo fórumra. Csak meg ne sértődjenek, hogy rosszul mondja ki a riporter a nevét:-)
Előzmény: ccsőszami (1552)
ccsőszami Creative Commons License 2007.02.16 0 0 1552
HPéter1978 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 1551
Nekünk van, de a Petőfi kritikán aluli minőségben jön.
Igaz a mobil térerő is holvan, hol nincs.

Azért, ha itthon leszek, a második fordulóban meg tudok ereszteni egy hívást.
Előzmény: ccsőszami (1549)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.16 0 0 1550
Őt nem kell:-) Ő maga természetes valójában is egy angyal.
Előzmény: HPéter1978 (1548)
ccsőszami Creative Commons License 2007.02.16 0 0 1549
El sem tudom képzelni, hogy ne legyen rádióm!
Előzmény: Törölt nick (1545)
HPéter1978 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 1548
Le kell cserélni a Scott bringákat, és beöltöztetik. :-))
Előzmény: Törölt nick (1547)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.16 0 0 1547
Helyes lány, de személy szerint egy másik szőke angyalnak jobban örültem volna. Igaz neki nincsenek ilyen szép szárnyai :-)
Előzmény: HPéter1978 (1546)
HPéter1978 Creative Commons License 2007.02.16 0 0 1546

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!