Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Hát a Sylvester Stallonén jót nevettem. Akik megjelöltek példaképet, azok közül volt, aki Armstrongot, volt aki Ullét, és volt aki Eddy bácsit irta. Úgyhogy az olasz csődör eléggé kilógott közülük.
Nekem nagyon tetszett -a mi leszel, ha nagy leszel? - focista!
-a mi a hobbid? tőzsdézem válasz is.
Az is csúcs, hogy mindenkitől megkérdezik, hogy mit nem szeret. Mindenki valami emberi gyengeséget említ, de az egyikük szemrebbenés nélkül rávágja: a halat
Egy kis rejtvény, három bemutatkozás az Astana valódi oldaláról. Próbáljátok kitalálni, hogy kik ők! (lesni nem ér)
1. Milyen ember vagy?- őszinte Mit csinálsz a szabadidődben?- az építési vállalkozásommal foglalatoskodom Mi az álmod?- az én almáim egyszerűek…Mindig a győzelemig harcolni Ki a példaképed?- Sylvester Stalone- de akkor még fiatal voltam Mi az, amit nem szeretsz?- a vita Babonás vagy?- nem Mi lennél szívesen? – építési vállalkozó Mi a kedvenc műfajod?- a körverseny
2. Mi a beceneved?- nekem olyan sose volt Milyen ember vagy?- motivált Mit csinálsz a szabadidődben? – tőzsdézem Mi az álmod?- a világbajnokság Mit nem szeretsz?- azokat az embereket, akik nem egyenesek Mottód? –Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Mi lennél szívesen?- saját magam Babonás vagy?- igen Mi a kedvenc műfajod? – időfutam, néha hegyi szakasz, mindenféle verseny
3. Milyen ember vagy?- nyitott, vidám Mit csinálsz a szabadidődben? –moziba járok és síelek Mi az álmod?- a világbajnokság Mit nem szeretsz?- azokat az embereket, akik megpróbálnak akadályozni Mottód? – munka, munka, még több munka. Mi lennél szívesen?- focista Babonás vagy?- nem Mi a kedvenc műfajod? – időfutam, hegyi szakasz, körverseny
Mindkettő valódinak látszik, de az első honlapnak tűnő tárgy, a másik a csapat hivatalos oldala. Az első Saiz és Pablo Anton cége készítette a Aktiv Bay. Még nem is ez a furcsa, hiszen az általuk készített weblap miért ne maradhatott volna fenn a világhálón. Csakhogy ez új. Még januárban, amikor kerestem a csapat honlapját, az Aktiv Bay által készített régi honlapra az volt kiírva, hogy átdolgozás alatt. Kb két hónappal azután, hogy Saiz elvesztette a liszencet elkészült, és közzé is tették. No erre varrjatok gombot, ahogy mondani szokták.
Köszönöm szépen, hogy felhívtad a figyelmemet a versenyre. Csodálatos volt! Végre szép idő volt, kitűnő hó, nem kellett abban a sáros műhóban szenvedniük. Bár az első hely ma nem volt kérdéses, a dobogós helyek sorsáért folytatott harc érdekes volt és fordulatos. OEB imadnivaló ember. Hihetetlen mentális erő, koncentáricós képesség van ebben a kicsi emberben, és nagyon szeretetre méltó egyéniség. A verseny után nyilatkozott a ZDF-nek, miután német nyelvterületen él valahol az Alpokban, anyanyelvi szinten beszéli a nyelvet. Nagyon aranyos volt, nem attól volt boldog, hú hát győzőtt, mert erősebb volt a többinél. Hanem, hogy eltervezte, mit fog csinálni, milyen nyugodtan és pontosan fog lőni, és megtudta csinálni, úgy ahogy elgondolta. Látszik rajta, hogy él hal a mesterségéért, és hallatlan örömet okoz neki, hogy ilyen jó benne.
Az meg csak hab a tortán mennyire jól esett legalább azt a kis sárga jeladót látni verseny közben, amit a kerékpárokra is szerelni szoktak.
Gratula Era! Én gyerekkoromban oceológus vagy fotográfus szerettem volna lenni.Az előbbit egy könyv inspirálta : Hans Hass: Érintetlen mélységekben, az utóbbit egy fénykép amin egy lány fényképezőgéppel és objektívekkel a nyakában mereng valahol Európában.