A Guns N' Roses egykori tagjaiból (Slash, Duff McKagan, Matt Sorum) valamint David Kushner (ex-Suicidal Tendencies) és Scott Weiland (ex-Stone Temple Pilots) frontember bevonásával összeálló, Velvet Revolver rockbanda, február végén piacra dobja bemutatkozó albumát, az RCA kiadó gondozásában.
Ezzel lehet hogy Slash új csapata megelőzi egykori társát, Axl Rose-t, akinek "kínai demokráciája" olyan lassan készül, mint a Luca széke.
A Velvet Revolver már túl van néhány bemutatkozó amerikai koncerten, sőt Set Me Free címmel egy filmdalt is írtak, de februárig élőben nem akarják játszani az új album dalait.
Hozzájuk kapcsolódó hír, hogy a banda énekese, Scott Weiland, akit májusban kábítószer birtoklás vádjával tartóztattak le, három évi felfüggesztett börtönbüntetést kapott, így nyugodtan dolgozhat, de azért a kábítószer elvonókúrákon, mint notórius visszaesőnek részt kell vennie.
Az ő régi bandája, a Stone Temple Pilots, Thank You címmel egy Best of lemezt jelentet meg november 4-én. A tervek szerint egy CD/DVD változat is a boltokba kerül, melyben a zenekar videói, koncertfelvételei is helyet kapnak. A 14 dal között lesz, a Plush című számuk akusztikus verziója, valamint egy új dal is, All In The Suit That You Wear címmel.
Mondjuk az biztos, hogy ha zenei hír után kutatok, utoljára a VIVA-t nézem meg. És akkor is csak röhögni. Egy dolog, hogy már nem vagyok célközönség (vagy csak koravén vagyok?), de úgy tűnik, hogy az elmeorvosi szakvélemény a minimum, hogy egyáltalán próbaidőre felvegyenek...
Egyébként nézzük a dolog jó oldalát: még mindig van ember a világon, nem is kevés, aki elhiszi, a GN'R valaha is talpra fog állni. Pirulva vallom be, magam is közéjük tartozom. Másrészt ez már akkora svindli volt, hogy ha a managementnek van egy kis esze, bedobja az MTV-nél (nem a Jusztos), hadd beszéljenek kicsit a zenekarról.
A legszebb, hogy ma reggel láttam a VIVA tv-n egy kis beharangozót, mely szerint szeptemberben jön Axl és csapata, és koncerteznek egy jót a repülőtéren. Megbízható hírforrás... mfha!...
Nezd meg a http://newera.fpn.hu oldalt, van ott egy csomo minden a forumban, es a hirekban. Van beszkennelt jegy is, es a jegyarusrol is van foto, nem is egy.
Ott eleg kiterjedten nyomoztak a dolog utan.
Sziasztok!
Az index újságírójaként éppen az ügy további feldolgozásával foglalkozom, és ehhez szükségem lenne egy kis segítségre. Kérem, hogy aki vásárolt jegyet, az szkennelje be és küldje el a címemre, emellett minden károsult nyilatkozata, véleméyne is jól jönne! Előre is köszönöm mindenki segítségét!
Szabó Zoltán
Egyszerűen undorító az egész. Szabályszerűen nem tudtam magamról fél óráig, amikor megláttam a plakátot. Egy kis időre elhittem és ez szar. Nem olyan jó az, ha szórakoznak az emberrel.
Szerintem semmi zseniális nincs benne, egyszerű csalás. Ennyi gyanús körülményt szándékosan sem lett volna egyszerű összehozni, nem hiszem, hogy túl sok jegyet eladott volna a fickó, ráadásul jó minőségű képek készültek róla.
Mikről marad le az ember, ha 4 napig nem vagyok NET közelben!
1ébként mond vkinek az a 'fogalom' vmit, h Power Fest?
Ugyanis ez az egész história kísértetiesen hasonlít arra! (a Power Fest féle kamuról is beszámolt az index!)
A Szigettel 1 időpontban szervezték volna(már ez amatőrökre vallott), aztán hasonlóan rég nem látott neveket dobtak be a köztudatba! (Tommy Lee, TUFF, Twisted Sister, RATT, Scorpions)
Ennél is Magyarország lett volna az első helyszín.... A különbség annyi, hogy ott még web site is volt, sőőőőt a VIVAn is ment a reklám.:))
Aztán mit ad Isten, 1 héttel előtte lemondták a bulit, a szervezők felszívódtak a pénzzel és nyomoz a rendőrség.....
Sztem ezt a 'zseniális' és egyben undorító ötletet másolták le egyesek.....Tipikus Magyarország, rajtunk röhög a Világ!!
Szomorú, hogy a bűnözők most a szórakoztatóipar ezen ágában akarnak nyerészkedni!!
Azért is volt gyanús a sztori, mert egy Magyarországi G'nR koncertet óriási reklámhadjárat előzné meg, nem ilyen 'sorsjegyárus' megoldás.
T. Asztaltársak,
akinek lehetősége van, kérem ellenőrizze:
sem a GNR Management Hungary, sem az Indexes cikkben említett GNR European Management Kft-t nem található meg a CD Céghírekben, név szerinti kereséssel. Mi több az Igazságügyminisztérium Cégnyilvántartási és Céginformációs Szolgálatatásán keresztül sem lehet ezek nyomára akadni, nincsenek magyarországi Cégbíróságon bejegyezve.
No igen rossz lóra tettek, ugyanis a GnR az a zenekar amivel kapcsolatban ha felmerül valami koncert/album info a rajongók a leginkább kételkednek.
Még egy hivatalosan bejelentett koncert is kétséges náluk.
Egyébként szerintetek menyibe kerülhet egy ilyen plakát készítése? Remélem nem nyertek a csaláson. (max egy pár évet a sitten :)
Megdöbbenéssel olvasom az itt leírtakat. Ma délután kaptam egy érdekes telefont, miszerint egy Budapesti illető vett egy jegyet egy koncertre. Nem is értettem ezért miért kellett felhívnia. Mire elmondta, hogy a jegy hátoldalán egy adóazonosító számot talált. Ezt egy nyilvános adatbázisban megkereste, így jutott el hozzám.
Miután az itteni cikkeket olvastam, találtam olyan hozzászólásokat, amelyekben a cégünk adatai, címe és egyik tulajdonosának neve is szerepel.
Remélem nem árulok el semmi titkot azzal, hogy a "GNR Management Hungary Kft." nem ezekkel az adatokkal létezik (Ha létezik egyáltalán). A mi cégünk nem foglalkozik sem koncertszervezéssel, sem jegyeladással. Az egyik fórumon látható férfi, aki jegyet árult a Lurdy Ház parkolójában biztosan nincs alkalmazásban a mi cégünknél.
Mivel ez nagyon úgy tűnik mint egy átverés, ezért kérem az összes hozzászólót, hogy a cégünk adatait (adószám, cím, ügyvezető) töröljék a fórumokról, mivel semmilyen kapcsolatban nem állunk a fent nevezett "GNR Management Hungary Kft."-vel.
A hivatalos csatornákon megtesszük a megfelelő intézkedéseket, hogy a GNR Kft. ne használhassa tovább a cégünk adatait.
Ha valakinek van eladó jegye, attól szívesen megveszem! Ez nem tréfa! Tényleg! Hátha így is lehet enyhíteni az anyagilag is átvágottak bánatán. Mi meg várunk, hogy tényleg jöjjenek...:-(