Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Jópofa lehet egy ilyen igazi olasz nagycsalád. A rajongók írták, hogy a Gibo fan club karácsonyi buliján is ott van az egész Simoni-Moser rokonság, sógorok, sógornők, unkaöccsök, unokahúgok. A külföldi rajongók közül volt olyan, akit az egyik sógornál szállásoltak el.
Aranyos ez a Gibo. Az egyik levelező, aki ott volt a versenyen írta a Gibo fórumra, hogy az egész nagycsalád ott várta a papát a riviérán. Anyukája, a felesége, a gyerekei, a nővére, de az anyósa és sogórnője is. Gyönyörű idő volt, meleg, napsütés, kéklő tenger, Gibo elképesztően ment azon a hágón, amit megnyert. MIndenkivel lefényképezkedett, mindenkinek adott autogrammot.
Egy újabb megtévedt heygi zerge talált gazdára. Az írja a tuttobci, hogy Michele Scarponit megvette az Auqua & Sapone. Gondolom, őket magukat is meglepetésként érta a giro meghívó, és most probálják felturbózni magukat.
Valószínűleg több férfi bicikli rajongó van, mint női. :-)
Távol álljon tőlem, hogy a felsorolt kíváló sportembereket lebecsüljem, de ráadásul egyikük se az a típus, akinek a fényképe lázba hozná a női rajongókat. Bár Zabrieskie van akit igen:-)
"Jana was probably in more photos than Floyd last year, (PEZ himself confirmed she was the single ‘most-submitted’ Daily Distraction in 2006) and she got more attention than Zabriskie and Julich combined."
A vége előtt nem sokkal (persze, amikor már nálam nem volt adás) óriási tömegbukás volt. A többség megúszta kisebb nagyobb útsebekkel és pár perc lemaradással. Dave Zabriskei azonban súlyosabban megésrült és kórházba kellett vinni. Jobbulást a különc időfutammenőnek, remélem, hamar felépül.
Én, mint Alice engedelmeskedtem, és megjelent előttem a mustárszínű mezben tekerő Liváj, és a veszettül hajtó Bram. Két szpíker olyan igazi amerikai tévésen ordított, mint a sakál. Sajnos két-három perc múlva a kép szakadozni kezdett, majd végleg eltűnt, és többé vissza se jött. A lelkes riporterek továbbra is obégattak izgalmukban, de azzal nem sokra mentem, mivel nem tudok angolul. De két perc is több a semminél.
És a fondorlatos úton Amerikába csempészett Allan Davis 3. lett:
Ez igaz. De én úgy értettem, hogy az eljárás során keletkezett adatokra vonatkozik a kiadás. Mert egy olyan végzést is hozott, hogy a titkos szolgálati eszközökkel összegyűjtött adatok (lehallgatási jegyzőkönyvek, megfigyelések) semmiképpen nem adhatók ki. Arról volt még vita, hogy mi legyen a tanuvállomásokkal. Arról aztán nem is tudott dönteni, úgyhogy Conatodron és Hernadezen kívül nem is hallgatott meg senkit.
Akkor csak azt nem értem, hogy miért írták azt le többször, hogy az O.P. lezárásának az időpontjáig semmilyen bizonyítékot nem tudnak átadni, ami kb. 2007. júniusában várható.
Nekem ebből az jőn le, hogy lehetséges az átadás. De nagyon bízom benne, hogy úgy lesz, ahogy leírtad, mert akkor lényegében a kerekesek megússzák egy fekete ponttal.