Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
azért egy ilyesminek biztos örülne: "Az AC Milan nyártól összehozza a Ronaldo-Kaká-Ronaldinho hármast. A milánóiak ráadásul elszipkázzák Buffon kapust, Cannavarót, Camoranesit és Zambrottát is."
nem vonult vissza, a Nantes-ban véd (elismerem, ez nekem is újdonság volt néhány napja)
bizony, Milánó felettébb megosztott város, pl egy Milan drukker ne menjen olyan területre, ahol csupa Interes él, vagy ha igen, lehetőleg ne lobogjon a sál a nyakában :)) de ezt nem saját tapasztalatból tudom, csak mesélték.
Hát igen, az egy városból jövő csapatok általában nem különösen kedvelik egymást. :))
Barthez nem vonult vissza, jelenleg a Nantes csatában véd, hozzáteszem, nagyon nem rosszul.
Egyébként most nézem, hogy ezen az oldalon az Orbea csapatról is van egy kisfilm kicsit lejjebb, nagyon jónak tűnik :)). El is mentettem a kedvencek közé, úgy tűnik, hogy elég sűrűn töltenek fel kerékpáros videókat.
Boldog tudatlanság. Azt tudtam, hogy Dóri a Milánnak drukkol. Azt is, hogy Re Leone is egy milánói csapatnak drukkol. Most kezd kibontakozni előttem a szörnyű tény, hogy Miláno nagy város, nemcsak opera és férfidivat üzlet van benne, hanem két focicsapat is, amelyik ezek szerint nem ugyanaz.
Mindig tanul az ember:-)
Bocsássátok meg nekem, az egyetlen focista akit ismerek, az irodám falán velem szemben függő Fabien Barthez, de azt hiszem időközben már ő is visszavonult. Utoljára az európa bajnokságon láttam foci meccset, de az se tetszett.
a Milan az rendben van, de olyan érzelemmentes, hogy 100%ig biztos vagyok benne, hogy valójában nem olasz, hanem angol. Mr Hat. Meg egyébként is, Juventus-edző, brrr. Na meg félek, hogy kirúgják, aztán 'sconi fogja, és visszafogadja...
De azért az elgondolkodtató, hogy amikor don Fabio mutogatja a középső ujját egy meccsen, az nem gond.
Amikor viszont a két bites intelligenciával rendelkező Van Bommel - amúgy imádom Bummit - teszi ugyanezt a Bernabeuban kedden a Real-Bayern meccsen a gólja után, akkor egyként harsogja a Real, hogy ez hihetetlen sportszerűtlenség - amúgy az - és tessék eltiltani a visszavágóról :)).
Hát hajrá! Csak hogy fokozzam: a Vuelta Andalucia utolsó szakaszáról van egy rövid összefoglaló. Rajt előtti képek, a rajtlista aláírása, a rajt pillanata, aztán ahogyan ronda, őszi, esős időben tekernek. Albizuri szökésben, rengeteget mutatja a kamera :)). A végén meg számtalan támadás, a mezőny szétszakítása és Freire gyönyörű győzelme, majd a trikók átadása. Nagyon jó kis videó.
de, tényleg rémisztő :)) bár amikor még borotválkozott, egész aranyos srác volt csak szóltak neki, hogy nem elég grizli, gondolom :D de mire eljön a rájátszás, le fog kerülni a "címlapról", mert elég béna a csapata. viszont gyanítom, hogy valóban ő a nemzet sportolója, bár nem értem, miért, lenne kiből válogatni... engem viszont Capello üldöz, ahogy látom, úgyhogy inkább nem nézegetem a Mundót.
Tökéletesen meg lennék elégedve az elmundoval, ha ezzel kezdődne a képgalária. De hektikás görcsöket kapok attól, hogy mindig, minden nap ezzel a Gazollal kezdődik a sportrovat. Sose életemben nem láttam még játszani, de allergiás vagyok rá. Részben azért mert nem szeretem a kosárlabdát, részben azért, mert az újságokból úgy tűnik ki, mintha rajta kívül nem is volna más vlágnagyság a spanyol sportolók között. Meg azért eléggé csodálkozom, hoyg utána senki se érdekldőik, hogy mitől nőt tmeg egy spanyol fiatalember 2 és fél méterre és 130 kilóra. Szerintem, tuti nem a meggyes pitétől.