Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Kettőtök listájából kijön az enyém is. :) Innen is, onnan is van akit nagyon kedvelek, de rólam asszem mindenki tudja, ki az a 3-4 rider, akik a kedvenceim. :) De szerencsére szinte minden versenyen tudok kinek szorítani a rengeteg jó bringás közül. :)
Köszönöm a listát. Sok név van ezen is akiket én is felírtam, sok olyan is akiken gondolkodtam, mert kedvelem őket, de végül is a belső körbe nem választottam be őket. Gutin, Boteron én is gondolkodtam.
Az egyetlen eltérés Voigt. Én nagyon kedveltem a nagy darab germánt, de én úgy érzetem, hogy se a Basso se az Ullrich ügyben nem úgy viselkedett, hogy az valami nagyon szolidáris lett volna. Ha valakinek, neki kellett volna a legjobban kiabálni, hogy a ridereket is illesse meg az ártatlanság vélelme annyira,mint egy sorazgyilkost. De nem tette. Így került nálam egy gyékényre Robbieval.
Hát nézd, amennyit én ehhez a sporthoz értek, nehéz volna a szakmai képességei alapján kiválasztani bárkit is, így marad a spassfactor. Azok kerültek a puncsosok közé akiket külső adottságaik, és belső tulajdonságaik alapján a legvonzóbbnak találtam. A nem szeretem csoportba pedig kettő akit tetőnek tartok, meg 2+1 szerencsétlen, akik csúnyák, mint a bűn.