Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Ma anyukámhoz szorultam be közvetítést nézni, mert a fiúk a forma 1-t nézték. Anyukám meglepő érzékenységet árult el sportág iránt. Mert igen rövid idő után megjegyezte, hogy ez a csikos mindig leghátul van. És tényleg, Tjillingi egy métert se vezetett a szökésben. A végén azt mondta, hogy nagyon izgalmas volt, pedig jó hosszú verseny volt.
A hét végén volt egy amatőr kerékpárverseny Olaszországban a Gran Fondo Selle Italia. Sose találnátok ki, hogy kinyert:-)
Bár a múltkor Péter felvilágosított, ahogy akit eltiltottak, az csak pénzt nem kereshet a bringázással, a de az egészségéhez joga van, az "öröm biciklizéstől" nem lehet eltiltani. Az, hogy a verseny rendezői és támogatói pedig mennyire örülnek, hogy az egykor jobb napokat látott híresség örül, az meg más kérdés:-)
idén már volt kéztörés, orrvérzés, influenza, ma jön az agyvérzés (rátok rontunk 1 támadóval, reszkessetek (komolyan mondom, Ancelotti lassan feltalálja az 1-9-1-et...)) és akkor idén már nem lehet nagy bajom
valahogy van egy olyan érzésem, hogy sima lesz, és ebbe bele is törődtem már (de aranyos vagy, hogy aggódsz :))
Hmm, asszem lebuktam, hogy amúgy a milánói a kedvenc kajám :)).
Remélem este is ízleni fog :P.
Kahn bácsi miatt kicsit idegesebb vagyok a szokottnál, tökért kell pisis üvegekkel dobálóznia :(. Mindegy, Rensing jó kapus! És ugye nem lesz az "agysebész" hollandunk sem, nélküle azért nehéz lesz...
Dóri, remélem megvagy, vigyázz magadra meccs közben :)). A magam részéről megpróbálom nem szétszedni a berendezést, mint legutóbb :)).
Nem tudom szó nélkül hagyni,azt a tényt, hogy a héten két jelentős nemzetközi versenyt tartottak, és mindkettőn az ő egykori embere nyert. Dagi. Dagi....
A világ legrangosabb iparidesign-díjának számító Red Dot például évek óta külön kategóriában jutalmazza a tömeggyártásra értett bringákat és az olyan kerékpáros kiegészítőket, melyek a küllemükben és újító megoldásaikkal példaértékűnek számítanak a többi gyártó számára is.