A következő draft a Safetykről fog szólni. Rengeteg jó safetyt nevelt ki most az egyetemi bajnokság. Ha a Saints ott belenyúl a jóba, akkor jó úton haladnak a jó defense felé.
Hát nehéz megmondani hogy mitől lehet egy csapat nagyon sikeres és mitől nem.Valószinű a Defense gyengesége okozhatta ezt a Szenteknél de lehet hogy csak fejben nincsenek ott...kicsit olyan érzésem volt velük kapcsolatban hogy nem voltak annyira összeforva hanem inkább nagy egyéni játékok voltak...lehet ez az edző stáb hibája volt....meg hát a sérülések egy csapat idényét nagyon meghatározza
Ez itt szerintem nem egy emberről szól.A Frico-nál ott van Patric Willis rögtön kezdő lett és jól is játszik.tehát egy jó def játékos simán lehet kezdő de az nem jelenti hogy attól már jobb is lesz a védelem. Alapvetően jó a védelemben lévő emberek tömege bár eg kicsit talán hiányzik Fujita (Borisz egyik kedvence) de nem rossz ez a védelem.Lehet elég lenne egy kis szemlélet váltás vagy DC váltás.Szerintem ha sikerül rendet tenni a fejekben akkor sima lenne a rájátszás jövőre. bár az is igaz hogy a tavaji és is ilyen volt. Edzőváltás (nem főedző) és esetleg egy két átlagosan jó játékos.De van esély..............szerintem
És mondjuk a drafton ha a védelmet erősitik, akkor 1 újjonc védő mennyire tud rögtön kezdő lenni és mennyire tudja felvenni a harcot az "öregekkel" ? Vagy kell pár év amire úgymond beérik? Arra akarok kitérni hogy jövőre milyen esélyeik lesznek :)
Mitgondoltok mi a hiba a Saintsnél? Ott van szerintem a liga legjobb irányitója, nagyonjó elkapók, futók mégis nyögvenyelősen ment az egész év... Mi lehet a gond ? Valaki valami 5let?
Hm.... én akárhogy nézem a mérleget, még mindig kell 2 kg a 100-hoz... persze azt izomból kellene felszedni, nem pocakból, de az első edzésre hasból tuti meglesz... :D
Week 17: Atlanta Falcons - St. Louis Rams Buffalo Bills - New England Patriots Cincinnati Bengals - Kansas City Chiefs Green Bay Packers - Detroit Lions Houston Texans - Chicago Bears Indianapolis Colts - Tennessee Titans Minnesota Vikings - New York Giants New Orleans Saints - Carolina Panthers Pittsburgh Steelers - Cleveland Browns Tampa Bay Buccaneers - Oakland Raiders Baltimore Ravens - Jacksonville Jaguars New York Jets - Miami Dolphins tv-s meccs sport1 22.00 2008.12.28. Philadelphia Eagles - Dallas Cowboys Arizona Cardinals - Seattle Seahawks San Francisco 49ers - Washington Redskins San Diego Chargers - Denver Broncos