Régen jártam egy lövészklubba vidéken (kispuskával) és szeretnék megint járni. Nem vagyok ilyen területen ismerős Budapesten. Tudna valaki ajánlani télen is nyitva tartó lövészklubbot, elérhetőségekkel? (9mm Parabellum és/vagy kispuska amivel szeretnék gyakorolni)
Sziasztok! Engem is érdekelne a lövészet. Tényleg bemehetek 23 évesként, hogy én most szeretnék tanulni? És amit előttem már említettek: lehet, hogy szemüvegre lesz szükségem nemsokára, ez mennyiben nehezíti, gátolja a lövést? Bocs, ha hülyeségeket kérdezek.
Megyitottam, aztán rá se néztem egy évig... És van egy kis élet :D.
Jövőhét szombaton felnőtt OB! Már várom, igaz, nem hiszem, hogy túl sok esélyem lenne bármire 15 évesen :P. (Meg úgy, hogy örülök, ha harminc lövés után nem esik szét az MCM... )
Nemhiszem, hogy bármelyik sport is korhoz lenne kötve. Élsportoló neveléshez írtak ideális kort, menj el személyesen, én nem úgy ismerem a Honvédot, hogy kidobnának.
sziasztok! Kedvet kaptam a sportlövészethez, de nem tudom, hogy hol kezdhetném el mivel 21 éves vagyok és nézegettem pl. a HONVÉD honlapját és azt írták, hogy 13-15éves korig lehet jelentkezni. Másik problémám, hogy szemüveget kell hordanom és nem tudom, h szemüvegben egyáltalán lehet e lőni. Ha valaki esetleg tud valami infóval szolgálni, az írjon! Köszi:)
sziasztok, lenne egy kérdésem: szeretnék trappot lőni, sőt saját területem is lenne erre. Hogy kell elkezdeni, hogy legális legyen? (A kérdés inkább a pályára vonatkozik)
Szia! Köszi, az megvolt. :) Bevallom én többet vártam magamtól mind3 számban, de végülis egy csapatbronz összejött fekvőben. Egyébként meg nem is születtek nagy eredmények... De gondolom az eredményejgyzéket láttad már.
Na ennek örülök, h vki a sporttársunk akar lenni! :) Gyömrő? Van pár klubtársam, aki ott lakik (bár az igazat megvallva ők öttusáznak, de lőni hozzánk járnak). Az UTE-ról van szó, Mexikói úton van a lőtér (Stadionoknál). Viszont a fiadnak az elég messze lenne a Nagyvárad tértől. Pesterzsébeten van egy klub (nevelőegyesületem :P), az még esetleg szóba jöhetne - mondjuk közel az sincs, az ESMTK pálya mellett van. Ami még szóba jöhet, az a BHSE, az meg a Pongrácz úton van Kőbányán. Ha több infót szeretnél, nézd meg az MSSz honlapját, vagy megkereshetlek mélben is.
A segítségeteket szeretném kérni. A 15 éves fiamat nagyon érdekli a vívás, íjászat, lövészet. Mivel a vívást már kicsit késő lenne elkezdeni, most neki keresek lövészklubot. Elsősorban íjászatra gondolok, mert szerintem az ő habitusához ez jobban illik, de régi szerelmem, a sportlövészet is vonzó lenne a számára. Gyömrőn lakunk, de Budapestre jár iskolába, a Nagyvárad tér környékére, ilyen szempontok alapján szeretnék a számára klubot keresni. Sok minden megváltozott azóta, hogy én lőttem. Megszűnt az MHSZ, nem tudom, milyen keretek között működnek a klubok, stb.
Ez az, neveljük az utánpótlást! :) De tényleg, ez már jó jel, h érdekli a dolog. Amúgy meg ha jövőre is Sarlóson lesz az ob, javaslom, h jó előre foglaljatok szállást, mert már 1-2 hónapja teltház van... Jó sokan neveztek.
Irigyellek. Mi festünk. Hétvégén elvittem a srácaimat a lőtérre, minősítő verseny volt, tetszett nekik. A nagyobbik fiam rendszeresen előveteti velem a pisztolyomat. Érdekli. Gondoltam jövőre családostól megyünk.
Hát ahogy látom te is márkafüggő voltál pusiban. :D De akkor végre tudsz edzeni megint? Nálunk is volt vmi szünetféle, de nemigazán voltam képben a már említett okok miatt. :) Vasárnap volt verseny, eredmény felejtős (léggel), most hétvégén ismét (APLE). Úgyh most keményen készülök (ebben segítségemre van a 10 fok és az eső :D). Akkor mindent bele neked is! Majd csak összefutunk egyszer.
Hogy abban a sorrendben kezdjem, ahogy te, akkor walther, walther, a légpisztolyom feinwerkbau walther tokban. Nálunk a klubban augusztusban nyári szünet volt. Igyekszem ott lenni a szeptemberi minősítő veresenyen. Na megyek elő is veszem a pisztolyt. Kedvetkaptam egy kis szárazoláshoz. (amíg a kissebbik lurkó alszik)
Sziaa! Hát jaj de rég jártam erre... :S Köszönöm szépen, megvagyok, és h egy kicsit téma is legyen, ma sikerült kijutnom a lőtérre kb 2 hónap után. Hiába, a munka az munka. :D Egyébként a légpusim egy 2002es Anschütz, de jelenleg egy 9003assal lövök. A szabadpusim meg szintén Anschütz. Hát ilyen az, amikor az ember beáll egy márkára. :D És veled? Gondolom a te fegyverállományod szélesebb, köszönhetően a pisztolyozásnak. :)
Nem megyek az ideire, zűrös év ez nekem. Egyébként erre az évre nincs sportorvosim, s rajtendedélyt sem váltotam. Tőlünk csak a pisztolyos férfiak mennek.
Így van. Jelenleg is ott dolgozom. De ezen kívül még van egy pár lehetőség, pl településfejlesztő/tervező cégek. Van alternatíva. De egy olyan sincs, ahol lenne lőtér... :( :)
Ez így elég egyszerű kérdés, h mit, nem is lehet rá egyszerű választ adni. Elvileg településmérnök leszek, ha nagy leszek. De ez íg elég tág fogalom. :D Igazából úgy lehetne jellemezni a szakot, h mindenből egy kicsi. :D
(még az a jó, h csak mi írunk ide, úgyh ennyit az offolásról :P)