thighpaulsandra is lemaradt, pedig két lemezt is kiadtak az idén, és nekem mindenképpen ők voltak az év koncertje, fenébe, nem tudom a fejemből kiverni, pedig mielőtt megláttam soha nem hallottam róluk
persze, én is utálom, de untam a listaírást, ezért gondoltam odarakok vmi jó szart a végére, amin mondjuk van egy jó szám(formed a band) de most jövök rá, hogy pl az out hud és anthony lemaradtak, akárcsak a coachwhips
tudsz egyébként jönni soulseekre? mindenképpen akarok vmit mutatni
Sziasztok! Beszállnék én is a mókába. A történet érdekessége, hogy 3 éve még a Nightwish volt a kedvenc zenekarom, de mióta olvasgatom néha a Mi a kedvenc zene... topikot "kicsit" megváltoztam. Szóval a listám:
A The Ex-ért buksisimi, azon meglepődtem, hogy tényleg fasza.
Viszont, Art Brut-öt tegnap hallgattam végig, aszittem megtestesít mindent, amit te utálsz. Egyszerűen követhetetlen az izlésed/érvelésed. Te tudod követni?:)
na nesztek itt a szaros listam remelem mindnek jo cim van irva
1 Nostalgia del buio- a cochon records compilation 2 The phantom limbs- randon hymns 3 400 blows- black rainbow 4 Anthony and the johnsons 5 Dick voodoo- mirage of lust 6 The fall- fall heads roll 7 Supersystem- always never again 8 Made in mexico- farewell myth 9 Csermanek lakótelep: magyar anyák szüljetek gyémánt ifjakat 10 Datarock- datarock datarock 11 Dakar and grinser- triump of flesh 12 Coil- the apple of naples 13 Neon judgement neon box set 14 Gang of four- return the gift 15 Black Ice- terrible birds 16 Ladytron- bewitching hour 17 The kills- no wow 18 Old time relijun- lost light 19 Cobra killer ft kapajkos- das mandolinerorchester 20 Veronica lipgloss- the witchs dagger 21 Foetus - love 22 Hot chip- coming on strong 23 Freeform five- freeform reform 24 adult- gimme trouble 25 The ex singles and unreleased tracks compilation 26 Lcd soundsystem- lcd soundystem 27 Miss hawaii- hotel hawaii 28 Vhs or beta- night on fire 29 Arcade fire- funeral 30 The juan maclean- less than human 31 Whomadewho 32 Franz ferdinand- you could have it... 33 mugison- mugimama is this monkey music 34 clor-clor 35 kate bush- aerial 36 akron- family 37 annie- anniemal 38 the fiery furnaces 39 arcade fire- funeral 40 art brut- bang bang rockandroll
Nem emlékeztem, hogy jól emlékeztem-e, hogy beírtad, de igen, és egyszerűen Igazad Van: a Mass Romantic tényleg tökéletes, zseniális, nagyszerű. Ma megint meghallgattam, és boldog vagyok tőle, ennél többet meg nem kívánhatunk zenétől.
Horganyzott acéllemezből készült, cserépmintával nyomott, korszerű tetőburkoló anyag. Többrétegű, időjárásálló festékbevonat és kis önsúly biztosítja a termék gazdaságosságát és időtállóságát A bevonat több színben, matt és fényes változatban is készülhet. Előnye, hogy a tető élhosszával megegyező hosszban, méretre gyártják, így kisebb a beázásveszély, gyors a kivitelezés. Megjelenését tekintve, 2 cserépmintával is rendelhető.