Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
nekem is, sajnos így nem tudom kimenteni magam a jegyzetelés alól... :)) semmi súlyos, csak elrepedt a kezemben az egyik csont. Így jár az, aki madár módra csapkod az asztal közelében :D
hááááát, mondanám, hogy verekedjünk meg azért a medencéért, de most, hogy kettőnknek együtt egy pár ép keze van, inkább kihagynám :)) úgyhogy marad a Szöszi meg a bringa, az se rossz üzlet :)))
Zseni az a fickó, kicsit olyan armstrongos feelingje van az embernek tőle. Főleg mikor beérnek a célba, a többiek békésen agonizálnak a hóban, hánynak, köpnek, csorgatják a nyálukat, meg ilyesmi, Ole meg a kis madárhangján csipogja a riportereknek, hogy "ma jó volt a lábam, éreztem a célt, az idő is kedvező volt, köszönöm az edzőmnek, a gyúrómnak és a kutyámnak a hűséges támogatásukat".
Kiváncsi vagyok, ki fog először riportot készíteni Saizzal? a Marca, a diario pais vasco, vagy a diario montanes? De, hogy holnap, vagy holnapután a jó Manolo ott fogja osztani az észt a bringa rovat elején, az hótbiztos.
Illent kérek a nyuszikától! Télen a nappaliban, nyáron az udvaron tartom. Csak mit csinálok a japán tyúkjaimmal akiket nem lehet bezárni, mert szabadon élnek (este felgallyaznak az almafára, mintha csak fácánok lennének!)
Szerintem teljesen természetesnek veszi , hogy vagy. Az én fiam sem túl régen gyakorolja, pedig már idősebb mint a te fiad. És persze orgona, amit saját praclijával szed és aminek én nagyon örülök. Tavaly karácsonykor volt az első alkalom, hogy önállóan vett nekem meglepi ajándékot.