Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
A hét végén volt egy amatőr kerékpárverseny Olaszországban a Gran Fondo Selle Italia. Sose találnátok ki, hogy kinyert:-)
Bár a múltkor Péter felvilágosított, ahogy akit eltiltottak, az csak pénzt nem kereshet a bringázással, a de az egészségéhez joga van, az "öröm biciklizéstől" nem lehet eltiltani. Az, hogy a verseny rendezői és támogatói pedig mennyire örülnek, hogy az egykor jobb napokat látott híresség örül, az meg más kérdés:-)
idén már volt kéztörés, orrvérzés, influenza, ma jön az agyvérzés (rátok rontunk 1 támadóval, reszkessetek (komolyan mondom, Ancelotti lassan feltalálja az 1-9-1-et...)) és akkor idén már nem lehet nagy bajom
valahogy van egy olyan érzésem, hogy sima lesz, és ebbe bele is törődtem már (de aranyos vagy, hogy aggódsz :))
Hmm, asszem lebuktam, hogy amúgy a milánói a kedvenc kajám :)).
Remélem este is ízleni fog :P.
Kahn bácsi miatt kicsit idegesebb vagyok a szokottnál, tökért kell pisis üvegekkel dobálóznia :(. Mindegy, Rensing jó kapus! És ugye nem lesz az "agysebész" hollandunk sem, nélküle azért nehéz lesz...
Dóri, remélem megvagy, vigyázz magadra meccs közben :)). A magam részéről megpróbálom nem szétszedni a berendezést, mint legutóbb :)).
Nem tudom szó nélkül hagyni,azt a tényt, hogy a héten két jelentős nemzetközi versenyt tartottak, és mindkettőn az ő egykori embere nyert. Dagi. Dagi....
A világ legrangosabb iparidesign-díjának számító Red Dot például évek óta külön kategóriában jutalmazza a tömeggyártásra értett bringákat és az olyan kerékpáros kiegészítőket, melyek a küllemükben és újító megoldásaikkal példaértékűnek számítanak a többi gyártó számára is.
Én eddig is oda voltam a Benito Urraburuért, imádnivaló egy pasi. De most aztán:-) Ritkán készít interjút olyanokkal, akik nem baszkok, nekik aztán nagyon ki kell érdelmelniük, hogy a dagi szerkesztő jegyzetfüzetébe kerüljenek. No pláne olyanokkal, akik még csak nem is spanyolok.