Nyert. Rákerestél vagy ismerted a neveket?
A mondatot amúgy Dadan Karambolo (Srdjan Todorovic) mondja Matko Destanovnak (Bajram Severdzan) valami vámügyintézés kapcsán.
Természetesen oldadore-nak is jár a kép, hiszen az ő idézete végül is hasonló és ráadásul ontopic, azt hiszem kettőt is el tudok intézni:)
Hát az az igazság, hogy én itt egy filmre gondoltam...
(igaz, hogy itt offtopik mert nem is magyar és a Szervét sem játszik benne, csak úgy eszembe jutott)
Tomao valami olyasmit mond: ' ... ha nem megy másképp, adj neki sok pénzt...'
Ha nem pontos az idézet, kijavítanád? (Bizony nagyon időszerű, hogy újra
megnézzem a darabot...) Különben tényleg nincs még ilyen képem.
Passz.
"Ha valamit nem tudsz elintézni egy kis pénzzel,
hát próbáld meg sok pénzzel!" :)
Mozibajárók biztos tudják melyik filmben ki mondja:) egy dedikált képet fel tudok ajánlani az első megfejtőnek. Mármint nem magamról szervét Tibortól :)
Kedves Lakos köszi a beszámolót, kár, hogy nem tudtad felvenni az interjút.
Egyébként az ATV kb. fél évvel ezelőtt - az éppen folyó átszervezésre hivatkozva - nem volt hajlandó arra, hogy el(át)adja a műsorait video-kazettán. Hogyan lehetne vajon rábírni erre őket?
Köszi a beszámolót! Akkor ez egy új riport volt? Tavaly készített már vele az ATV egy tök jó riportot, de a leírtak alapján nem hiszem, h. akkor ezt adták le újra...
De jó, hogy láttad! Most irigykedek :)
Off: Egyébként az Atv-sek nemigazán felkészültek (tisztelet a kivételnek) Én múltkor egy Román Sándoros riportot láttam, és feküdtem a röhögéstől a hülye kérdések miatt... Szinte fogalma sem volt a nőnek, hogy mi az a néptánc és társai...
Helló
Én láttam a műsort kedden az atv-n. Elég lapos beszélgetés volt, persze nem Szervét miatt, inkább a riporter volt gyengus. Mesélt a pályáról, életviteléről stb. elmondta, hogy a szülei nagyon féltették a színészi pályától ,mert olyan képük volt az egészről, hogy ott aztán mindenki iszik, dohányzik, nőzik és fetreng valami borzalmas fertőben. Aztán megnyugodtak lassan amikor látták, hogy azért nem teljesen így van. Szervét sokat sportol, hogy formában tartsa magát de persze azért előfordul, hogy "szétrúgja a ház oldalát" :) És igyekszik visszafogni magát, hogy ne guruljon méregbe, pl. a közlekedésben trenírozza magát, de nem mindig sikerül. Iyesmik voltak.
Amiguita, hát te az Indexen? Ezt a meglepetést! :)))))))))))) De mit szól majd Merce mama, ha megtudja, hogy lenyúltad a becenevét? ;))))))))))
A jövő évi Szabadtéri miatt meg ne aggódj, majd jó előre átnézem a kínálatot, és ha az a bizonyos Ny.Sz. bármelyik darabban is feltűnik, azt messzire elkerüljük! :))))))))))))))))))
Pusszancs és viszlát a fórumunkon! :))))