Ma ez termett Sumonyban, sok más mellett! A lényeges pillanatokról lemaradtam (fosás, szárnyrakelés), mert egy kis genny jégmadár az orrom elé ült fel halat agyonverni, de mire ráálltam elment! Mire visszaálltam, a gém nagyot fosott és elrepült :(
Ma hallottam egy kis ,,nyekergést", de az problém, hogy k...ra összejárták a területet valakik, terepjárónyomok mindenütt, szarvasok meg félmagasan húznak mint a MIG-ek. Mától mi is csak a főnyiladékon közlekedhetünk kocsival, gyaloglás doszta, a ,,beok"-nak nappal is járkálniuk kell, éjjel meg felváltva ügyelünk. A tulajnak akkora a feje mint az Etna, hamarosan ki is tör...szerintem. Szarvas helyett csak ez gyütt.
Nem a megapixel a lényeg teh. Dinamika, színek, tónusok, af sebesség, használhatóság, pontosság, megbízhatóság. Az első 3ról nem lehet még állást foglalni (bár ismerjük az elődöket és tuti jó lesz ezis), de az utsó 4 teljesen egyértelmű, hiszen nikon felirat van rajta :)))
ohh hat kerlek, gyartanak uj objektiveket :) pl. most lesz egy 14/2,8-as cirka 440e Ft-ert amivel ki lehet hasznalni a 21mpix-et okos ez a canon tudja, hogy kell lerabolni az embereket
Nem a Mpix imádatról van szó, hanem a minőségrü. Én még mindig nem látom az a minőséget egy jól exp. diginél, mint egy jól exp. analógnál. Lehet, hogy öreg és hülye vagyok ( nem kell helyeselni! ) de készítettem D200-al és F4s-el ugyanarról a témáról ( időpont, fény = ) képeket, kézilaborban előcsalogatva a nega + kép, hát...
egyszer majd megértem mi ez a MPel imádat miközben 150/300dpit használunk mi A4re bőven sok hameg annál nagyobb akkor azt nem 10cmröl nézem + amikor jellemzően 1280*1024es felbontást használunk vagy max 1900*1200at.