Keresés

Részletes keresés

otterlo Creative Commons License 2005.09.20 0 0 14
És polgármesterként is az ismétlés híve vagy?

Előzmény: n0ri (7)
kígyószisz Creative Commons License 2005.09.20 0 0 13
Egyetértek. A legközelebb - pártállástól függetlenül - jó alaposan meg kell nézni nemcsak az egyéni képviselőt, hanem a listán szereplő neveket is, miután Érden minden másképp, minden másképp, minden másképp van, lalalala :-))))  
Előzmény: nikonaprofi (12)
nikonaprofi Creative Commons License 2005.09.20 0 0 12
Bocs, de az ismert arcok, nevek engem (már ) nem érdekelnek. Belőlük már kinőttem. Úgy is fogalmazhatnék, már mindegyik bizonyított.
Előzmény: n0ri (7)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.19 0 0 11
Pardon, igen, ott olvastam.
Előzmény: n0ri (10)
n0ri Creative Commons License 2005.09.19 0 0 10
A klubban tették ezeket a megjegyzéseket, ott nem akartam reagálni.
Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.19 0 0 9
Elnézést, csak most jöttem, de hogy jött ez most ide?
Perszem tudom, hogy ez az állandó "képzelettársítás" a liberálisokkal szemben, de ne légy annyira paranoid, hogy már akkor is citálod, ha nem is mondják.
Vagy, valamiről lemaradtam?
Előzmény: n0ri (8)
n0ri Creative Commons License 2005.09.19 0 0 8
Nem tudom érdemes-e elkezdeni a parttalan szájtépést arról, hogy mi minden rossznak okozói a liberálisok. Attól, hogy pl. a melegek emberi méltóságát is védeni szeretnénk, még nem vagyunk mind egy szálig melegek. Attól, hogy a fiatalok több mint kétharmadát érintő drogfogyasztás ügyében a dekriminalizálást  támogatjuk, még nem képviseljük a drogdílerek jogait, sőt, mély meggyőződésünk, hogy ezzel inkább a drogdílereknek ártanánk.
n0ri Creative Commons License 2005.09.19 0 0 7
Nem vagyok otthon, úgyhogy nem tudom biztosan, remélem, az SZDSZ Csőzik Lacit indítja megint.
Előzmény: kiscowboy (5)
nikonaprofi Creative Commons License 2005.09.19 0 0 6
Engem az is érdekelne, hogy polgármester szinten kikből is fog állni a választék.
Előzmény: kiscowboy (5)
kiscowboy Creative Commons License 2005.09.19 0 0 5
kiről lehet tudni, hogy indul a jövő évi általános választásokon?
A Fidesznél mondjuk elég egyszerü, de az MSZP-SZDSZ?
nikonaprofi Creative Commons License 2005.09.19 0 0 4
Akko' politizáljunk, Nori :-)))))
kiscowboy Creative Commons License 2005.09.05 0 0 3
parkertoll Creative Commons License 2005.06.30 0 0 2

Pontosabban erre a részre vonatkozik:

"Szekeres Imre:      Krisztián, miért csinálod ezt?
Kertész Krisztián:    Mármint, mit?
SZI:                        A platformok eddig szent tehenek voltak ...
KK:                         Már mondtam a célt: politikai-, társadalmi és gazdasági szemléletváltás.
SZI:                        Ezek hangzatos szavak. Sok ilyet hallottam már. Ezek akkor szoktak elhangzani, amikor valamilyen politikai űr keletkezik, például egy vesztes választás után... és ezt politikailag ki akarja valaki használni... pártelnök akar lenni...
KK:                         És olyat nem hallottál, hogy valaki a közügyekért dolgozik? Azért, hogy az országon segítsen?
SZI:                       Ilyet nem. Ilyenre az elmúlt 15 évben nem volt példa." - a párbeszéd Szekeres Imre és Kertész Krisztián között zajlott június 22-én 13 óra és 13.30 között az elnökhelyettes Köztársaság téri irodájában, ahol az MSZP frissen alapított platformjának vezetőjét tájékoztatta arról, hogy az elnökség nem támogatja a szerveződés megalakulását, "ugyanis ez nem esik egybe a párt céljaival, és nem felel meg az alapszabályi követelményeknek
".

Ennek nincs Érdre vonatkozó következménye ?

Előzmény: parkertoll (1)
parkertoll Creative Commons License 2005.06.29 0 0 1

Egy érdekes hivatlozás:

http://index.hu/politika/belfold/platform0629/

különösen a közügyek és a 15 év összefüggése lebilincselő...

pláne, ha ez van nagyban is !

kígyószisz Creative Commons License 2005.06.25 0 0 0
Ez egy p0litikai t0pik? Jééééééééé :-))) Nem 0, hogy ilyet nyitottál! :-)))
Előzmény: kiscowboy (-)
kiscowboy Creative Commons License 2005.06.25 0 0 topiknyitó
Egyre több topikban kerül elő a (helyi) politika, esetleg a konkrét témáról kissé elterelve a szót, javaslom ezt a topikot a politikai küzdelemre

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!