Szervusztok! Sajnos az autó már megint nem úgy jár mint egy svájci óra. Az utóbbi időben azt vettem észre (a melegben), hogy a hőmérő még a százat is megközelíti, holott tavaly hasonló időben el se moccant a nyolcvanról. A termosztát már nem gyári, egy FRANCE-feliratú került bele úgy négy éve, és nyílik, de csak mikor már gyöngyözik a víz a fazékban... Létezik hogy ilyen hamar megadja magát egy termó? Érdemes inkább megvenni a gyárit? Ha valaki tudja mi a megoldás szóljon! Köszi!
Lakatolás - Jó a szemed vagy jó nagy monitorod van :-)
A többi felsorolt ül, de ezek SZVSZ kis munkával eredetivé tehetők. Az árához képest, így messziről még a felsoroltakkal is nem reménytelen az állapota.
ne hagyd magad kötelesek ujbol kivonni ideiglenesen ha mást nem a rendszerbe rögzitsék a kivonást nem muszály beirni a forgalmiba ha már nincs hely oldják meg KÖTELESSÉGÜK nincs semmilyen jogszabály arra hogy nem teheted meg akár tizszer is
Azzal tuti forgalombal ehet helyezni. Mondjuk ez a veteránvizsga szerintem szívás nagyon egy olyan autónál, aminek van magyar forgalmija. Én nem vonatnám ki a helyedben. Ki tudja, hogy mit módosítanak a veteránvizsgán, aztán hoppon maradsz egy sok munkába/pénzbe kerülő autóval, mert nem tudod forgalomba helyezni.
Sziasztok.Valaki segíthetne.Pár éve elkezdtem felujítani egy állolámpást és ideiglenesen kivonatam a forgalombol,ez fél évente lejár és meg kellet hosszabítani , tele lett a forgalmi,uj forgalmit csak akkor kapok ha elviszem az autot műszakira.Mi ilyenkor a teendő???Valaki 5-6 vagy akár 10 évig ujít egy autot,ök hogy csinálják? Véglegesen nem vonhatom ki mert akkor nem tudom ujra forgalomba helyezni.Mit csináljak???
Nézz körül Ürömön a bontóban, lehet, hogy 123-ból ki lehet venni mindennel kompletten az elektronikus gyújtást.
4000 €-ért tudok itthoni 123/280CE-t ami -ha minden igaz- AMG tuningos. Legalábbis az öreg az mondta anno. De eléggé le van harcolva a darab. Mondjuk biztos volt alapja, lehet a hengerfej vagy csak a vezérműtengelyek AMG.
biztos hogy megcsinálják közben megtaláltam hogy 73 ban lehetett w114 hez tuningot beszereltetni az amg nél www.mercedes-amg.com deutch majd ott kiválasztod HERITAGE utána képen START TOUR és megjelenik az összes fontos dátum a gyárrol