Keresés

Részletes keresés

Z80A Creative Commons License 2003.08.27 0 0 860
Ha neked a 80 feletti IQ magas...... :-)))
Újra leírom: Nem a GNR rajongóggal van bajom, hanem azokkal, akik a semmire képesek n*12.000 Ft-ot kiadni, mindenfajta kontroll nélkül!!!!

Amúgy meg:

http://www.emersonlakepalmer.com/elp2.html

De neked nem ajánlom! :-)))

Előzmény: alexrose1972 (857)
Z80A Creative Commons License 2003.08.27 0 0 859
Vau-vau!
Előzmény: alexrose1972 (857)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.08.27 0 0 858
És ott hol van az a fotó?
Előzmény: break2 (847)
alexrose1972 Creative Commons License 2003.08.27 0 0 857
Szerintem egy ELP koncertre promotálva és agyon hirdetve se lehetne eladni ezer jegyet. A kutya sem lenne kiváncsi rájuk.
Másrészt ne itt hangoztassa a tudatlanságát valaki, hogy nem ismer GNR számot. És még ő beszél magas IQ-ról.
röhögnöm kell.
Előzmény: Z80A (850)
Z80A Creative Commons License 2003.08.27 0 0 856
"addig volt az igazi, míg Izzy Stradlin volt Slash mellett a gitáros"

Valahogy a Purple sem igazán mély Blackmore nélkül...:-))))

Előzmény: rage (855)
rage Creative Commons License 2003.08.27 0 0 855
S a Use Your Illusion I-II szerintem fantasztikus volt, míg az első lemezük, az Appetite pedig ha tetszik ha nem, a rock történelem részévé vált.

De hozzá kell tegyem, a Guns N'Roses számomra addig volt az igazi, míg Izzy Stradlin volt Slash mellett a gitáros

rage Creative Commons License 2003.08.27 0 0 854
Sweet Child O'Mine, Paradise City , Knockin' on Heaven's Door (Bob Dylan feldolgozás) , November Rain, Estranged ...ezek azért elég nagy sikerek voltak tőlük, s azért igencsak hallani őket itt-ott még mindig

10-15 év után is.

Előzmény: Z80A (852)
Z80A Creative Commons License 2003.08.27 0 0 853
"Ja, s vettem Blackmore's Night koncertre jegyet( irodában !! :), erre nézem, az oldalukon nincs
semmi hír budapesti koncertről, s a Pesti Vigadó sem tud róla :)))"

Háááát....itt legalábbis én sem találtam semmit, pedig ez eléggé "officiálnak" néz ki! :-))))):

http://www.blackmoresnight.com/

És még egyszer: nem cikizésnek szántam - csak a jelenséget! (Mindenfajta tájékozódás nélkül, "puszira" veszünk valamit - és ez nem csak GNR jegy lehet...)

Előzmény: rage (851)
Z80A Creative Commons License 2003.08.27 0 0 852
"S ha az adott illető hallgat Uriah Heep-től kezdve Deep Purple-ön át Jethro Tull-ig mindent, s mellette GN'R-t is, akkor mi a helyzet ?"

Akkor azt kellene mondanom: az illető nyitottabb, mint én..:-)))

"Azért csináltak pár igen jó dalt, ami ismert maradt több mint 10 év után is."

Pl.?????

Előzmény: rage (849)
rage Creative Commons License 2003.08.27 0 0 851
Amikor a GN'R divat volt Magyarországon, akkor azt hiszem, lehetett volna eladni hússzor ennyit is...

Már nem divatbanda, tényleg azok ismerik jobban, akik régen szerették, s nem csak az MTV-ből.
Szerintem, az emberi butaságot nem lehet így megállapítani, hogy most X vagy Y zenét szeretnek.

Olyan, mintha mondjuk azt írtad volna, biztos csak pestiek dőltek be ennek..
Általánosítani nem lehet.
De hogy miért vesz valaki parkolóban jegyet??
Hát...

itt a fórumban igazából nem hitte el senki sem,
utána lehet olvasni.
Ja, s vettem Blackmore's Night koncertre jegyet( irodában !! :), erre nézem, az oldalukon nincs
semmi hír budapesti koncertről, s a Pesti Vigadó sem tud róla :)))

Előzmény: Z80A (850)
Z80A Creative Commons License 2003.08.27 0 0 850
Nem "beszólásnak" szántam - csak nem hiszem, hogy pl. egy ELP koncertre -ilyen módon- több ezer jegyet el lehetett volna adni....
Előzmény: rage (846)
rage Creative Commons License 2003.08.27 0 0 849
S ha az adott illető hallgat Uriah Heep-től kezdve Deep Purple-ön át Jethro Tull-ig mindent, s mellette GN'R-t is, akkor mi a helyzet ?
:-))

Amúgy örvendetes, azt hittem, felsorolsz 5 db techno bandát.

Különben olyat se hallottam még, hogy aki rockzenét hallgat, nem tartja zenekarnak a GN'R-t... Azért csináltak pár igen jó dalt, ami ismert maradt több mint 10 év után is.

Előzmény: Z80A (848)
Z80A Creative Commons License 2003.08.27 0 0 848
Pink Floyd, Deep Purple, Uriah Heep, Emerson, Lake & Palmer, King Crimson, Chick Corea, ........and a long, long list....
Előzmény: rage (846)
break2 Creative Commons License 2003.08.27 0 0 847
Elirtak, nem vettek eszre a trukkos betucseret
http://www.alexrose.hu
Előzmény: kábelbúvár (844)
rage Creative Commons License 2003.08.27 0 0 846
Ez most beszólás volt a GN'R rajongóknak ?
Miért , a 80-as IQ felett mit hallgatnak?
:)
Előzmény: Z80A (845)
Z80A Creative Commons License 2003.08.27 0 0 845
Haát, aki "annyi", hogy ezt az akármit zenekarnak tartja, azt persze hogy át lehet b.szni bármikor, bármivel... Ezt az átverést csak a 80-as IQ felettiek nem ették meg - ők pedig nem "GNR"-t hallgatnak!
Előzmény: garfield_the_cat (843)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.08.27 0 0 844
A ZINDEX besz@rt?

A Lurdy-házas képen letakarta a jegyárus fazon pofáját!

1ébként meg kamuzik, mert olyan nincs, hogy axelrose.hu!!

garfield_the_cat Creative Commons License 2003.08.27 0 0 843
Azért valamit magyarázzatok már meg nekem: ezen ország lakosai tényleg ilyen hülyék vagy csak almát kérnek?

Merthogy huszonakárhány százalékos kamatokat ígérő ingatlanhasznosító szövetkezeteknek bedőlnek, az egy dolog.
De ez már azt a határt súrolja, amikor a kedves magyar állampolgárokkal dél-afrikai gyémántbányákat vetetnek.

Az egyetlen vásárlóban sem merült fel, hogy egy világhírű csapat miért egyetlen helyen, egy plázaparkolóban árusítatja a jegyeket a koncetre? A falusi búcsúkban a ringlisspílre árulnak így jegyet.
Hogy ha úgymond külföldieknek szól (kamuduma arra, miért csak korlátozott számú jegyet árusítanak a parkolóban), akkor miért Magyarországon rendezik meg a koncertet?
Miért nincs beharangozva égen-földön a pesti koncert? Merthogy arra gondolom, nemcsak magyarok mennének, hanem a környező országokból is jópáran.

Masek Creative Commons License 2003.08.27 0 0 842
de címlapon van a GNR, ha csak az index-en is!:)
én is elhittem egy darabig...
hi.
Kiky Creative Commons License 2003.08.27 0 0 841
Miért nem nekem jutott eszembe...?
kábelbúvár Creative Commons License 2003.08.27 0 0 840
Asztat vár6od!
Előzmény: redsquadkerékpárszervízRt (822)
pitics Creative Commons License 2003.08.27 0 0 839
Februárban elsül a Bársony revolver

A Guns N' Roses egykori tagjaiból (Slash, Duff McKagan, Matt Sorum) valamint David Kushner (ex-Suicidal Tendencies) és Scott Weiland (ex-Stone Temple Pilots) frontember bevonásával összeálló, Velvet Revolver rockbanda, február végén piacra dobja bemutatkozó albumát, az RCA kiadó gondozásában.

Ezzel lehet hogy Slash új csapata megelőzi egykori társát, Axl Rose-t, akinek "kínai demokráciája" olyan lassan készül, mint a Luca széke.

A Velvet Revolver már túl van néhány bemutatkozó amerikai koncerten, sőt Set Me Free címmel egy filmdalt is írtak, de februárig élőben nem akarják játszani az új album dalait.

Hozzájuk kapcsolódó hír, hogy a banda énekese, Scott Weiland, akit májusban kábítószer birtoklás vádjával tartóztattak le, három évi felfüggesztett börtönbüntetést kapott, így nyugodtan dolgozhat, de azért a kábítószer elvonókúrákon, mint notórius visszaesőnek részt kell vennie.

Az ő régi bandája, a Stone Temple Pilots, Thank You címmel egy Best of lemezt jelentet meg november 4-én. A tervek szerint egy CD/DVD változat is a boltokba kerül, melyben a zenekar videói, koncertfelvételei is helyet kapnak. A 14 dal között lesz, a Plush című számuk akusztikus verziója, valamint egy új dal is, All In The Suit That You Wear címmel.

Luca_Brasi Creative Commons License 2003.08.27 0 0 838

en csak remenykedem ebben!!!
Előzmény: SpinyNorman (836)
Artension Creative Commons License 2003.08.27 0 0 837
:-DDDDDDDD
Előzmény: PeterCorr (835)
SpinyNorman Creative Commons License 2003.08.27 0 0 836
Mondjuk az biztos, hogy ha zenei hír után kutatok, utoljára a VIVA-t nézem meg. És akkor is csak röhögni. Egy dolog, hogy már nem vagyok célközönség (vagy csak koravén vagyok?), de úgy tűnik, hogy az elmeorvosi szakvélemény a minimum, hogy egyáltalán próbaidőre felvegyenek...
Egyébként nézzük a dolog jó oldalát: még mindig van ember a világon, nem is kevés, aki elhiszi, a GN'R valaha is talpra fog állni. Pirulva vallom be, magam is közéjük tartozom. Másrészt ez már akkora svindli volt, hogy ha a managementnek van egy kis esze, bedobja az MTV-nél (nem a Jusztos), hadd beszéljenek kicsit a zenekarról.
PeterCorr Creative Commons License 2003.08.27 0 0 835
Coming soon!

THE BEATLES

2003. szeptember 31.

Budapest, Ferihegy II. Airport
kapunyitás 18.00 koncertkezdés 20.00

A jegyek korlátozott ideig kaphatók:
2003.08.27-től 2003.09.03-ig

Józsefvárosi piac
Kobányai út 21-23.
naponta 10.00-18.00-ig

jegyár: 19.900.-

Csono Creative Commons License 2003.08.27 0 0 834
Azért volt mindkettő reptérre hirdetve, mert ez egy pilóta játék.
Előzmény: stevebi (833)
stevebi Creative Commons License 2003.08.27 0 0 833
Ja igen!
A Power Fest is egy repülőtéren lett volna (Tökölön).....
Micsoda véletlenek vannak.:)))
Előzmény: Boba Fett (832)
Boba Fett Creative Commons License 2003.08.27 0 0 832
A legszebb, hogy ma reggel láttam a VIVA tv-n egy kis beharangozót, mely szerint szeptemberben jön Axl és csapata, és koncerteznek egy jót a repülőtéren. Megbízható hírforrás... mfha!...

Mike McCready Creative Commons License 2003.08.27 0 0 831
SZia!

Nezd meg a http://newera.fpn.hu oldalt, van ott egy csomo minden a forumban, es a hirekban. Van beszkennelt jegy is, es a jegyarusrol is van foto, nem is egy.
Ott eleg kiterjedten nyomoztak a dolog utan.

Előzmény: -tangerine (830)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!