ja, és ne csinálj mp3-ból válogatást, csináld a wavokból, de szerintem azok is rosszak voltak már, mert mondom, az olvasó hiábjára gyanakszom, nekem egy asus olvasó csinált ilyet
sz@r az iro progi mp3 dekoderja és sz@r az enkoder/grabber. Lsz tisztázzuk: "dekódolás" az, amikor CDA-ból WAV-ba konvertálja, és "dekódolás" az, amikor WAV-ból MP3-ba? Ha igen, akkor a megoldás gondolom az, hogy lecserélni a programot pl. Audiograbberre.
Itt egy haver azt mondta amúgy, hogy az is lehet, hogy a memória kevés a gépemen. Ezt látszott az is alátámasztani, hogy a CDA ->WAV->MP3 - konvertálásokat én egylépcsőben adtam meg a proginak. Azt mondta, ez nagyon memória- és prociigényes, lehet, hogy ezt nem bírta normálisan.
Ez is elképzelhető? Lehet, hogy a progi nem is szar?
Elképzelhet?, ámbár már lejátszottam rajta egy tisztítólemezt, és a jelenség megmaradt. Pedig tapasztalataim szerint koszos lejátszókon használni szokott a tisztítólemez. Koszos lézerlencsék esetén, még korábban "használhatatlannak" ítélt cdírókon is segített.
A hétvégén a "CD'n'Go!Suite" nevű mp3 grabberrel begabeltem egy eredeti CD-met (egyből mp3-ba grabbelve), majd egy válogatást csináltam belőle. Betéve a CD-lejátszóba megdöbbenve tapasztaltam, hogy a számok néha "megugrottak": kimaradt belőle egy-egy fél másodperces rész itt-ott.
Mit basztam el? A grabber progi a szar? A gépem szar, kevés a memória? Ahogy csináltam, az volt szar? A CD-íróm a szar? (Sony)
Multisessionos CD, és az utolsó seisson nincs lezárva, vagy egy seisson és nincs lezárva?
Az asztali játszók csak lezárt cédét és csak az első seissont látják, tehát ha multiseissonos a cucc, akkor hiába írsz rá, azt csak számítógépben tudod olvasni.
Reggel 6-kor már visszafordultak a haverok, rádió most mondja: 10-15 ezer ember, 20-30 rendőr, hatalmas dugó, és még nem nyitott ki. Ja és az eladók félnek a hatalmas tömegtől.
Keresek hozzáért?t, vagy akinek hasonló tapasztalatai már voltak.
Végigtanulmányoztam Andy McFadden
Írható CD GYIK-ját, de pont ilyen esettel nem találkoztam benne, mint az enyém. (http://delfin.klte.hu/~nagysz/cdrgyik/wholefaq.zip
letölthet?, ha valakit érdekel)
Az általam írt audió lemezek egy része recseg az otthoni Sony hifimben, de csak akkor ha már el?tte néhány óráig m?ködött a lejátszó. Minél tovább hallgatom, annál nagyobb a recsegés, a végén
már er?sebb, mint a zene. A gyári lemezekkel továbbra sincs gond és az írt lemezek nagy részével szintén nincs. Próbáltam ugyanezeket a gyanús lemezeket professzionális Technics lejátszóval is lejátszani és el sem indultak, tehát gyanítom, hogy nem a lejátszó a hibás.
De! Ez nem az a jelenség szerintem, amiket cd-r FAQ-kokban gyakran olvasni, hogy az autós lejátszókban a lemezek vége felé sercegni kezd.Nekem az egész lemez recseg, de nem rögtön, csak egy id? után és nem autós lejátszóval van baj.
A FAQ-ban javasolt media, író váltás nem vált be:
Próbálkoztam Yamaha, HP, Philips és vadiúj Plextor és még egypár íróval, általában 1, 2 és 4-szeres sebességekkel, Mitsui Gold, Kodak Gold, Philips, Sony stb lemezekkel, de hiába: egyre több selejtet gyártok.
Az érdekes még, hogy 4-5 évvel ezel?tt ez nem volt még így és a selejtek aránya egyre n?.
Full hokimezben megyek! :)
8ra megyünk ha nagyon nagy lesz az örület eljövök ha szimpla karácsonyi láz akkor bepróbálkozok az a cirka 50 rongy amit meg lehet spórolni meg fogja érni.
Elektro World a Dicksons egy Finn leányválalatának egy üzlete. Budaörsi Tesco mellett holnap 8 én odamegyek max. eljövök ha halálosztás lesz, de amikor 8 ronygért hirdetnek nyomtatót azt vétek kihagyni meg a 15 rongyos író...
Hétvégén a Mitsumi 4804 TE cd (firmware 3.0d ) íróval próbáltam az Eurodata 90 perces cd-re 741 Mb Mpeg fájlt felírni win98 SE alatt.
Az írás elkezdése előtt a Nero 5.5.7.2 jelezte, hogy a fenti adat nem fér rá a lemezre esetleg csak túlírással. A Neroban a beállítást 90 percre állítottam.
Az írás nem sikerült write error volt a hibajelzés.
Úgyanígy jártam 620 Mb adat írással is. 2 cd-t sikerülr elcsesznem. Később szimuláltam az írást 1X 2X 4X írással az eredmény ugyanaz.
Rájöttem, hogy ez az író ezzel a szoftverrel erre a lemezre egyáltalán nem képes írni.
Az író jó mert előtte és utána is a normál 650 ill. 700 Mb-os lemezekre írt.
Nincs időm mindent elolvasni, ezért bocs ha már volt a kérdés..
Ha valaki tudja, hogyan lehet nerohoz írási jogot adni usernek XP alatt (csak admin írhat) kérem ne tartsa magában! A nero help szerint lehet, de ez kamu, a menu amire hivatkozik nem létezik, szinte minden verziót megnéztem 5. felett!
probaltad mar a CD-Mate-et (www.cd-mate.com). Van ott lista is, hogy miket masoltak mar sikerrel vele. Nalam most nagy favorit. Bar meg nem verte meg teljesen a Nero-t, mert nem tud CD-Text-et. Meg. De ha az is benne lesz, akkor lehet, hogy nyugdijazom a Nero-t. Ha tovabbi kerdes va irj maganba a cordon@mail.datanet.hu cimre.
Hi!
Elektroworldben - nyitási akció? - van egy Philips 16X10X40 író 14990 Ft áron, lehet tudni ez pontosan melyik típus, mik vele kapcs. a tapasztalatok?
A 4/4/32-es Teac-omat lehet lecserélném erre.
bocsi. van ezen kívül olyan topic, ahol a problémámra választ kaphatok?
a helyzet kezdd elég rázóssá válni. A CD-k, amelyekre kipengettem kb 17 ezer forintot egyre karcosabbak. Idő kérdése, hogy mikor szállnak el. Nekem télleg fontos lenne a biztonsági másolat ..... is.
Nem erről van szó. De erre ott vanak a 0day-ftp-warez meg hasonló fórumok.
A serialok cserélgetése nem hiszem., hogy a CDírás tapasztalatai témakörbe tartozna. Miért nem lehet az ilyneket privátba intézni?
OFF
Nem kene ez az alszenteskedo duma. A CD-t irok tobbsege mp3-at, audio CD-t, warezt vagy jatekot ir, masol. Es itt nem a biztonsagi masolatrol beszelek.
ON