Sziasztok! Én is nagyon szeretem a sorozatot, illetve szerettem amikor ment xy csatornán, sajnos most a DUNAtv-vel van egy kis gondom, így mindig lemaradok. De igyekszem változtatni a helyzeten, mikor is szokott menni?
Most jutott eszembe, hogy kb 8 évvel ezelőtt volt egy barátnőm, akivel a szereplők nevein szólítgattuk egymást állandóan. Haha. :D
Megnéztem a http://fodortibor.tripod.com/mylord/index.htm-t és nagyon tetszik. :) Gratulálok hozzá.
Bekukkantottam a kvízre. 10 kérdés közül 5-öt sikeresen abszolváltam. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a szereposztást nem nagyon szoktam tanulmányozni az egyes epizódok végén, inkább gyorsan átpörgetem, hogy kezdődjön a következő rész. Most nem volt időm arra, hogy megnézzem, hogyan készíthetők új játékok, de ha lesz időm, magam is összedobok egy sorozatot.
Gratulálok Mrs. Poppy-nak a kérdésekhez.
Magam azt hiszem olyan kérdéssort fogok összeállítani, mely elsősorban nem a lexikális tudáson alapul majd, hanem az egyes epizódok történésiet állítja majd az intellektuális erőviszonyok felmérésének középpontjába.
Külön örömömre szolgál, hogy Miss Poppy is életjelt adott magáról. Bizonyára az egész nyarat Jerry-vel töltötte. Kíváncsi vagyok megtanult-e fejen állva kiinni egy pohár vizet? Bár azt hiszem ez nem úri kisasszonyokhoz illő időtöltés.
Szóval ami a hozzászólásom lényegi részét illeti, arra gondoltam, magam is résztvennék ebben a mylordos kvíz játékban, csakhát mindjárt az elején el is akadtam, ugyanis a kis ravasz nem enged regisztrálni. A jól ismert Page Not Found üzenet jelenik meg állandóan. Lennétek szívesek elárulni, hogyan vehet részt valaki ebben a játékban? Van valami trükk a regisztráció körül?
És végül egy magánjellegű közlemény: Miss Poppynak millió puszi.
Igen, köszi, sikerült és sikerült a 10/10 is, igaz, hogy a pontszámom nem lett olyan sok, mert közben dolgoznom kellett.
Nem lehet mindent egyszerre csinálni, mindig azt mondom. Hová is vezetne?
Sajnos nem tudom regisztráltatni magam, úgyhogy nem megy a dolog. (Még a site-ra fel tudtam lépni, de mikor a regisztrálásra kattintottam, kiírta, hogy 'Host not found'.)
Nevetni fogsz, ennel a kerdesnel gondolkodtam el en is a legtovabb, hogy akkor most Madge-re vagy Rosera gondolnak. Persze ha nem akartam volna gyorsan valaszolni, hanem nyugodtan meggondolom a valaszokat, akkor mas a helyzet. Meg mondjuk az utolso 6 reszt nem lattam, igy nem voltam 100%ig biztos abban hogy kit vett el felesegul.