Keresés

Részletes keresés

dancerfoot Creative Commons License 2010.04.13 0 0 186
csak az a baj, hogy mivel netbook-ról van szó, nincsen benne cd olvasó... külsőt meg még nem vettem...
Előzmény: gessztenye1 (185)
gessztenye1 Creative Commons License 2010.04.09 0 0 185

Egy kis utánajárással a forgalmazótól lehet szerezni telepítőcsomagot.

Vagy kérsz kölcsön egy okos telepítőkészletet, és a gép matricáján lévő kóddal beregisztrálod. Az egyéb kiegészítőprogik meg szintén a gyártó honlapjáról letölthetők.

Előzmény: dancerfoot (183)
ashura Creative Commons License 2010.04.09 0 0 184

1, nem kaptad meg a lemezen, amikor vetted?

2, nem ajánlotta fel egy image készítését az első bekapcsolások során?

3, nem írják a kezelésiben, hogy készíts el az image-t mielőbb?

Ugyanis ezek az opciók szoktak szerepelni. És szoftveres problémákkal a hardveres szerviz valóban nem köteles foglalkozni, mert pl a Windows a Microsoft terméke, nem a noti gyártójáé. Más gyártó is csak szűz vincsesztert küld a hibás helyett, aztán a user intézze a többit, mivel az új gép az első pillanatban figyelmeztet a image elkészítésére. Ha a tulaj nem veszi ezt figyelembe, az az ő sara, nem a gyártóé.

Előzmény: dancerfoot (183)
dancerfoot Creative Commons License 2010.04.09 0 0 183
hi!

nemrég vettünk egy lenovo ideapad s10-2-est amgyar nyelvű windows 7 starter-rel... beszart a vinyója...gariban kicserélték, de egy 90napos próbaverziós angol nyelvő win 7 enterprise professionel-t raktak fel..., már magyarosítottam, meg minden... de ez a 90-napos cumó zavar... felhívtam a szervizt, de azt mondták, hogy ők szoftveres problémával nem foglalkoznak... de ha egyszer a géphez jár a legális win 7, akkor azt miért nem kapom meg?
gessztenye1 Creative Commons License 2010.03.15 0 0 182

Sziasztok!

Adott egy ismerősöm hp pavilion dv 2840se laptopja. 10-ből egyszer bekapcsol, 9-szer nem. Amikor nem indul el, akkor ledek felvillannak, procihűtő megindul, majd leáll az egész, vagy éppen csak megy némán tovább.

Egy elősző szaki lehúzta már a gazdáját, hogy videókártyát cserélt benne. 44000 Ft...

A ciki, hogy ebben integrált videókártya van. :-/

Nincs valakinek elfekvőben egy ilyen alaplap?

ashura Creative Commons License 2010.02.25 0 0 181
Megpróbálni meg lehet a szervizt, akár marketing okokból akkor is kicserélhetik a kijelzőt, ha az nem hibás.
Előzmény: .Cs!ga. (179)
ashura Creative Commons License 2010.02.25 0 0 180
Lehet, hogy célravezetőbb, de ha azonnal asztalrabszással nyit az ügyfél, az általában mindig "jóindulatú" elbánást von magaután.:-)
Előzmény: gessztenye1 (178)
.Cs!ga. Creative Commons License 2010.02.25 0 0 179
Erről a 20% tűréshatárról még nem hallottam. Meggondolom, hogy visszavigyük-e.
Az az érzésem, hogy leráznak majd. Végén meg többe kerül a leves mint a hús.

Köszönöm a válaszokat.

gessztenye1 Creative Commons License 2010.02.25 0 0 178
:-) Te is tudod, hogy néha azért a "B" verzió a célravezetőbb, és gyorsabb. Bár az is igaz, hogy én is szoktam pihentetni kicsit a polcon azoknak a garis cuccát, akik durrognak.
Előzmény: ashura (177)
ashura Creative Commons License 2010.02.24 0 0 177

LCD esetében 20% fényerő eltérés tűrésen belüli.

Verekedés nem kifizetődő, a "kérem"-mel általában többre megy az ügyfél egy szervizben.

Előzmény: gessztenye1 (176)
gessztenye1 Creative Commons License 2010.02.24 0 0 176
Ha garanciás, akkor mindenképp érdemes szervizbe vinni, és kiverni belőlük egy új tft-t gariban.

Előzmény: .Cs!ga. (175)
.Cs!ga. Creative Commons License 2010.02.24 0 0 175
Helló !
Édesapámnak van 1 HP 8530p típusú notebookja. Kb 10 hónapja vettük.
A kijelzőjén azt fedezte fel, hogy a bal fele kicsit sötétebb.
Próbálgattam teljes képet kitölteni 1 színnel (mint a monitortesztelő programoknál),
nem vettem észre hogy sötétebb lenne a bal oldala.

Viszont hosszabb ideig használta a gépet (12től 20óráig (és most is megy:) )) és mostmár tényleg látni, hogy a bal oldala a kijelzőnek sötétett kicsit.
Úgy néz ki hogy hosszabb használatnál jelentkezik ez a probléma.

Előfordulhat ilyen egy LCDnél ?
Érdemes elvinni szervízbe? (Még garanciális a gép.)

Válaszokat előre is köszönöm. Üdv Csiga
Toneros Creative Commons License 2010.02.16 0 0 174
Az emilem publikus, a javaslatot megköszönöm!
Előzmény: ashura (173)
ashura Creative Commons License 2010.02.15 0 0 173

Egyszerű: ha szétszeded is nagy nehezen, nem tudod újra összerakni. Egy ilyen billentyűzeten legfeljebb az eltört gombokat illetve a hozzájuk tartozó mechanikát tudod kicserélni egy másikból. Ha egy ilyen billentyűzet tönkremegy, akkor csere a megoldás.

Ha adsz egy emilcímet, mondok megoldást is.

Előzmény: Toneros (172)
Toneros Creative Commons License 2010.02.15 0 0 172
:)
Ez elég tömör és lényegre törő volt...

A miértjét is megtudhatnám esetleg?
Vagy milyen megoldást javasolsz, hogy megoldódjon a probléma?
Előzmény: ashura (171)
ashura Creative Commons License 2010.02.15 0 0 171
Sehogy - és meg se próbáld...
Előzmény: Toneros (170)
Toneros Creative Commons License 2010.02.15 0 0 170
Sziasztok!

Vettem egy Asus XR51 gépet, aminek egy-egy billentyűje kihagy néha. El tudná vki alaposan magyarázni, hogy tudom megtisztítani a fóliát a billentyűzet alatt? Magát a billentyűt hiába szedem le, alatta csak egy rugós mechanika van, az érintkező egy gumi "púp" alatt van. Vagyis mit kell leszedni és hogyan ahhoz, hogy hozzáférjek az érintkezőkhöz?

Előre is köszönöm!
T-comos Creative Commons License 2010.02.13 0 0 169
Senki ?
Előzmény: T-comos (168)
T-comos Creative Commons License 2010.02.07 0 0 168
Pesze elötte megnéztem, a TDP-je ugyanaz.
De nem is a melegedéssel függ össze a hiba mivel nem melegszik.
Most is egy HD film megy a TV-re kitéve.
Előzmény: ashura (167)
ashura Creative Commons License 2010.02.05 0 0 167
Szóval beletettél egy másik processzort, és kivetted azt a gyárit, amihez az egész alaplapot és hűtőrendszert megtervezték. Aztán csodálkozol a problémákon.
Előzmény: T-comos (166)
T-comos Creative Commons License 2010.02.05 0 0 166

Egy kis segitség kéne.

A gép ACER 5001-es eredetileg 2000-es egy magos procival,cserélve 2magos 2,2-re.

A vinyó is nagyobbra és amemória bővitve 2 Gb-ra.

Mostanában kékhalálozik, és van amikor bootoláskor nem ismeri fel a vinyót.

Az ide csatoló kh-ra gondoltam ezért végig forrasztottam, nem javult.

A hibát teljesen veletlenszerüen produkálja.

Mostanába nem használtam, elővettem de most 10 percet nem birt ki fölbukott.

raczkevi Creative Commons License 2010.02.05 0 0 165

Sziasztok Guruk!

Azért írok ide, mert aki javítja a notikat tudja a legjobban melyik a kategóriájában a legjobb ár- értékű.

Nekem a legfontosabb a megbízhatóság.

Venni szeretnék itthonra egy notit,ez lenne a  2. gép, mert sorállás van a jelenlegi HP DV5 körül- ezért magunknak egy újat veszek, a keret max 170 ezerért.

Nem játszunk rajta csak a fiam pár miniclip-es borzalmat, de a DV5 dedikált VGA- ját szoktuk meg, így egy lényegesen lassabb amihez használjuk néha- fotófeldolgozáshoz- talán nem lenne szerencsés.
Fotózunk, néha egy-egy PS is bejátszik, soha nem volt integrált VGA-s gépünk,amióta notink van nem tudom mennyivel lenne lassabb
(A PC kiesik a képből, nincs rá hely sajna.)
A fogyasztás és mobilitás nem szempont, elég ha 2 órát kibír az aksi.(1 film erejéig )
Új kell hogy legyen, részletre venném ahol van ilyen megoldás-ha lehet 0% THM ezért is nem vennék másodkézből, itt ritka az áruhiteles lehetőség
A megbízhatóság a fő szempont, a jelenlegi HP Pavilionnal (kop-kop) elégedettek vagyunk, viszont a DV6 , amit most árulnak nem kapható újonnan 170-ért sajnos, anno ez is 184 volt...
De most ennyi a keret, még ha hiteles is lesz, nem vállalhatok be magas részletet sem sajnos.
A legfontosabb az oprendszer- igaz a Vista home premiummal ÉN elégedett vagyok a mostanin, de a Win 7- est mindenki dicséri, így ezzel venném meg.

Teljesen amatőr létemre jó lenne ha olyan kényelmesen lehetne beüzemelni mint a jelenlegit lehetett- ne kelljen már összevadászni a drivereket ha nem muszáj.

Pár hétig nézelődök max., nagyon unom már hogy sorszám kell a gyerekek miatt ha géphez akarok már végre ülni..

gessztenye1 Creative Commons License 2010.01.29 0 0 162
Hát.. nemrég hoztak be egy hp paviliont hozzám is. Alulról volt 2 lemezcsavar installálva.

Amikor belehajtották, nem lehetett felnyitni a tetejét. Akkor visszahajtották, és úgy már kinyílt, de utána már nem indult el (a kedves ügyfél elmondása szerint)

Kapott új alaplapot, meg két matricát a burkolatra. A két lyuk "nem zavarja annyira" a tulajt, hogy a tft-t is kicseréltesse.. :-)
Előzmény: mr_ricsi (161)
mr_ricsi Creative Commons License 2010.01.29 0 0 161
Hátulról belehajtottak egy túl hosszú csavart, ami átment mindenen, és alulról felnyomja a billentyűzetet.
(Láttam ilyet, szervizről így jött vissza a noti!)
Előzmény: bindera (156)
bindera Creative Commons License 2010.01.29 0 0 160
köszönöm.
Előzmény: ashura (159)
ashura Creative Commons License 2010.01.29 0 0 159
Nézesd meg egy hozzáértővel.
Előzmény: bindera (158)
bindera Creative Commons License 2010.01.29 0 0 158
mit tegyek?
Előzmény: ashura (157)
ashura Creative Commons License 2010.01.29 0 0 157
Pl befeszül, mert nincs a helyén, vagy a rögzítése elengedte. Látatlanban erre nemigazán lehet jól felelni.
Előzmény: bindera (156)
bindera Creative Commons License 2010.01.29 0 0 156
Üdv.
Mi lehet az oka, hogy a notbookomnak a billentyűzete felpuposodik, mint a parketta?
Dell inspiron mini
2cvtech Creative Commons License 2010.01.28 0 0 155
Van eladó Compaq Evo N1015v típushoz,komplet képernyőpanel,teljesen egyben,burkolat,zsanérokkal,inverterrel,csak az alja a leptop alaplapi része lett szétbelezve.Egyébként az alján van egy kártya,nemtudom nem e wifi,az is eladó.

Üdv.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!