Boston Celtics
Miami Heat
New Jersey Nets -> Atiss_
New York Knicks
Orlando Magic
Philadelphia 76ers -> Gurgula
Washington Wizards
CENTRAL
Atlanta Hawks
Chicago Bulls -> Big l
Cleveland Cavaliers
Detroit Pistons
Indiana Pacers -> Iori
Milwaukee Bucks
New Orleans Hornets
Toronto Raptors -> ATi
MIDWEST
Dallas Mavericks -> COVY
Denver Nuggets
Houston Rockets
Memphis Grizzlies
Minnesota Timberwolves -> progress
San Antonio Spurs -> GordonFreeman
Utah Jazz
PACIFIC
Golden State Warriors
Los Angeles Clippers
Los Angeles Lakers -> Jimbo
Phoenix Suns
Portland Trail Blazers
Sacramento Kings -> Plor-TM
Seattle SuperSonics
Chicago Bulls - Big l
Dallas Mavericks - COVY
Indiana Pacers - Iori
Los Angeles Lakers - Jimbo
Minnesota Wolvesot - progress
New Jersy Nets - Atiss_
Philadelphia 76ers - Gurgula
Sacramento Kings - Plor-TM
San Antonio Spurs - GordonFreeman
Toronto Raptors - ATi
Orlando Magic, Miami Heat, Boston Celtics, Washington Wizards, New York Knicks, Detroit Pistons, New Orlans Hornets, Clevland Cavaliers, Milwaukee Bucks, Atlanta Hawks, Denver Nuggets, Memphis Grizzlies, Houston Rockets, Utah Jazz, Seattle SuperSonics, Portland TrailBlazers, Golden State Warriors, Phoenix Suns, Los Angeles Clippers
Irigylem a széles sávszélességeteket és a rengeteg időtöket. Jó szórakozást a ligához!
Azért ez a review nem dobott fel túlságosan. A végső véleménnyel várnék addig, amíg a saját két szememmel nem látom, mi a helyzet, de ha a két év alatt tényleg csak annyit sikerült elérni, hogy szebb lett a grafika és kicsit játszhatóbb lett a cucc, akkor nagyon el leszek kenődve és karácsnyra veszek magamnak egy X-Box-ot, arra legalább három havonta kijön valami használható új kosaras cucc.
Az én kívánságlistám a következő lenne:
- realitás ezerrel
- az AI adjon rendes zárást
- a lepattanózás ne a véletlenen múljon
- én döntsem el, mikor akarok trükkös ziccert dobni
- a palánk alatt dobások sokkal jobb százalékkal menjenek be
- ha a passzsávba állok, legalább pattanjon meg rajtam a labda és egyáltalán...
- ...sokkal reálisabb labdaszerzések
- kevesebb túl látványos zsák (szimulációban)
- okosabb AI cserék
- lehessen ne csak lökdösődéssel odaütni a dobójátékosra
- és még egy pár dolog...
én is rajta vagyok a marketingon keményen, de eddig egy új embert se sikerült beszerveznem. De végülig még van idő, míg kijön a játék, majd szépen elmegyünk a boltba megvenni, majd elkezdjük tesztelni, az alap szabályokat kitaláljuk, ill megvitatjuk, majd egy kis gyakorlás és csak utána kezdünk neki a szezonnak, szóval még van azért idő rendesen.
Hát ennél tényleg lehetnénk többen az online ligára... Ha egyébként valakit az tart vissza, hogy mindenáron a New Jerseyvel szeretne lenni, akkor én szívesen átpasszolom, ha az Orlando még szabad (csak bírja Grant Hill bokája :) )Most asszem letöltöm a demót, aztán megnézem, hogy a gép hogy bírja
Amugy nem a jatekerö döntött a Spursnél hanem mert sok meccsüket lattam DSFen.
Na eddig van 4 nyugati és 4 keleti csapat, ez remek:)
Chicago Bulls - Big l
Dallas Mavericks - COVY
Los Angeles Lakers - Jimbo
New Jersy Nets - Atiss_
Philadelphia 76ers - Gurgula
Sacramento Kings - Plor-TM
San Antonio Spurs - GordonFreeman
Toronto Raptors - ATi
Orlando Magic, Miami Heat, Boston Celtics, Washington Wizards, New York Knicks, Detroit Pistons, New Orlans Hornets, Indiana Pacers, Clevland Cavaliers, Milwaukee Bucks, Atlanta Hawks, Minnesota Timberwolwes, Denver Nuggets, Memphis Grizzlies, Houston Rockets, Utah Jazz, Seattle SuperSonics, Portland TrailBlazers, Golden State Warriors, Phoenix Suns, Los Angeles Clippers