Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Na, a Milánó-San Remo, meg a berakott képek miatt egy kis fotóalbum. 1, A milánói vár, ami előtt Bettinit megtámadta a tömeg. 2, A II. Victor Emanuelle galéria kívülről, ahol Cipo somolygott. 3, Végezetül egy fáni a várból.
Most nem azért mondom, hogy a szükségesnél jobban fényezzem a baszk nemzetet, de a spanyol szépségkirálynő választáson egy baszk hölgy győzött, egy tenerife-i, és egy másik baszk előtt:-)
Re Leone úgy fest ezen a fotón, mintha az erkélyen kellett volna kiugrania valami szép donnától, a ruháival a hóna alatt, és futtában öltözött volna fel. Róla el is hiszem:-)
Na én se vagyok százaségő. Elöszőr megtettem a tippem, utána kezdtem el újságot olvasni. Nem kiderül, hogy lieber Ete, akivel meg akarom nyeretni a ersenyt torokgyulladást kapott.
Beloki visszatérését nehezíti, hogy most nem fog tudni edzeni:
A kép Vitoriaban készült tegnap. Észak-Spanyolroszágban ítéletidő tombol, hó és szélvihar nehezíti az életet. Burgosban a legendás oldalszél hordja a havat, leállt a közlekedés.
Hát Beloki se tudta visszaszerezni az egykori formáját sose, pedig ő fiatalabb, még se adja fel. Még mindig vissza akar térni, pedig már a legendás hegymászóképessége mellett a böcsületét is elvesztette.
Én ugyan nem sose kedveltem különösebben, de azért az is a mentségei közé tartozik, hogy Millarba a britt kerékpárosszövetség óriási munkát fektetett, hogy megőrizzék a jó formáját, és tartsák benne a lelket. Másrészről Millar ugyan nem versenyzett, de 2005 decemberétől kezdve együtt készült az SDV-vel, és még így is csak a vueltára érte el a régi formáját. (egy végig dolgozott tour után)
Hiányzik még Tylernek a komoly edzés, meg a versenykilométer, lesz ez még jobb is:-)
A hajdanvolt szépreményű kletter, olimpiai bajnok, tour aspiráns utolsó vergődései Szégyenében az időfutam után feladta a versenyt (4 és fél percet kapott Schumachertől)
Egyenlőre úgynézki hogy ami Millarnak sikerült az Hamiltonnak nem jön össze. Mentségére legyen hogy beteg és a napokban töltötte be a 36. életévét.
Nagyon szellemes. A tour de france-ról nekem mindig a Kraftwerk szám jutott eszembe. Épp most lesz öt éve, hogy először láttam a versenyt. Örök életre hálás leszek Bodroginak, ha akkor nem kerül be, most itt állnék számottevő hobby nélkül. Mihez is kezdenék akkor?