Most reggel egymásután 6 kincsesládát kaptam...darabonként 10 perc mire kinyitja...ilyen szerencsés még nem voltam.
Amikor elkezdtem játszani akkor én is lassabb voltam, olyan ráérősen nyomtam a válaszokat, de rájöttem, hogy hiába nyomok jó választ, ha a másik gyorsabb, akkor ő kapja a pontot. Na azóta nyomom, mint süket a csengőt :) Tulajdonképpen ebben a játékban 75 % a gyorsaság 15 % a tudás és 10 % szerencse számít. Én legalábbis így érzem.
Most játszottam veled a küzdőtéren, kb. 20.35-kor.
6:3-ra kikaptam, de én már erre is büszke vagyok. Olyan gyorsan válaszolsz, mint a villám. Amikor egyformán jól válaszoltunk, a te időeredményed mindig jobb volt. Na, én ezt megközelíteni sem tudom, pedig már sokat javultam.
Nem kell ezen rágódni, semmi jelentősége nincs annak, hogy nyersz vagy veszítesz. Legfeljebb annyi a hátránya, hogy tovább tart időben, míg megtalálod a kivezető utat.
Másrészről ha többet játszol, meglátod javulnak az időeredményeid is. Én is így jártam, korábban 8-10 másodpercekkel kezdtem, de most már előfordulnak 2-3 másodperces jelölések is.
Szerintem is engedjük el ezt a szálat, mert fogaskerekeim lassan teljesen elkopnak belé. Bár egy utószóval megjegyezném: továbbra is sötét ez nekem, mint az éjszakai útvesztő:)
Én is piszok lassan reagáltam az elején, de azóta ez jó irányba elmozdult.
Amúgy, ha van megfelelő kártyás, az időkorlátos kvízt lecserélheted akár hagyományos kvízre, vagy Maradj életben kvízre. Igyekezz ilyen kártyákat begyűjteni. Ha nem találsz a kincsesládában, akkor vásároljál. A tippelős kvízre való lecserélést nem ajánlanám, mert az te is utálod, akárcsak én. :)
Ugyanazokra a kérdésekre kell válaszolnia, amikre Te is válaszoltál, hiszen ő még nem ismeri ezeket a kérdéseket. Ha rosszabb az eredménye, maradsz a helyeden, ha nem, akkor lecserélnek. Utóbbi esetben más kerül a helyedre, vagyis a kihívható játékos helyére. De az új kihívó fél tök ugyanazokat a kérdéseket kapja, aiket te is kaptál, hiszen ő sem ismeri még ezeket. És így tovább az időben utána következőkkel is ez a helyzet. Mindenkinek ugyanazokkal a kérdésekkel kell megküzdenie, hiszen nem láthatnak bele egymás eredményeibe. csak a sajátjukat láthatják.
De félreértés ne essék, nem akarok én itt okostojáskodni, inkább hagyjuk is ezt.
A tegnapi meg a mai napom nem volt szerencsés a kvízkérdésekben...majdnem mindig veszítettem. Na de 2 bajnoki széket megszereztem...azt hiszem most 8 van :)
A logikáját már te is kiollóztad a fórumról. Idézem:
"A Küzdőtéren más játékosok ellen játszhatsz, a kihívhatóak listája 2 óránként frissül. Itt valóban a kihívottak korábbi eredményei ellen kell küzdened, így nekik nem kell a számítógép/mobiltelefon előtt tartózkodniuk, amikor kihívod őket."
Ugyanazokat a kérdéseket kapod, mint a kihívható személy korábban, aki már megküzdött ezekkel a kérdésekkel. Szerintem teljesen korrekt. Az hogy legyőztek-e, vagy vesztettek veled szemben, csak az ő továbbjutásukat befolyásolja a labirintusban, téged már nem érint.
Nem történt meglepetés. Vereséggel végződött a trónkövetelés, annak ellenére, hogy nem volt 4 másodperc alatti válaszom, neki viszont voltak 2-esek is:)
Most így utánanézve a statisztikának ő szerintem egyike a játék első napján regisztráltaknak, rengetek játékkal.