Keresés

Részletes keresés

kiskun968 Creative Commons License 2004.06.11 0 0 934
Bántani? én egy Hölgyet? Soha!!!!

Bocs LOTTY!

Van bajod elég, ahogy elnézem...

Vauuuuuuu!

nemo_d Creative Commons License 2004.06.11 0 0 933
Ne bántsd Lotty-t. Legalább felpörgötta topic és még mosolyt is csalt az arcunkra:o)))))))))))
Előzmény: kiskun968 (932)
kiskun968 Creative Commons License 2004.06.11 0 0 932
Lotty!

Véletlenül nem sz?ke vagy :-)?!?

Doadoa Creative Commons License 2004.06.11 0 0 931
nem gondoltam, hogy még meg tudok lepődni valamin :)))
nj Creative Commons License 2004.06.10 0 0 930
"Biztos te abba a táborba tartozol akinek más a véleménye róla..."

Csak nagyon halkan jegyzem meg, hogy szerintem, jeordie egyrészt nem Kásással kapcsolatban vont le következtetéseket, másrészt nem külsőségek alapján... :-)

"Látszik hogy sosem voltál híres és sosem éltél olyannal aki az!"

Miért? Aki "híres", azt valamiféle különleges elbánás illeti meg a magánéletben??? Előjogok járnak neki? Olimpiai bajnoki címmel a birtokában már nem kell levinnie a szemetet? :-) Nem hinném! Szerintem, azok a "híres emberek", akik kellően intelligensek, egyáltalán nem várnak el semmi ilyesmit.
Azt tapasztaltam, hogy rendszerint ugyanúgy zavarja őket az ájult csodálat, ahogy - természetesen - az indokolatlan bunkó "beszólások" is. Azaz általában ugyanazokat nem kedvelik, amiket mi, "átlagemberek" sem: a szélsőséges reakciókat. A legtöbben azt szeretik, ha ugyanolyan természetesen viselkednek velük is, ahogy pl. a sarki hentessel. :-)

Mondjuk, Kásást speciel nem ismerem, de nekem nem úgy tűnt, mintha olyan fenemód élvezné a sztárkultuszt, ami körülötte kialakult... ;-)

Előzmény: LOTTY (923)
_Danna_ Creative Commons License 2004.06.10 0 0 929
Szóhoz sem jutok...:-)
Babee Creative Commons License 2004.06.10 0 0 928
Úristen milyen emberek vannak:)))))
imrek013 Creative Commons License 2004.06.10 0 0 927
Gyerekek, a topic színvonala nagyon lesüllyedt. Ez elsősorban a vízilabdáról szól. :-)). Akinek magánéleti problémája van, annak javasolom keresse meg őt, legjobb alkalom rá holnap a VL-meccs után :-)))
olálálá Creative Commons License 2004.06.10 0 0 926
amúgy ennek a Lotty sztorinak az 50%-a kamu
Előzmény: olálálá (925)
olálálá Creative Commons License 2004.06.10 0 0 925
Figyelj Lotty!

Szerintem ne menj oda Kásáshoz, szerintem menjen ő oda Hozzád! Jó-jó híres ember az a Kásás, de női-férfi viszonyban ugyanolyan férfi, mint bárki más. Kell, hogy legyen annyi érzéke, hogy átvilágítson egy lányt. Az igazi szexi nők különben arra vágynak, hogy a pasas kezdeményezzen ( és ez alól a wales-i és a nápolyi herceg sem lehet kivétel), így igazi nőnek érezhetik magukat.
Lotty csábítsd el a Kásást, nem komoly az a Szonja ügy, látszik, hogy nem ragyog a srác!

Előzmény: LOTTY (919)
jeordie Creative Commons License 2004.06.10 0 0 924
Tévedsz. De inkább ne égesd le a barátodat ilyen megnyilvánulásokkal.
Előzmény: LOTTY (923)
LOTTY Creative Commons License 2004.06.10 0 0 923
Miért kellene magyarázkodnom bárkinek is?Látszik hogy sosem voltál híres és sosem éltél olyannal aki az!Biztos te abba a táborba tartozol akinek más a véleménye róla és aki külsőségek alapján ítél meg másokat!Jó tulajdonság...............
Előzmény: jeordie (920)
Kataca Creative Commons License 2004.06.10 0 0 922
hehe, vki nagyon raer :))
nemo_d Creative Commons License 2004.06.10 0 0 921
Attttyyya úúúristen gyerekek!
jeordie Creative Commons License 2004.06.10 0 0 920
Ez nagyon rossz! Jajj
LOTTY Creative Commons License 2004.06.10 0 0 919
AZT HOGY ÉPPEN IDE ÍRTAM PONT AZÉRT VOLT AZ EMAIL CÍMÉT NEM ISMEREM A TELEFONSZÁMÁT IGEN,DE AZT CSAK MI KETTEN TUDJUK MI TÖRTÉNT ÉS MIT SZÚRTAM EL ÉS MIVEL!EZT MÁS NEM TUDJA ÉS NEM AZT VÁRTAM HOGY Ő JÖJJÖN ODA, HANEM NEKEM KELLETT VOLNA MÁSKÉPP REAGÁLNOM DOLGOKRA!!NEHÉZ LEHET ENNYI LÁNY KÖZÜL KIVÁLASZTANI AZT AKI PONT SAJÁT MAGÁÉRT NEM PEDIG A HÍRNÉVÉRT VAGY A PÉNZÉRT SZERETI!!MEGÉRTEM DE A KETTŐNK ÜGYE NEM ITT CSÚSZOTT EL ÉS EBBEN CSAK ÉN VOLTAM A HIBÁS!!
NEM VÁRTAM HOGY JÖJJÖN ODA HOZZÁM, ÉN PEDIG FÉLTEM HOGY HARAGSZIK,BÁR SOSEM KÉRDEZTEM TŐLE HOGY MEGBÁNTOTTAM E.CSAK ÉREZTEM HOGY HIBÁZTAM EZÉRT HELYRE AKARTAM HOZNI!!NAGYON VISSZAHÚZÓDÓ, EZÉRT SOKSN AZT HISZIK NAGYKÉPŰ DE A KETTŐ EGYÁLTALÁN NEM UGYANAZ!SZERETNÉ TUDNI HA VALAKI KÖZELEDIK HOZZÁ,MIÉRT TESZI!SZERETNÉ HA CSAKIS ÖNMAGÁÉRT SZERETNÉK,AZÉRT AMIKET ELÉRT ÉS EZEN FELÜL A MAGÁNÉLETE NEM TARTOZIK MÁSRA!
ÉN EGY MÁSODIK ESÉLYT KÉRTEM ARRA HOGY BARÁTJA LEHESSEK HA MÁS NEM LEHETTEM!MERT HA AKKOR NEM ÍGY TÖRTÉNNEK A DOLGOK AKKOR BIZTOS MOST JÓBAN LENNÉNK (HA NEM VAGYOK HÜLYE)!NAGYON JÓ EMBER ÉS BÍZOM BENNE!!!ÖRÜLÖK HA BOLDOG ÉS NEM AKAROK TŐLE SEMMI TÖBBET CSAKIS BARÁT SZERETNÉK LENNI NEM MÁS!
BOLDOG A SZONJÁVAL ÉS REMÉLEM MEGTALÁLTA AZ IGAZ SZERELMET ÉS BOLDOGSÁGOT ÉN IS KAPCSOLATBAN ÉLEK ÚGYHOGY NINCS SEMMI MÁS AMI VEZÉRELJEN CSAK JOBBAN MEGISMERNI ÉS MIVEL ELMEGY EZT MÁR CSAK EMAILEN TEHETEM MEG!!MÁR BÁNOM HOGY FÉLÉNK VOLTAM ÉS HA LEHETNE MÁSKÉPP CSINÁLNÁM!!!
olálálá Creative Commons License 2004.06.10 0 0 918
ez durva lesz: szerintem ezt a Kása írta magának
Előzmény: FOKA (917)
FOKA Creative Commons License 2004.06.10 0 0 917
Ha tényleg olyan jol ismered, akkor miért ide írogatsz. Szerintem te csak álmodozól. Én valaki ismerek, akkor tudom a telefonszámát, és mail címét. Ott veszem fel vele a kapcsolatot. Vanneki egy freemail címe oda írogathatnak a szurkolok. Ha szerencséd van talán válaszol is.
Előzmény: LOTTY (915)
olálálá Creative Commons License 2004.06.10 0 0 916
Na ne már....:)

Arra ugyan várhatsz, hogy ez a szépszemű languszta odamenjen Hozzád beszélgetni. Pedig nagyon nagy lelke van, szerintem e-mailezni azt nagyon tud, de nem hiszem, hogy a valóságban oda mer menni egy nőhöz, aki tetszik neki, úgyhogy gyerünk Lotty!

Előzmény: LOTTY (915)
LOTTY Creative Commons License 2004.06.10 0 0 915
SZIA SZÉPSZEMŰ!
NEM TUDTALAK MÁR MÁSKÉPP ELÉRNI MERT KÜLFÖLDÖN VOLTAM,GONDOLTAM MEGPRÓBÁLOM ÍGY!HALLOTTAM HOGY NEM ITTHON FOLYTATOD,TE TUDOD MIT KELL TENNED, HA ÚGY ÉRZED MENNED KELL,HÁT MENJ!CSEKÉLY ISMERETTSÉGÜNK(NÁPOLY)MÁR VAN ÉS TÖBBSZÖR VOLTUNK EGYMÁS KÖZELÉBEN AZ ÉVBEN.NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL TUDOD KI VAGYOK ÉS EGÉSZ ÉVBEN KERÜLGETTEM A FORRÓ "KÁSÁT" HOGY MERJEK E BESZÉLGETÉST KEZDEMÉNYEZNI,NEM TUDTAM HOGY HARAGSZOL E MÉG ESETLEG AZÉRT AMI NÁPOLYBAN TÖRTÉNT.ÉN NEM AKARTAM MINDENT ELSZÚRNI NEM ÍGY AKARTAM.OLYAN JÓBAN AKARTAM LENNI VELED MINT A TÖBBI POLÓS SRÁCCAL!FÉLZEM ODAMENNI HOZZÁD,FÉLTEM HOGY ELKÜLDESZ!BÁNOM ÉS GONDOLTAM HÁTHA VAN ESÉLY HELYREHOZNI A DOLGOKAT!SZERETNÉM MEGTUDNI,HOGY LEHETSÉGES E HOGY BARÁTOK LEGYÜNK KIZÁRÓLAG CSAK EMAILBEN ÉS LEHETSÉGES E HOGY KINTRŐL IS TUDJUK EMAILBEN TARTANI A KAPCSOLATOT?EGYSZERŰEN TISZTELLEK AZÉRT AMIT ÉS AHOGYAN ELÉERTÉL ÉS FELNÉZEK RÁD!KIVÁNCSI VAGYOK,HOGY MI TÖRTÉNIK VELED OLASZORSZÁGBAN,HA NYERTEK,HA KIKAPTOK,HA BOLDOG VAGY ÉS HA SZOMORÚ!EZEN KÍVÜL SEMMI MÁS NEM VEZÉREL,EZT EL KELL HINNED!ATTÓL MÉG,HOGY LÁNY VAGYOK..KÉRLEK GONDOLD ÁT ÉS ÍRJ VALAMIT VISSZA!SOK-SOK PUSZI NEKED ÉS A SZONJÁNAK!REMÉLEM MELETTE MEGTALÁLTAD A BOLDOGSÁGOT,EZT IS SZERETTEM VOLNA EGÉSZ ÉVBEN ELMONDANI DE NEM MERTEM.ÖRÜLÖK HA BOLDOG VAGY ÉS JÓ LÁTNI AMIKOR MOSOLYOGSZ!JÓ LENNE FOLYTATNI PRIVÁTBAN NEM ÍGY MINDENKI ELŐTT!REMÉLEM EMLÉKSZEL RÁM ÉS REMÉLEM A "BARÁTOD"LEHETEK!!!!KÉRLEK!ÚGY ÉRZEM JÓL KIJÖNNÉNK ÉS NAGYON KIVÁNCSI VAGYOK AZOKRA A DOLGOKRA AMIK BENNED JÁTSZÓDNAK LE!KÉRLEK ÍRJ!VAGY MEGÍROM AZ EMAIL CÍMEM ÉS ODA ÍRJ NE A FÓRUMBA!NAGYON SOKAT JELENTENE ÉS SZERETNÉM HELYREHOZNI AMIT NÁPOLYBAN ELSZÚRTAM,SZERETNÉK A BARÁTOD LENNI,SZERETNÉK VELED SOKAT BESZÉLGETNI!TE VAGY A LEGJOBB ÉS LEGTÖKÉLETESEBB SPORTOLÓ ÉS NE FOGLALKOZZ A ROSSZINDULATÚ EMBEREKKEL!NAGYON JÓ EMBER VAGY ÉS MEGTISZTELŐ LENNE HA KAPHATNÉK ERRE ESÉLYT!!REMÉLEM MÁR NEM HARAGSZOL A KONDIBAN NEM ÚGY TŰNT ÉS HÜLYE VOLTAM HOGY FÉLTEM TŐLED!!KÉRLEK,ÍRJ VALAMIT!PUSZKA "REMÉLHETŐLEG EGY LEENDŐ BARÁT" TUDOM HOGY HIBÁZTAM AHOGY LEREAGÁLTAM A DOLGOKAT MERT MÁR AKKOR IS EZT KELLETT VOLNA TENNEM,AMIT MOST!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemo_d Creative Commons License 2004.06.09 0 0 914
Kásás Tamás egy év után hazajönne

Eddig Benedek Tibor és Kiss Csaba kivételével az összes válogatott vízilabdázó itthon játszott. Most a két balkezes is hazatér, ám a múlt héten kiderült, a Vasas két meghatározó játékosa visszamegy Olaszországba: Varga Tamás a Nervit választotta, Kásás Tamás egyesztendős hazaruccanását követően a Savonához igazolt. Az olimpiai bajnok lapunknak elmondta, hogy szeretne minél hamarabb újra itthon játszani.

Pedig Nápolyt nagyon szerette.
Most is hívtak, náluk többször senki sem keresett. Az utóbbi időszakban már szinte naponta telefonáltak, az edző imád, ennek ellenére nemet mondtam nekik. Úgy vagyok vele, mint a spagettivel: felmelegítve már nem jó.

Mi döntött a Savona mellett?
Már akkor elég jó ajánlatot tettek, amikor tavaly szakítottam a nápolyiakkal, most pedig még jobb kondíciókkal sikerült megállapodást kötnünk. Amit kértem, megadták.

Az itthoni folytatás fel sem vetődött?
Azt hiszem, sokan tudják, mi a helyzet a Vasasnál. Nem szeretnék ebbe bővebben belemenni, maradjunk annyiban, hogy nagyon bizonytalan ott a jövő, nem lehet tudni, ki megy, ki marad, kik lesznek a támogatók a csapat mellett. Azt higgyék el nekem, mérhetetlenül bánt, hogy nem sikerült elérni azokat az eredményeket, amelyeket reméltünk.

Akkor inkább úgy kérdem: azt kapta ettől az idénytől, amit várt?
Ha az eredményeket nézzük, akkor egyértelmű a válaszom: nem.

És a közös munka az édesapjával?
Nehéz kérdés. Remek volt vele együtt dolgozni, ám érezhető volt, ha hozzám került a labda, apu gyomra görcsbe rándult, hogy akkor most jót fogok-e csinálni vagy sem. Ez azért sok mindenre rányomta a bélyegét.

Akkor a pozitív oldalon a magánéleti fejlemények szerepelnek csupán, magyarán az Oroszlán Szonjával elmélyülő kapcsolata?
Nem mondanám, hogy kizárólag azok, bár kétségtelen tény, nem lehetek eléggé hálás a sorsnak, hogy összehozott Szonjával. Ezért már mindenképpen megérte hazajönni.

Mi lesz a közösen vásárolt otthon sorsa?
Szép lesz benne a karácsony.

Évekre üresen marad?
Nem hinném. Pontosabban, nem szeretném. Jó volna hazatérni, akár már jövőre is. Reménykedem, hogy lesz olyan klub, amelynél megfelelő lesz a háttér, ahová érdemes lesz visszajönni.

http://www.magyarhirlap.hu

doktormacko Creative Commons License 2004.06.04 0 0 913
pont annyi sikert kivánok neked az életben , mint amenyyít a VASAS-ban értél el
kiskun968 Creative Commons License 2004.06.04 0 0 912
Van még egy pár pénéhes qvánk....
orsetto Creative Commons License 2004.06.03 0 0 911
:((((((((((((((((((((((((((
Előzmény: _Danna_ (910)
_Danna_ Creative Commons License 2004.06.03 0 0 910
Kásás és Varga Tamás Olaszországban folytatja
2004. június 3.

Olaszországba folytatja pályafutását Kásás Tamás és Varga Tamás, a Vasas férfi vízilabda-csapatának két válogatott vízilabdázója. Kásás az olasz Savonában, Marcz Tamás és Monostori Attila együttesében folytatja pályafutását, míg Varga Tamás a szintén olasz Nervihez igazol, amely szintén alaposan megerősödik a következő idényre.

A Vasas -meg nem erősített- információink szerint azért nem tudta megtartni az olimpiai és világbajnok játékosokat, mert a csapatnál lejárt az egyik főtámogató, az Euroleasing három éves szerződése. Az angyalföldiek azonban úgy tervezik, hogy a többi meghatározó játékost megpróbálják a következő idényre is a csapatnál tartani. A Savona, amely idén az legjobb négy közé jutott az olasz bajnokságban alaposan bevásárolt az elmúlt hetekben. A megerősődött gárda, amelyben Kásás mellet, Marcz, Szapics, Rath és Jelenics is szerepelhet majd a bajnoki aranyért szeretne harcba szállni. A Vasas szakosztályvezetése hivatalosan nem kommentálta a távozásáról szóló értesülést, de állítólag a Savona és a magyar klasszis közötti megállapodás már megszületett, csupán a hivatalos bejelentés hiányzik.
A Savonában azonban nem lesz négy magyar játékos, az olimpiai bajnok Varga Zsolt a szerb Szapics előző klubjábna, a Camogliban játszik majd.

:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Juda Creative Commons License 2004.04.17 0 0 909
Fúúúú, de romantikuuus! :-)))
Előzmény: pankahugija (908)
pankahugija Creative Commons License 2004.04.16 0 0 908
Legújabb hírünk Kásásról:ppppppppp

Kásás és Szonja házat keres

Budapest - Oroszlán Szonja (24) és Kásás Tamás (27) minden lehetséges módon próbálja elrejteni magánéletét a nyilvánosság elől, de nem nagyon tudják titkolni: kapcsolatuk olyannyira komolyra fordult, hogy már öszsze is bútoroztak, és közös jövőjüket tervezik. A hírek szerint jelenlegi, impozáns otthonukból családi házba vágynak.

Mint ahogy arról a Blikk beszámolt, az olimpiai bajnok vízipólos és a Valami Amerika sztárja szerelembe

esett. Lapunknak korábban bevallották, hogy amikor először meglátták egymást, szinte izzott körülöttük a levegő, és már akkor tudták: egymásnak vannak teremtve. A lángolás azóta is tart, még ha nem is verik nagy dobra szerelmüket. - Tomi többször kijelentette, hogy teljesen biztos abban, Szonja számára az igazi nő - mesélte Tamás egy jó barátnője. - Már megtalálták álmaik otthonát: egy 113 négyzetméteres, napfényes budai lakást vásároltak közösen, amelynek a nappalija több mint 40 négyzetméter, Tamás eddigi agglegénylakását pedig kiadták egy albérlőnek.
Informátorunk azt is elárulta: további terveik is vannak, később egy családi házban laknának szívesen.
Ezek szerint minden úgy alakul, mint a tündérmesékben, a jóképű pólós sem vadászik tovább, és végleg lehorgonyzott Magyarországon.
- Megérte hazajönni - mondta boldogan, de szűkszavúan Tamás. - Kiegyensúlyozottabb vagyok, mint valaha.
Szonja egyébként már szinte törzsvendégnek számít a Vasas vízilabdameccsein, ahol az egyik leglelkesebb rajongó.

Oroszlán Szonja és Kásás Tamás a közös jövőt tervezi (Fotó: Céh Bálint)

:o)))))))))))))))))))

nemo_d Creative Commons License 2004.04.01 0 0 907
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Kása a tegnapi meccsen. Csak nem voltak jók a fényviszonyok.

FOKA Creative Commons License 2004.03.19 0 0 906
AHOL SYDNEBEN ABBAHAGYTUK

MEGLEPNI A MEZŐNYT

AZON A DÉLUTÁNON MINDEN, DE MINDEN EGYBECSENGETT. A SPORTÁG SZÁZÉVES TÖRTÉNETÉBEN MÉG SOHA NEM LÁTTAK ANNYIAN MÉRKÖZÉST, MINT AZ OLIMPIA ZÁRÓNAPJÁN, A SYDNEY AQUATIC CENTERBEN.ÉS A SPORTÁG TÖRTÉNETÉBEN MÉG SOHASEM GYŐZÖTT CSAPAT OLY MEGGYŐZÖ FÖLÉNNYEL EGY DÖNTÖBEN, MINT AKKOR A MAGYAR VÁLOGATOTT. REMÉLHETŐLEG EZEK A TÜNDÖKLŐ TEHETSÉGŰ PÓLÓSOK MEGVÉDIK CÍMÜKET ATHÉNBAN /ADNÁ AZ ÉG/ , ARRAAZONBAN ALIGHA SZÁMÍTHATUNK, HOGY MÉG EGYSZER RÉSZESEI LEHESSÜNK EGY EFÉLE VARÁZSLATNAK. TÍZENHÉTEZER NÉZŐ ESETT EGYIK ÁMULATBÓL A MÁSIKBA, MIDŐN FIAINK ÉLETÜK LEGFONTOSABB MÉRKŐZÉSEN KIHOZTÁK MAGUKBÓL A MAXIMUMOT, EGYTŐL EGYIG. MINDEN HÚRON JÁTSZOTTAK, MUZSIKÁLT A LABDA A KEZÜKÖN, AMINT A A VÍZILABDA ÖSSZES LÉTEZŐ SZÉPSÉGÉT FELVONULTATTÁK AZ OROSZOK 13-6-OS LEGYŐZÉSE SORÁN, SŐT, HA VÁRI ATTILA NYOLC MÉTERŐL ELENGEDETT PATTINTOTT SCÉDCSAVARJÁRA GONDOLUNK, KIJELENTHETJÜK: OLYASMI IS SIKERÜLT, AMI CSAK AZ OLÜMPOSZ TETEJÉN PÓLÓZÓ ISTENEK EGYMÁS KÖZÖTTI PARTIJAIN SZOKOTT.
- Sydney után mi voltunk a példa: ezt a szintet kell ahhoz elérni, hogy valaki nyerjen - mondja az azóta eltelt időkről válogatottunk egyik legjobbja, KÁSÁS TAMÁS.-Na most sokan megközelíteték ezt, mi pedig sokáig nemigen játszotunk úgy, ahogy az olimpia döntöben, bár azt nem mondhatnám, hogy elfelejtettünk vízilabdázni. De hát Sydney után sokkal nehezebb volt, mint az előzp négy esztendőben. Tudat alatt nyilván munkált bennünk némi megelégedetség, kisebb volt a tűz is, márpedig így jóval keservesebb felkapaszkodni a csúcsra, különösen úgy, hogy immáron a többiek is jobbak.

-A KIVÜLÁLLÓ AZT HINNÉ, EGY OLIMPIAI ARANY SZÁRNYAKAT AD, SOKKAL KÖNNYEBB UTÁNA MECSET NYERNI.

-Ez több okból sincs így: Egy felől az előző négy évben nem tettek keresztbe nekünk.Túl sok segítséget nem kaptunk, de legalább nem is gátoltak, jóllehet az olimpián, a jugók elleni elődöntőn három gólunkat vették el, ettől függetlenül ott sem lehetett panaszunk a játékvezetőre. Annak a ciklusnak vége, most pedig nyilván azt akarják, hogy ne ugyanaz a csapat nyerjen. Ám bátran mondhatom: ha nem tudjuk megvédeni a címünket Athénben, nem emiatt fogunk elbukni.

-HANEM HOGY MAGUNKAT VERJÜK MEG?

-Pontosan. Néha teher volt a kiélezett pillanatokban az a tudat, hogy mi vagyunk az olimpiai bajnokcsapat. Ettől végre meg kell szabadulnunk, híszen önbizalommal telve, felszabadultan sokkal kömnyebben átlépnénk a nehezebb periódusokon.Ne feledje senki? Sydney óta a világbajnokságig az összes kulcsfontoságú mecsünk müanszokon múlott, valamennyit egyetlen góllal buktuk el. Ezek az apróságok bármikor visszafordulhatnak. Végül is a mi nagy szériánk kezdete, 1997 előtt több mint másfél évtizedig szinte semilyen sikerben nem volt részünk. Ez a csapat a Kranji Eb-vel bezárólag tizenhét világversenyről csak egyszer nem hozott érmet: a megelőző majdnem húsz évben már annak is örültek volna néha, ha a dobogó közelébe kerül a csapat. Persze , mi tettük magasra a mércét azzal, hogy folyamatosan nyertünk, így aztán ha nem vagyunk elsők, senki sem elégedett. Egyébként pedig ne gondolja senki, hogy folyamatosan úgy közelitünk a mecsekhez: mi most sydney bajnokaként játszunk. Amikor indul a ráúszás, telyesen elfelejtem, hogy olimpiát nyertünk. Úgy izgulunk, mint az állat, azzaz megvan ugyan az egészséges önbizalom, ám a drukk is dolgozik, az előző éjjel nem alszunk sokat, és a fontos mérközés reggelén ugyanugy érzem a gyomromban, hogy ma érem a tét, amikor még nem értünk el az igazán nagy dolgokat.

-AZ, HOGY AZ OLIMPIA ÉVÉBEN BENEDEK TIBOR ÉS KISS CSABA KIVÉTELÉVEL MINDENKI ITTHON JÁTSZIK, MENNYIT JELENT?

-Sokat. Végre év közben is készülhetünk, azaz sokkal hamarabb rögzülhetnek a játékban rendkívül fontos automatizmusok.

-NEM FÁJ SZÍVE NÁPOLYÉRT?

-Egy kicsit. Egy biztos, februárban nem napozhatok majd a tengerparton, de valahogy kibírom majd...Hét év után nehéz volt otthagyni a várost, ám azóta egyre inkább megerősödik bennem a tudat: tényleg muszáj volt váltani, jót fog tenni,hogy minimum egy évig itthon folytatom.

-RÁADÁSUL AZ ÉDESAPJA KEZE ALATT.

-Apuban mindig is benne volt, hogy szeretne legalább egy évig az edzőm lenni, és az utóbi időben én is hajlottam a közös munkára. Tökéletesen ismeri a játékomat, tudja, iben javulhatok még, egy olimpia előtt tán ez is számit valamit.

-ATHÉNBAN NÉGY ÉVVEL IDŐSEBBEK LESZNEK: IMMÁRON NEM 24-25 ESZTENDŐSEN SZÁGULDOZNAK, KISSÉ LELASSULVA, BÁR RUTINOSABBAN TESZNEK-VESZNEK MAJD A VÍZBEN. NEM LEHET, HOGY NEKÜNK ADDIG MENT, AMIG VÉGIGROHANTNK A MECSEKET, MÍG MOST, HARMIBC FELÉ KÖZELEDVE A MEGFONTOLT PÓLÓZGATÁS NEM ÁLL ANNYIRA JÓL?

-Pedig el kellene érnünk, hogy rutinból játszunk, s ezáltal kerüljük ki a szarvashibákat. Nyugodtan, biztosan vízilabdázni, bízva abban, hogy bármelyik játékosunk áll szemben bármelyik ellenféllel, tudja nem rosszabb nála. És akkor nem lesz pánikolás, megnyerjük a szoros mecseket is. Tény nem vagyunk már annyira robanékonyak, mint Sydney előtt, ám még mindig a miénk a leggyorsabb csapat, amire - egyébként - sajnos, már nagyon figyelnek a vetélytársak. Kemény Dénessel épp a napokban beszéltem arról valamiben váltani is kellene, és Athénre meglepni a mezőnyt egy-két váltással, hogy bizonyos játékosok más poszton szerepeljenek. De a leglényegesebb . ne legyen kapkodás, látszódjék rajtunk, hogy tudjuk: tudunk vízilabdázni.

Csurka Gergely írása OLIMPIA 2004 IRÁNY ATHÉN

FOKA Creative Commons License 2004.02.25 0 0 905
Oroszlány Szonja összeköltözik Kásás Tamással!

Egy budai ház lesz a szerelmi fészek.

A Mai Nap értesülése szerint Oroszlán Szonja és Kásás Tamás hamarosan összeköltözik. Mint a lapból kiderült, hetek óta lázasan keresték álmaik otthonát, mig végül egy budai ház mellett tették le a voksot. Eddig mindketten szüleiknél laktak, így minden bizonnyal nagy változás áll be az életükbe.

A pár továbbra is titkolja és tabuként kezeli kapcsolatukat. A Mai Nap megkeresésére is mindössze annyit kivántak mondani. SOKAN HÁROM HÓNAPPAL EZELÖTT-TALÁÉKOZÁSUKKOR-NEM JÓSOLTAK NAGY JÖVÖT A KAPCSOLATNAK, DE ÚGY TŰNIK A KÉTKEDŐKNEK NEM LETT IGAZUK.

MAI NAP

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!