48 óra,mivel a többi jegyet Kamcsatkában a Tűzföldön,Grönlandon,Tibetben és Burundiban értékesítik külön a koncertszervezők kérésének megfelelően,az együttes teljes titoktartás mellett a koncert előtt 5 perccel fog megérkezni váltott lovakon néhány betyárnak öltözött zsoké kíséretében,majd pedig eljátszák a "Délibáb alatt nézek a semmibe üveges szemekkel,pityókásan" című kesergőjüket,a további program nagyrészt attól függ,hogy a Kamcsatkai különgép és a Grönlandi fókavadászok megérkeznek-e,hiszen a jegyek többségét ott értékesítik mégpedig kitünő lizingfeltételekkel,szép piros-fehér-zöld jegyek lesznek természetesen,a koncert előtti sajtótájékoztatóra mintegy 2000 válogatott újságírót várnak a Hortobágyra valamint az angol királynőt és a walesi herceget is,de a koncerten jelen lesz Ringo Starr valamint lord Brett Sinclair és Danny Wilde is.
Ezek szerint az sem igaz,hogy a Hortobágyon Motörhead koncert lesz és a kilenclyukú hídnál lehet jegyet venni 22 dolláros egységáron egy harcsabajszú,bőgatyás ,ostort pattogtató jegyeladótól?
Ha már Izzy Strandlin-nél tartunk, nem vagyok túl naprakész, de nem úgy volt, hogy ő is benne lesz a BANDA (akkor még név nem volt) Axl nélküli újraélesztésében? Aztán hogyhogy mégse? Azt tudom, hogy szólóban is próbálkozott, na de hogy ez fontosabb legyen, mint a régiek?
Ha neked a 80 feletti IQ magas...... :-)))
Újra leírom: Nem a GNR rajongóggal van bajom, hanem azokkal, akik a semmire képesek n*12.000 Ft-ot kiadni, mindenfajta kontroll nélkül!!!!
Szerintem egy ELP koncertre promotálva és agyon hirdetve se lehetne eladni ezer jegyet. A kutya sem lenne kiváncsi rájuk.
Másrészt ne itt hangoztassa a tudatlanságát valaki, hogy nem ismer GNR számot. És még ő beszél magas IQ-ról.
röhögnöm kell.
Sweet Child O'Mine, Paradise City , Knockin' on Heaven's Door (Bob Dylan feldolgozás) , November Rain, Estranged ...ezek azért elég nagy sikerek voltak tőlük, s azért igencsak hallani őket itt-ott még mindig
"Ja, s vettem Blackmore's Night koncertre jegyet( irodában !! :), erre nézem, az oldalukon nincs
semmi hír budapesti koncertről, s a Pesti Vigadó sem tud róla :)))"
Háááát....itt legalábbis én sem találtam semmit, pedig ez eléggé "officiálnak" néz ki! :-))))):
http://www.blackmoresnight.com/
És még egyszer: nem cikizésnek szántam - csak a jelenséget! (Mindenfajta tájékozódás nélkül, "puszira" veszünk valamit - és ez nem csak GNR jegy lehet...)
Amikor a GN'R divat volt Magyarországon, akkor azt hiszem, lehetett volna eladni hússzor ennyit is...
Már nem divatbanda, tényleg azok ismerik jobban, akik régen szerették, s nem csak az MTV-ből.
Szerintem, az emberi butaságot nem lehet így megállapítani, hogy most X vagy Y zenét szeretnek.
Olyan, mintha mondjuk azt írtad volna, biztos csak pestiek dőltek be ennek..
Általánosítani nem lehet.
De hogy miért vesz valaki parkolóban jegyet??
Hát...
itt a fórumban igazából nem hitte el senki sem,
utána lehet olvasni.
Ja, s vettem Blackmore's Night koncertre jegyet( irodában !! :), erre nézem, az oldalukon nincs
semmi hír budapesti koncertről, s a Pesti Vigadó sem tud róla :)))
S ha az adott illető hallgat Uriah Heep-től kezdve Deep Purple-ön át Jethro Tull-ig mindent, s mellette GN'R-t is, akkor mi a helyzet ?
:-))
Amúgy örvendetes, azt hittem, felsorolsz 5 db techno bandát.
Különben olyat se hallottam még, hogy aki rockzenét hallgat, nem tartja zenekarnak a GN'R-t... Azért csináltak pár igen jó dalt, ami ismert maradt több mint 10 év után is.
Haát, aki "annyi", hogy ezt az akármit zenekarnak tartja, azt persze hogy át lehet b.szni bármikor, bármivel... Ezt az átverést csak a 80-as IQ felettiek nem ették meg - ők pedig nem "GNR"-t hallgatnak!
Azért valamit magyarázzatok már meg nekem: ezen ország lakosai tényleg ilyen hülyék vagy csak almát kérnek?
Merthogy huszonakárhány százalékos kamatokat ígérő ingatlanhasznosító szövetkezeteknek bedőlnek, az egy dolog.
De ez már azt a határt súrolja, amikor a kedves magyar állampolgárokkal dél-afrikai gyémántbányákat vetetnek.
Az egyetlen vásárlóban sem merült fel, hogy egy világhírű csapat miért egyetlen helyen, egy plázaparkolóban árusítatja a jegyeket a koncetre? A falusi búcsúkban a ringlisspílre árulnak így jegyet.
Hogy ha úgymond külföldieknek szól (kamuduma arra, miért csak korlátozott számú jegyet árusítanak a parkolóban), akkor miért Magyarországon rendezik meg a koncertet?
Miért nincs beharangozva égen-földön a pesti koncert? Merthogy arra gondolom, nemcsak magyarok mennének, hanem a környező országokból is jópáran.