Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
a kék pólós úriember takarásában Heras, ki gondolta volna :)). melette szintén fehérben a jó Gonzalez Galdeano, vagesz a napszemüvege :). sárgában Beloki, őt se lehet eltéveszteni. Belo mellett Jörg Jaksche, de erre nem esküszöm meg. pirosban Santi Perez, na de ő hogy jön a képre a Libertys banda közé? Valszeg emiatt nem ő lesz, pedig megtévesztésig hasonlít!! Háttal kékben: talán Vicioso? Tipp csak. Inkább kettőt és könnyebbet :)). Lila ingben maga a drága aranyos Saiz úr... A többi passz.
Ez a Toto :)). Komolyan mindig felvidít ez a totál lökött ember, most is. Egyszerűen nem lehet nem szeretni, imádom, annyira nem normális, hogy az már szinte lehetetlen! :)
Én csináltam sokat, de egy, azaz egy normális sem sikeredett sajnos. Ilyen szürreális festmény-jellegű az összes :((. Nem bírta el a gagyi gépem a lámpa szórt fényét és a hátulról jövő napfényt együtt. Viszont Edit nagyon sokat kattintgatott, biztosan elküldi majd mindenkinek.
Ahhoz képest, hogy az ászaikat, Hamiltont és Jakschét kivették a sorból, és szegény Toto vezérletére voltak bízva, nagyon jól megállták a helyüket. Megszolgálták a szabadkártyát, mert ezen a giron egyetlen olyan akció sem volt, amiben tinkoffos ne lett volna. Ignatiev meg is nyerte a legagresszívebb fahrer címet. Jevgenij Petrov (Péterfi Jenő) révén pedig a top tízbe is bekerültek. Érdemes volt meghívni őket, mert nagyon jó kis csapat volt.
Ami még nagyon tetszett nekem, hogy a Spezialized Angyalka tegnap az út mellett sütit osztogatott és a motorosok sorban megálltak egy falásra. :)
TDW képei megint nagyon jól. :)
Most látom csak Di Luca úgy néz arra a kupára, mint egy nem is tudom mire, szent ereklyére. Nem hittem, hogy megcsinálja, de megcsinálta. Rettentően örült, jó látni a képeken. :)
Szolgáljon neki vigasztalásul, hogy nincs egyedül a problémával. :-)
A GP Llodió-n a kispulykák lettek a legjobb csapat. Ez alkalomból kijátszották Sabino éberségét, és engedték, hogy a Duran gyereket sisak nélkül fényképezzék le. Nagy hiba volt:-) (Én neki ajánlanék jelentős fizetésemelést, ha hajlandó volna ezt a kénsárga borzalmat leborotváltatni a fejéről)
Természetesen, nagyon örültem neki, pedig csak egy újság és még csak olaszul sem tudok. :)
A sisakban pedig egyetértek. Amikor az időfutamot néztem, és Anyu is benézett, azt mondta, helyes ez a fiú, de mikor meglátta a sisak nélkül, el sem akarta hinni, hogy ez ugyanaz a fiú. :)
Mától saját gépem van. A fiam letette az összes vizsgáját, és hazahozta a holmiját a kollégiumból, ezért most megkaptam a nyárra "Mr. Rozogát" használatba.
Ez még csak az egyik váratlan öröm, de a fiam valahol előásta azokat a képeimet, amikről azt hittem, hogy végleg elvesztek. Például a tavalyi tour találkozó képeit (a vb bronzdöntővel) és egy komplett best of Heras gyűjteményt. (topless is van)
Ma reggel egy kedves csoporttársam igencsak meglepett. :) Olasz a másik szakja és sportrajongó is és ma azzal várt a suliban, hogy a kezembe nyomott egy Gazzetta dello Sport-ot. :) Igaz két nappal ezelőtti, még Mayo győzelmét ecseteli és az esélyeket az időfutam előtt, de sebaj. :) Néha meg szokta venni, és miután olvasás közben látta, hogy 10 oldalon a Giro van benne, rögtön rám gondolt. :) Persze le már nem fordította. :( Így meg persze egy mukot sem értek belőle. De kedves gesztus volt.
De amit le szerettem volna írni, mert jót mosolyogtam rajta, hogy Andy Schlecket Baby Schlecknek hívják benne. :)))