Keresés

Részletes keresés

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.23 0 0 462
Nem igaaaaaaz :(((((( Hogy lehetek ilyen szerencsétlen ? :((( Brühühü...
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.23 0 0 461
Ne szidjatok, itt vagyok.

Á, szóval ti is szeretitek a romantikus dolgokat? Mondjuk Rejtő, a neved után nem csodálom :) Író névrokonod nagyon értett ehhez azon kevés alkalmakkor, amikor meg is írta.

Szerintem semmi értelme, hogy ilyen erős összehasonlítgatásokat alkalmazzunk a két színészre, két teljesen külön ember, külön egyéniség, öszeehasonlíthatatlanok, mint a Gyűrűk Ura, meg a Harry Potter. Tényleg semmi értelme. Mondjuk nekem Mr. Virágozni dicsőítéséig minden mindegy :)

harpokratesz Creative Commons License 2004.04.22 0 0 460
nem láttam a filmet, csak a trailert. ebben tényleg nagyon bájos, és végre mosolyog.
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (459)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.22 0 0 459
Na igen, időnként nagyon jó! Láttad a Minden végzet nehéz-t? Olyan édi volt! Mondjuk már kielemeztük itt a fórumon, de tényleg jó volt őt egy olyan szerepben látni, amiben eddig nem tudtam eképzelni... Echte romantikus!:)))))
Előzmény: harpokratesz (458)
harpokratesz Creative Commons License 2004.04.22 0 0 458
meg azért szoktam dícsérni is, amikor kiérdemli, nemcsak fikázom.
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (457)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.22 0 0 457
Ez igaz, ismeri az álláspontodat. Meg mondjuk nem is olyan vérengző típus...:))) Bár, ki tudja, Keanuért mire képes...:)))
Előzmény: harpokratesz (456)
harpokratesz Creative Commons License 2004.04.22 0 0 456
nem fog megölni, ismeri az álláspontomat ezzel kapcsolatban.
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (455)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.22 0 0 455
Á, szia Harpokratesz, de jó hogy itt vagy!
De ugye tudod hogy ezért a hozzászólásért Kenu meg fog ölni?:))) Úgyhogy vigyázz a "tepsi épségedre!":)))
JD-t mi is szeretjük, főleg a kalózos filmet... "But why is the rum gone?!":))) Egyszerűen fenomenális!
Arany Málnát ne kapjon?:)))))))))))))))))))
Előzmény: harpokratesz (454)
harpokratesz Creative Commons License 2004.04.21 0 0 454
jöttem megint rombolni:

hogy Johnny Depp mennyivel jobb színész, jobb arc KR-nél, nem akarom bizonygatni, mert tény. a filmjei szintén jobbak. a Tim Burton alkotásokban (Ollókezű Edward, Az Álmosvögy legendája, Ed Wood) szenzációsan alakít. a kalózós filmet meg ne is említsük. remélem, egyszer kap majd uszkárt.

KENU Creative Commons License 2004.04.21 0 0 453
Én is itt vagyok!!!!!!!!!!!!:) A rubikod tényleg marha jó! Megjegyzem, Drága Férjünk Dobcsi nélkül nem sikerült volna ily jól! Egyébként, Lórien, sztregovát is szídddddddddddddd le, hogy mér nem ír!!!!!!!!!!!
Előzmény: Lórien Úrnője (451)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.21 0 0 452
Ne legyél kiborulva, itt vagyok! Hogy legyen valami jó hír is, elárulom, hogy nagyon szép a rubikkockád karmazsinvörös oldala... A rózsaszín viszont állati ronda természetesen... De te fogod használni, nem én!:)))
Előzmény: Lórien Úrnője (451)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.21 0 0 451
Te se írsz be, jellemző... :) De tegnap ki voltam borulva. És a következő hetet nézve még ki is leszek egy jóideig.
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (449)
KENU Creative Commons License 2004.04.20 0 0 450
Mi az, hogy garázdálkodni???? Mindjárt megsértődöm!:) Megvan a piros rubik!!!!!!!!!!!!:)
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (449)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.20 0 0 449
Na, mindjárt megnézem, mit garázdálkodtatok ti a HP topicban!:)))
Előzmény: KENU (448)
KENU Creative Commons License 2004.04.19 0 0 448
Beírtam a keresőbe, és írtam is bele!
Előzmény: Lórien Úrnője (447)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.19 0 0 447
Írd be ezt a keresőbe:
Harry Potter - HALADÓKNAK!!!
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.19 0 0 446
Te meg sürgősen kukkants át az egyik HP topicba, épp kedvencedről ejtettem meglehetősen érdekes szót. Nagyon kíváncsi vagyok a reakciókra.
Előzmény: KENU (445)
KENU Creative Commons License 2004.04.19 0 0 445
A piros rubikot nem feledem, de te meg olvassál! Kíváncsi vagyok a véleményedre!:)
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (443)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.19 0 0 444
Úh, tényleg, KENU még nem tudja a borzassági ideálom :))) Na, akkor majd holnap :)))
Előzmény: KENU (442)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.19 0 0 443
Csak haladjál! És a piros rubik kockát se felejtsd el!!!!
Előzmény: KENU (442)
KENU Creative Commons License 2004.04.18 0 0 442
Már elkezdtem a hetedik oldalt!!!!!!!!!!!!!!!:) Most megyek csicsikálni, Pá!
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (441)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.18 0 0 441
Mehetünk, de ne jövő héten, mert sok a dolgom! Megfejtetted már az úticélokat? Egyébként fontos szóbeli mondanivalóm van számodra, holnap szólj rám!!!
KB-ről is kereshetnél nekem ilyen szép szövegeket... Ezek után kíváncsi lennék rá, mi KR véleménye róla...
Bercit megfenyítettem ám!:)))
Húha, már hat oldalas! Istenem, egész meghatódtam, hogy ilyen szorgosan dolgozol, méghozzá MIATTAM... Olyan jó!
Lórien totál nagy tehetség, nem túlzok, csak gyakorolj sokat Lórien, merthát azért gyakorolni a legjobbaknak is kell...
A borzasságot meg örülnénk - szvsz Kenu nevében is beszélhetek - ha megosztanád velünk!
Előzmény: KENU (440)
KENU Creative Commons License 2004.04.17 0 0 440
Megnéztétek a ÖE-t nélkülem??? Mindjárt sírok...:( Lórien hegedűjátékát természetesen egészen tisztán hallottam, és nagyon, nagyon tetszett!:)))) Csak így tovább Lórien!
Ugye, milyen jókat tud mondani KB? Tudjátok, néha kicsit szokatam kutakodni KR után a neten, persze csak akkor, ha Dobcsi nincs itthon...:) Ma ezt a kedves kis szöveget találtam, már nem is tudom, merre, és azonnal tudtam, tökéletes lesz ide! Legalább, fogalkoztunk egy kicsit az eredeti témával...:)
Óhó, Jenő! Nem fogod elhinni, MEGOLDOTTAM YVONNE LEVELÉNEK PROBLÉMÁJÁT!!! Kész a hatodik oldal!!!
Egyébként, Jenőkém, igazi hős vagy, hogy gépeltél! Ma nagyjából átjavítottam a szöveget, és nem értem, mi az a szó, amit nem értettél! Majd megbeszéljük, mindenesetre, a zene hatott! Kösz a tanácsot!
Jaj, de jó, akkor elblattyoghatsz velem a Westendbe kazit venni!:) Hát, nem jó ötlet???
Előzmény: Rohamkéses Ofélia (438)
Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.17 0 0 439
Ó, ez valóban nagyon szép KR-ről :))) És igaz is. Kicsit mindig olyan, mintha szomorú lenne. De mondjuk a köppppenyes filmben nem volt olyan megközelíthetetlen.

Ó, Rejtő, nem esel túlzásokba? :)) Olyan hamis voltam, hogy az valami rémes! És ha csak ez lett volna a baj... de én legalább élveztem :)))))

Huhú, úgy látszik, nem értitek az én borzassági ideálomat... :((( Na, majd megpróbálom körülhatárolni, de elég nehéz lesz, mert ezt érezni kell... :))) /érzéssel!:))/ Szóval ehhez össze kell szednem a gondolataimat.

Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.17 0 0 438
Hát most mondd meg... Hogy KB milyen szépeket tud mondani!!! Egyébként megnéztük az ÖE-t Lóriennel!:))) És tetszett neki KB!:))) Ezért most nagyon contente vagyok!!!

És Lórien olyan jól hegedül, hogy hihetetlen, és volt egy dal, amit csak neked játszott, remélem tetszett!:) Komolyan, tisztára tehetség! Csak fizikailag fejlődnie kell!:)

Köszönöm, Kenu, a választ átokügyben!:) Cserébe én is válaszolok, ugyan nem száz százalék, de anyukám úgy emlékszik, hogy a Westendben vette a Mediamarktban.

Lórien, én sem értem már, hogy számodra ki az igazi borzas! Szvsz Dobcsi, de mostmár nem vagyok biztos a dolgomban...

Előzmény: KENU (437)
KENU Creative Commons License 2004.04.17 0 0 437
Kedves Lóren!

Ígérem, már nem kell sokat várnod, és megláthatod "a tanulmányomat"! Mert ugye, ez igazából disszertáció, mint tudjuk! Egyébként én mindeddig próbáltam követni a borziság témát, de mostmár kezdem elveszteni a fonalat! Kérlek, Lórien, mondj legalább egy példát, amiből tudhatom, hogy számodra ki a "tökéletes borzas"!:) Igen, Lórien, szeretném, ha bemutatnád nekem is a tudásodat hegedűlés terén!:)
Jenőkém!
Te is hegedűlj sokat...:)))) Az ismerősöm, akit megkérdeztem átok/bűbáj ügyben, azt mondja, szerinte semmi lényeges különbség nincs a kettő között! Ja, egyébként azt mondja, azért is szerette meg HP-t, mert jó a fordítás!:) Hát igen...TTB! Mondjuk, azért válaszolhatott volna! Ja, egybként az ismerősöm most fejezte be a HP5-öt, és tudjátok, mit kérdezett? Miért nem használja Harry az ikertükröt? Úgy látszik, ez mindenkit fogalalkoztat!
Kenneth Branagh szerint Keanu Reeves kinézete egyszerűen kortalan."Keanuban van valamiféle tartózkodás - mondja -,egyfajta távoli ismeretlen minőség.Az ember nem kerülhet túl közel hozzá, ő valahogy megközelíthetetlen,és ez nagyon,nagyon vonzóvá teszi.Ugyanakkor mégis megtestesíti az összes tulajdonságot,amit az ember csak kívánhat: roppant szexi,erotikus fizikai lény.A munkáiból látszik,hogy nagyon szelíd,nagyon indulatos és nagyon vicces is tud lenni.És közben folyton ott bújkál a szemében valami,ami azt mondja:>>Nem,én nem kötelezhetem el magam.<

Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.17 0 0 436
Kíváncsi vagy, hogy megy?! Hát mit gondolsz, hogy megy egy olyannak, aki másodszor fog hegedűt a kezébe? Katasztrofálisan... ezt úgy kérdezted, mintha már 4 éve hegedüklnék, és még egyszer se hallottál volna... hát, KENU, ha az minden vágyad, ordítva menekülj ki a világból, szívesen bebutatom (nemlétező) hegedűtudásom :)))

Figyi, egy tanulmány sokkal több felkészülést igényel, mint egy történetírás, úgyhogy ne csakozd le az egyébként nem félbemaradó tanulmányodat. Mert remélem, azért befejezed, és valamikor a tánvoli jövőben majd én is elolvashatom... Kíváncsi vagyok ám nagyon, mert a fejezetcímek hangzatosak! :)))

De... neeeeem, nem értitek az én borzassági mániám központi szervezőelemét! Ugyanis... igen, Bogi borzas, de még ő se az igazi! Látom, nekem már így, megnemértve kell meghalnom! (sóhaj)

Egyébként rájöttem, hogy iszonyú szorgalmasak vagyunk, mert ma szombat van, és az irodalmat csak szerdán írjuk, és amilyen dogakérdésekről én értesültem, sztem kedd este is meg lehetne tanulni 1 óra alatt az anyagot...

Előzmény: KENU (434)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.16 0 0 435
Persze, tanulunk magyart! Anyukámat pedig okvetlenül megkérdezem, ígérem. Csak azt nem garantálhatom, hogy emlékszik is rá...
Előzmény: KENU (434)
KENU Creative Commons License 2004.04.16 0 0 434
OK. Ezer bocsesz Ma Lórien Surdame! Akkor másfél könyve van, de ez még mindig jobb, mint az én esetem! Nekem még egy könyvem sincs, csak egy félkész tanulmányom...
Jenó! Anyukámat nyúzom és írok, de te is kérdezd ám meg anyukádat, hogy hol vette azokat a csodás rikító kazikat!
Lórien! Kérlek, hegedűlj nekem is!:) De aztán tanuljatok ám magyart is!:) Egyébként örülök, hogy tetszett a kép, és igen, el kell ismernem, hogy Dani természetes borziság tekintetében nem kelhet versenyre Bogival!:)))
Előzmény: Lórien Úrnője (432)
Rohamkéses Ofélia Creative Commons License 2004.04.16 0 0 433
Jó, akkor másfél!
Én vagyok író, te szereplő vagy egy könyvben!!! Vagyis nem is egyben!!!:)

Van pár természetesen borzas ember... Pl. ott van rögtön Bogi...:)

Pedig muszáj hegedülnöd, mer kíváncsi vagyok, hogy megy.:)))

Kenu:Persze hogy értem a tötögni szót! Még jó! Édi hangulata van viszont!:)))
Írjál RD-t, és nyaggasd anyukádat!

Előzmény: Lórien Úrnője (432)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!