Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Ebbe úgysem sokan mennek bele, -én biztosan nem-. most jön az 50 ezer önkéntes a Kubatov listákkal, becsöngetve 1 millió házba szombaton, teljes a mozgósítás, közben MP szombaton tüntetést tart, azt sem tudni, milyen hatású lesz, illetve a rengeteg egyszerű ember- ez nem kritika- azzal fog szembesülni, hogy vidéken nincs a listákon MP pártja az önkormányzatin, és akkor milyenek a másodlagos preferenciák, eleve ez az 1 millió olyan szavazó -saját becslés, lehet hibás is-, aki nem kormánypárti (ez nyilván nem az összességük), aki elmegy és nem Fidesz szavazó, mit kezd a relatíve sok szavazólappal, amit a kezébe nyomnak, átlátja-e. ezek lényegében megjósolhatatlan dolgok és hál istennek még a Karmelita számára is. Nekem ez így sommás, amit a krapek ír. Lehet, hogy így lesz, lehet, hogy nem, ezek mindig leegyszerűsítő válaszok, itt most senki sem tudja az eredményt, még Rogánék sem. Szvsz. Vasárnap késő este okosabbak leszünk.
gyerekek, a mi kis 800 lelkes falunkba is eljutott a Tiszapárt, ma délután bedobtak egy magyarpéteres szórólapot, hogy talpramagyar, mennyél szavazni
ha másért nem, akkor ezért le a kalappal, hogy ezt pár hónap alatt a semmiből így megszervezte, hogy egy ilyen kis picsányi faluba is jutott valami aktivista
Ebben lehet valami, ezt megadom. A Fókuszcsoport adásokba csak belenéztem, így a mélység feltűnt, az esetleges lassúság viszont nem, mert nem volt időm még egyet sem végignézni. A Csoki erényeire rávilágító részt az tisztán adom.:)
Csak nagyon lassú, győzd kivárni. :) Szerintem jót tesz Csoki a műsor dinamikájának, a Fókuszcsoporttal altatni lehetne műtéthez (kivéve ha kétszeres sebességen nézed, mint én). ;P És Csokinak olyan jó becsattantásai vannak, hogy néha hangosan röhögök (pedig csak vigyorogni szoktam, ritka, hogy hangosan röhögjek).
Tudjuk. A liberálisok de facto tenyésztik ezeket, jellemzőjük, hogy készpénzes számlatömbbel a hónuk alatt mennek mindenhová, és ha köpködnek egyet a Fideszre, azt rögtön ki is számlázzák.
(Szerintem egyébként a Csoki- Ádám párosból Ádám a mélyebb, mert elképesztő dolgokba belevisz intellektuálisan, Csokit sem kutyáznám le- sőt!-, de Ádámnál rendkívül erős intellektuális tartalmakat találok, ehhez kell valami vele született tehetség, ez van.)
A Török Gábor interjút a ma esti Partizán választási műsorból érdemes visszanézni, szokás szerint sajátos, de erősen elgondolkodtató dolgokat mondott és egy elég hosszú beszélgetésben.
Kösz, de ővelük már megismerkedtem a yt-n, Csoki és Ádám.:) (Ádámnak hétvégente vannak külön is ilyen legalább másfél órás elemzései egy másik alcsatornán filmekről, média-viszonyokról, egyéb nagyon érdekes témákról, de egyszerűen arra egyelőre nem volt időm, hogy a belenézegetésnél tovább jussak, de első benyomásra igen mélyek azok is)