Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Nagyon örülök neki, hogy tetszett. Szerintem igazán jól megcsinálták. Csak nekem is az volt a gondom, hogy olaszul sem értek, na meg Bartali életútját sem nagyon ismerem. De azért szerintem élvezhető a film így is. :)
Erának köszönhetően ma meg tudtam nézni a Bartali filmet. Nagyon tetszett. Sajnos kevesebbet értettem belőle, mint annak idején a Pantani filmből, mert az ő életútjáról nem sokat tudok. Az arcát se tudom elképzelni, mert csak néhány elmosódott képet láttam róla. Nagyon jó színész játszotta, simán elhittem volna neki, hogy ő Gino Bartali ha nem hasonlított volna megszólalásig Bram Takinkra. Így aztán sose Bartali jutott eszembe ha ránéztem, hanem Tankink.
lelki szemeimmel már látom is Livájt a diadalív árnyékában, nyaka körül a csillagos sávos lobogóval, ölében a csivavákkal, amint meghatottan átveszi a salátástálat. Prudhomme ott fog infarktust kapni:-)
LA MADDALENA, 12.05.07 (rsn) - Den ersten Ausfall gab es beim Giro zu verzeichnen, bevor das Rennen überhaupt angefangen hat: Der Franzose Carlos Da Cruz (Française des Jeux) ist am Freitag während der Teampräsentation auf dem Flugzeugträger "Garibaldi" ausgerutscht und hat sich einen Knochen im Fuß gebrochen, wie seine Mannschaft am Samstag mitteilte. FdJ wird somit auf seinen erfahrensten Rennfahrer verzichten müssen und startete beim Teamzeitfahren nur mit acht Mann.
Csóró Da Cruz! Ő lett a verseny első sérültje, mielőtt még egyátalán elindult volna a verseny. Elesett azon a hülye hordozó hajón, és eltört egy csont a lábában. Úgyhogy dezsőék nyolc emberrel indultak a csapatidőfutamon, ráadásul da Cruz volt a legtapasztaltabb versenyzőjük.
Megnéztem. Hála istennek már kezd lecsengeni nálunk a Tokio Hotel láz. A múltkor megegyeztünk, hogy azok közül, akiket a lányom kirakott a falra, mégiscsak a Lauri (Lóri) a legjobb pasi, legalább ő férfinak látszik. (Azelőtt Spongya Bob tetszett a legjobban, de őt a lányom leszedte.)
A másik mukit életemben nem láttam, de a hideg rázott ki tőle, mert a Hetedik jutott eszembe róla, meg az, mennyire féltem, amikor azt a filmet néztem.
A szpíker fickóról meg a Francia kapcsolat első jelenete, mikor Scheiderék sarokba szorítják a néger fickót, és mondják neki, hogy igenis te voltál ekkor és ekkor a fogdában, és lábujjadat piszkáltad. Ezen vitatkozgatnak percegik a sikátorban, közben a kamara idegenesen ugrál körülöttük. Zseniális jelenet volt, mintahogy az egész film.
Igazad van, azt hittem mindenkinek indulnia kellett a selejtezőn, de úgy néz ki, nem.
A holnapi döntő résztvevői:
1 Bosnia & Herzegovina Maria ESTIĆ Rijeka Bez Imena 2 Spain D'NASH I Love You Mi Vida 3 Belarus Koldun Work Your Magic 4 Ireland DERVISH They Can't Stop The Spring 5 Finland Hanna PAKARINEN Leave Me Alone 6 FYR Macedonia Karolina Mojot Svet 7 Slovenia Alenka GOTAR Cvet Z Juga 8 Hungary Magdi RÚZSA Unsubstantial Blues 9 Lithuania 4FUN Love Or Leave 10 Greece Sarbel Yassou Maria 11 Georgia Sopho Visionary Dream 12 Sweden THE ARK The Worrying Kind 13 France LES FATALS PICARDS L'amour À La Française 14 Latvia BONAPARTI.LV Questa Notte 15 Russia SEREBRO Song #1 16 Germany Roger CICERO Frauen Regier'n Die Welt 17 Serbia Marija ERIFOVIĆ Molitva 18 Ukraine Verka SERDUCHKA Dancing Lasha Tumbai 19 United Kingdom SCOOCH Flying The Flag (For You) 20 Romania TODOMONDO Liubi, Liubi, I Love You 21 Bulgaria Elitsa TODOROVA & Stoyan YANKOULOV Water 22 Turkey Kenan DOĞULU Shake It Up, Shekerim 23 Armenia Hayko Anytime You Need 24 Moldova Natalia BARBU Fight
Bettini készült a Giro-ra, nemcsak az egyes rajtszám büszke tulajdonosa lesz, de egy különleges mezt is felhúzhat az idei Giro-n. Mindössze 10 darab készült a különleges, Olaszországgak díszített szivárványos mezből. 3 darabot elárvereznek majd és a befolyt összeg jótékonysági célokra megy majd. UTermészetesen különleges szemüveg is készült ezen alkalomra, amelyből néhány darab szintén kalapács alá került. :)