Ezt a topicot Ida és Vanda a kerékpárbarátok off topicjának szánja. Ahol a versenyek fontos eseményein túl meg vitathatjuk, hogy ki a legjobb pasi, a legcsinosabb hostess, a legjobb mez, a legcsúnyább mez, ki kire hasonlít a hírességek közül, és ki kivel jár, vagy nem jár, sőt ki milyen autón, vagy motoron jár. Egy topic, ahol semmi se off, aminek bármi kicsike köze van az országúti kerékpársporthoz.
Én is megkaptam az ajándékot. Az Armstrong külsejű egyén még csak 600 méterre tudja elütni az Ulle külsejű egyént. Olyan nincs esetleg, ahol az Ulle külsejű üti az Armstrongra hajazót? ?:-)
Erről a spk mapei-os emberről jut eszembe, hogy tudjátok, ki volt még a Mapeinál a Matxin keze alatt Canadán és Andrea Tafin kívül? Bodrogi Laci. Bár kötve hiszem, hogy Laci valaha még egyszer olyan csapatba szerződne, amellik nem francia.
Elgondokodtam rajta, hogy ki lehet a tökéletes passzer. Hát ő. Évek óta minden nagy versenyen ott van. Végig követi az egész versenyt. Mindenki ismeri, mindenki szereti. A lakókocsija körül mindig sok az érdeklődő. Kinek túnne fel a tömegben egy-egy masszőr, vagy bicikli szerelő? Ha én anyaggal kereskednék, én csak őt fogadnám meg:-)
TDW csinált egy kis összeállítást a PT csapatok időfutam bringáiról. Most meg lehet skubizni azokat a csodákat. :) Most fedeztem fel ezt a képtárat, bár lehet már régebb óta ott volt. :)