"Hollywood egy velejéig romlott és képmutató közeg: tagjai évtizedes viszonylatban asszisztáltak a legkülönbözőbb szexuális ragadozóknak, most meg van pofájuk forradalmat vezetni a szabad szexualitás ellen. Azok a színésznők pózolnak most áldozati szerepekben, akik dollármilliomosokká szopkodták föl magukat a producerek íróasztalai alatt térdepelve. Ez pedig nem áldozathibáztatás – ugyanis nem ők az áldozatok, hanem azoknak a színésznőknek az ezrei és tízezrei, akik nem hagyták megb@szni magukat ezért vagy azért a szerepért. Az ő megaláztatásuk, az ő elveszett karrierjük itt a dráma tárgya, nem azoké a kápóké, akik közönyösen nézték végig, miként terülnek el újabb és újabb nemzedékek a producerek szereposztó díványain."
Verebes azt mondja: Martonnak lehet, hogy meg kellene szólalnia, de megérti azt is, hogy nem teszi ezt meg, hiszen Kiss László bocsánatkérése sem változtatott sokat a helyzetén.
"Tehát a siker+pénz+hírnév kombó szexért, vagy tisztességes és gerinces élet "átlagpolgárként.""
Tökéletes összefoglalása a kétoldalú szerződés létrejöttének. Gondolom a feljelentést és a bírósági herce-hurcát pont ezért nem javasolják a név nélküli vádaskodóknak.
a személyi szám alapján gondoltam, hogy páros-páratlan
de egyszerűbb és biztonságosabb, ha a nők otthonról a fészbúkon tüntetnek és a koszos munkát - esőben, verőfényben az utcán masirozni, ordibálni - meghagyják a férfiállatoknak
Eddig azt ugattátok, hogy 8 nő van vele szemben (ebből 7 anonim), tuti az igazság.
Most, hogy melléállt Eszenyi Enikő, Stohl András, Verebes István és Oroszlán Szonja névvel-arccal, hirtelen már nem számít, hogy ki mögött hányan állnak.
A rendező rendes tagja a Magyar Művészeti Akadémiának. A szervezet még nem reagált az őt ért vádakra.
A Vígszínház és a Színház- és Filmművészeti Egyetem már reagált arra, hogy Sárosdi Lilla megnevezte Marton Lászlót egykori zaklatójaként. A teátrum elfogadta Marton lemondását a főrendezői posztról, az egyetem pedig – saját kérésére, a helyzete tisztázásáig – felfüggesztette oktatói pozícióját.
Marton tagja a Magyar Művészeti Akadémiának (MMA) is – a színházművészeti szekcióban foglal helyet –, ez a szervezet azonban egyelőre nem nyilatkozott meg az ügyben.
Az MMA-tagság – írja a Kettős Mérce – nem csupán tiszteletbeli cím: komoly juttatások járnak vele, a tagok életjáradékot kapnak. A rendes tagok havi bruttó 290, a levelező tagok 220 ezer forintot.
Aha, tehát páratlanon a férfiak. Vagyis így a 31 napos hónapokon ők kezdik és ők is fejezik be a tüntetést, és 31-én meg 1-én kétszer tüntethetnek egymás után.
Milyen alapon sorolod a nők elé a férfiakat, milyen férfi vagy te?
Te csak ne nyitogasd az ajtót a nőknek, ki tudják maguktól is nyitni!!!
Ő azt vélelmezi, és ez így is van jól. Még nem tartunk ott, hogy bemondásra visszük akasztani az embereket, bár a feminácik távlati célja nyilván ez lenne.