Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

pberencz Creative Commons License 2010.01.08 0 0 986

Az a helyzet, hogy csak V3-as van, azon meg nincs rajta Mo. Ami a navikban van, azokat meg nem adnám el külön, csak a készülékkel együtt. E-bay? Miért nem próbálod meg? 20 alatt itthon sem kapsz szerintem...

Előzmény: TDI-111 (985)
TDI-111 Creative Commons License 2010.01.08 0 0 985
Hello

Köszönöm a válaszodat..
Van esetleg MFD2-dvd navi lemezed eladó ???
Előzmény: pberencz (984)
pberencz Creative Commons License 2010.01.08 0 0 984

RNS-510-hez, tehát az érintőképernyős gyári navihoz nincsen tv tunerem. Még nem is volt. Olyat én is csak szeretnék...

MFD2 navihoz, tehát a régebbi, nem érintőképernyőshöz van, meg az ennél még eggyel régebbihez, az MFD-hez.

Meg van egy fél din méretű dvd lejátszóm is, ami mindenféle formátumot le tud játszani.

Van továbbá 2 darab MFD2 dvd alapú navim eladó, antennával, V5-ös Mo. térképpel, kóddal. Mindkettő jó állapotú, szépen működnek.

Berakható a következő autókba: új Polo, Golf 5-6, Eos, Scirocco, Jetta, Passat, Passat CC, Tiguan.

A kikiáltási áruk 110ezer Ft/db. (ezekhez van a tv tuner is!)

Szóval egy komplett multimédia rendszert össze lehet hozni ezekből.

Előzmény: TDI-111 (983)
TDI-111 Creative Commons License 2010.01.08 0 0 983
Hello pberencz

Az lenne a kérdésem mennyi lenne a TV tuner RNS-510-hez???

Válaszod előre is köszönöm...

Előzmény: pberencz (982)
pberencz Creative Commons License 2010.01.05 0 0 982

Nem, a klíma vezérlője marad, ahhoz nem kell nyúlni, csak az alatta lévő "dobozt" (amiben a rádió van) kell kicserélni, ha a rendes gyári navigációt szeretnéd.

Van még esetleg olyan verzió, hogy a régebbi vw mfd2 dvd gyári navit választod, ami ugyan nem touchscreen-es, de ugyanúgy nagy képernyős és az is szépen muzsikál. Az kijön kicsivel több, mint a Columbus árának feléből (110e Ft szintén antennával, térképpel), viszont ennek pirosan világítanak a gombjai sötétben, mert ez ugye vw. Viszont ehhez tudsz -szintén gyári- tv tunert is (ami normálisan működik) csatlakoztatni szükség esetén (az is van raktáron).

Ez a készülék egyébként szinte bármivel bővíthető (tv, cd tár, dvd lejátszó, mp3 lejátszó, playstation, stb....) aránylag olcsón, ami perpill sajnos a Columbusról még nem mondható el. (Momentán ugyanis vagy képtelenség, vagy csilliárdokba kerül hozzá például a tv-s bővítés.)

Érdemes gyári megoldásban gondolkodni!

P.

Előzmény: pb70 (981)
pb70 Creative Commons License 2010.01.04 0 0 981
Szia ezta konzol cserét még pontosítani kell mert nem értem hogy lehet kicserélni benne van a klima vezérlés, vagy az alatta lévő részt cserélni??
a navigációt még nem néztem ki de a kinai szutykokra nem gondoltam a 2kilo sziven ütött milyen verzió létezik még? előre is köszi a válaszod
Előzmény: pberencz (979)
pberencz Creative Commons License 2010.01.04 0 0 980

Szia!

Ha az autó jobb eleje volt a törött, akkor sajna van rá esély, hogy a kiegészítő fűtés is megsérült. Konkrétan ott lakik, jobb elöl, az ablakmosó tartály környékén. Ez a "hol nézessem meg, ahol nem vernek át?" jó kérdés, bár én nem feltétlenül ebből indulnék ki. Lehet, hogy csak kábelek sérültek (szakadtak), vagy csak egy csati törött el, vagy nincs összedugva, de az is lehet, hogy az egész bemanszolt. Erre van a legkisebb esély egyébként szerintem. Szóval, ha elmész egy normálisnak tűnő vw szervizbe, akkor, ha mást nem, legalább ezeket az alap dolgokat meg tudják nézni. Utána még mindig le lehet kérdezni VCDS-sel, hogy mi a helyzet. Vagy eleve kezdhetsz a Webasto-nál is, ők biztosan tudnak segíteni.

Igen, ha az autó dízel, akkor a kiegészítő fűtése is gázolajjal megy, ugyanabból a tankból táplálkozik, ahonnan a motor is.

A cd-s rádiót legfeljebb szét kell szedni a cd kiszabadításához, ha a normál módon nem jön ki. Nem nagy kunszt, szerintem Te is meg tudod oldani.

Ha van gyári cd tárad, akkor a kábel beszerzését megteheted itt is akár:

cd tár kábel touranhoz
Előzmény: szbika (976)
pberencz Creative Commons License 2010.01.04 0 0 979

Szia!

Bruttó 8200 forint alatt van valamivel a középső konzol ára, és elvileg kell még egy kétezerpárszáz forintos rádiókeret (ez takarja el a csavarokat).

Milyen navit szeretnél a Roomster-be? Ugye nem a kínait...

P.

Előzmény: pb70 (975)
pberencz Creative Commons License 2010.01.04 0 0 978

Szia!

Az utolsó képen egy gyári Skoda Columbus láthatunk, ami egy Superb II.-be van beépítve.

A többin, a már számtalanszor kitárgyalt kínai, mindent tudó csodakészülékek egyéb verzióit kapták lencsevégre. Az, hogy egyre olcsóbban lehet hozzájutni ezekhez, egyben az értéküket is mutatja. Konkrétan nem jók semmire sem.

A tv felejtős, mert nem működik használhatóan (idegesítően ócska).

A kihangosító szintén (kb, mint egy kézben tartott, külsőhangszórójára átváltott telefon).

Az i-Go elvileg működik (a frissíthetősége kérdőjeles).

A kijelző, a gyári Columbushoz képest elég ratyi.

A cd olvasó és a rádió szintén működik úgy ahogy.

DE!!! Sosem fog normálisan kommunikálni az autóval, és van rá esély, hogy idő előtt tönkremegy a készülék. Itt a fórumon is vissza tudsz keresni, az egyik kolléga is belefutott egy ilyenbe (ha jól tudom, most éppen a "se pénze, se készüléke" állapot áll fent nála, de ő legalább a biztonság kedvéért vett egy gyári rns 510-et pár hete, ami viszont működik tökéletesen...).

Szóval én a legkevésbé sem ajánlom ezeket. Volt nekem is, és örülök, hogy már nincs.

Persze, a gyári drágább, viszont legalább garantáltan működni fog pár hónap múlva is minden funkciója! Filmet lejátszani ez is tud, ráadásul szebb és jobb képpel-hanggal, nem "gabalyodik" össze sosem, az antennákat sem kell variálni, van 30 giga tárhely, van egy immáron tényleg überfasza térkép hozzá, és az autó összes funkciója is használható továbbra is (multikormány, miegymás).

Előzmény: rizo (977)
rizo Creative Commons License 2010.01.04 0 0 977
Erről mi a véleményetek?
http://www.vatera.hu/skoda_mfd_multimedia_dvd_gps_tv_radio_159729103.html

Ami nekem furcsa, hogy nem ua. az eszköz van minden képen :)

Riz.
szbika Creative Commons License 2010.01.04 0 0 976

sziasztok!

- 2.0 pdtdi touran 2004 kiegészítő fűtés nem kommunikál az autóval.(autó jobb eleje törött volt. Mik a lehetséges okok? hol nézessem meg ahol nem vernek át?milyen elven működik a fűtés? gázolaj?

-gyári CD-be benne van a gyermekem mese cd-je. Nem lenne gond ha ki lehetne venni de a gombra nem reagál.???

-gyári cd hez lehet csatlakoztatni 6-os gyári cd tárat ha lehet akkor kábelre lenne szükségem.

pb70 Creative Commons License 2010.01.03 0 0 975
Szia
Köszönöm szépen a választ tudtam hogy van itt hozzáértő ember légyszíves nézz utánna elviekben érdekel
Előzmény: pberencz (974)
pberencz Creative Commons License 2010.01.03 0 0 974

Persze, hogy létezik hozzá 2 din méretű, hiszen a gyári Columbus navigáció is belerakható! A turpisság annyi, hogy más a középkonzol... Úgyhogy megoldható minden, csak kicsit több utánajárás és meló. Természetesen biztosan megrendelhető hozzá ez az alkatrész is és gondolom nem többtizenezrekbe kerül.

Holnap megkérdezem mennyibe kerül, ha gondolod!

A Columbus a legújabb térképpel, antennával 190e Ft.

rádiónavi
Előzmény: pb70 (972)
Varshi Creative Commons License 2010.01.02 0 0 973
Ez egy 1DIN méret, szerintem ide valami kihajtható/motoros cucc dukálna inkább.
Előzmény: pb70 (972)
pb70 Creative Commons License 2010.01.02 0 0 972
roomster rádio hely
pb70 Creative Commons License 2010.01.02 0 0 971
roomster rádio hely
Varshi Creative Commons License 2010.01.02 0 0 970
Fotó?
Előzmény: pb70 (969)
pb70 Creative Commons License 2010.01.02 0 0 969
Sziasztok
azt szeretném kérdezni a tapasztalt kollégáktól hogy skoda roomster gyári rádió helyre létezik navigáció
fepeti001 Creative Commons License 2009.12.28 0 0 968

Így néz ki a kábel:

fepeti001 Creative Commons License 2009.12.27 0 0 967

Kedves kollégák!

Ha valakinek szüksége volna rá, eladó egy MFD2 aux in kábel. Egyik végén két darab aux mama csati, a másik pedig a fejegységbe való. kb 20 centi hoszzú.

Négyezer forint.

eszkimo37 Creative Commons License 2009.12.24 0 0 966
Boldog ünnepeket mindenkinek!
aas Creative Commons License 2009.12.23 0 0 965
Valóban van ilyen, de nem annyira olcsó (+beszerelés)
Előzmény: ckerti (964)
ckerti Creative Commons License 2009.12.23 0 0 964

Létezik külső navigációs egység, ami monitorként tudja használni a meglévő fejegységedet. Nem olcsó, de használható.

Nav'n Go Limuzin, ha nem tévedek, de láttam már önálló egységet is, talán Alpine márkát, de ez nem biztos, azzal a menet közbeni DVD-zés is megoldható.

Előzmény: balint9superb (963)
balint9superb Creative Commons License 2009.12.22 0 0 963

Köszi a felvilágosítást:D! Akkor sajnos ennek nem sok hasznát lehet venni úgy veszem észre:( azon kívül hogy nekem tetszik:)

aas Creative Commons License 2009.12.22 0 0 962
Mire belinkeltem az illusztrációkat, megelőztél :-)
Előzmény: pberencz (961)
pberencz Creative Commons License 2009.12.22 0 0 961

Nem hiszel nekem? 8)

(2004-ben még csak a régi superb volt kapható...)

P.

Előzmény: aas (958)
balint9superb Creative Commons License 2009.12.22 0 0 960
balint9superb Creative Commons License 2009.12.22 0 0 959
Ez mind a kettő újabb mint ami  az autóban van sajnos.Küldök róla képet!
aas Creative Commons License 2009.12.21 0 0 958

Milyen modell van benne ? MFD, MFD2 ?

Előzmény: balint9superb (956)
pberencz Creative Commons License 2009.12.21 0 0 957

Szia!

Ezt a problémát, a gyári navigációval sajnos nem lehet megoldani. Ehhez a készülékhez nincs (nem létezett sosem) olyan térkép, amin Mo. is rajta van. Kb 100 % az esélye annak, hogy nem is lesz már.

P.

Előzmény: balint9superb (956)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!