Hali,kellemes kis fák!!! Ez engem romániára emlékeztet!Mentünk egy erdős részen, kanyarban egy kb ekkora fa kidőlve az ősvényre,már nem tudom hogy ki állt meg elöször,de jött L.L.barátunk és megszólalt:miért állsz meg te f......!!!!!!!!!
Ja, tudom ezt mesélted, egyébként annyira könnyű a pálya, hogy Janának be sem kellett kapcsolnia a 4kerékhajtást, pályán kívül azért egyszer be kellett! ;) Ja, és igen Herka is kijött az új géppel, nagyon szépen ment előttünk egy darabig, aztán ő könnyebb utakra tévedt, mi mentünk tovább körbe a pályán!
Na szóval a lényeg, kint voltunk szétnézni, és azon filoztunk, hogy ahhoz hogy kint lehessen szilveszterelni /ilyen marha hidegben/, ahhoz mindenképpen kell valami melegedési lehetőség /erre mondjuk talán pont alkalmas is lenne t.Jana LKW-je vagy milye, aminek a zárt platóján esetleg lehetne meleget előállítani /a meleg azért fontos mert aki motorozni fog és megáll pihenni ha lehet ne fázzon már meg csak azért mert szilveszter van ;)/ A talajjal annyira nem lesz, lenne gáz, igaz kemény meg minden /most rendesen kemény volt/, de akkor is jobb /talán/ mint a pinin gépelni /talán, ez feltételezés :O/, gondoljuk hogy azért egy kicsit tud lazulni a homok ha kijárjuk, kijárjátok /én még semmiben nem vagyok biztos, mint írtam korábban nekem munkanap :(/!
Nekem kínáltak egy eladó toyota rav 4-et papír nélkül jobb kormányosat csak kicsit drga vot ! De egy nívát akar venni raszta ,aztán meg akarja emelni meg bukócsövet akar rakni bele és go ,de nem tom hogy komolyak e a szándékai !
Most meg a teteje is fagyos volt, ill. a teteje fagyos volt, megpróbáltuk lábbal lerugdosni a felsőréteget hogy hátha alatta már puha, de sajnos addig nem jutottunk el, előbb fájdult meg a lábam! :(
Azt viszont nem vágom hogy ilyenkor amikor ilyen kemény a homok hogy sikerült neki itt elakadnia! ;) Mi is voltunk kint, most értem haza, teleprejárokkal, néhányszor majdnem berittyentetem, olyan érdekes volt az egész, egy darabon végig mentünk a legnagyobb, leghosszabb pályán! A kép már a berittyentés után készült /és egyik gép sem az enyém/! :)
:) Tényleg, majd elfeledkeztem! /Ez a q*rva 31.-e délután izgat, de nagyon, már merhogy melóznom kell, és nem tudom hogy érek ki a pályára! :( Ezen rágódom már napok óta! Mondjuk a májamnak speciel annyira nem hiányzik! ;)/